Lomamatka osamaksulla tai laskulla

Lennot, hotellihuoneiden varaukset ja matkapaketit (lennot + hotelli) on monesti tavattu käsittämään siinä muodossa, että ne pitää maksaa kerralla pois. Tuo on kuitenkin jopa melko outoa sitä taustaa vasten, että lennot ja erityisesti matkat voivat olla monesti melko kalliita. Nykyään on kuitenkin muutamia eri tapoja maksaa lennot, matkat tai vaikkapa vain hotellihuone osamaksulla. Alempana tällä sivulla on suositeltu vaihtoehtoja matkatuotteiden osamaksulla maksamiseen. Kaikki näistä listatuista palveluista soveltuvat myös siihen, että voi maksaa laskulla. Laskun valitseminen toki lähtökohtaisesti säästää rahaa, koska osamaksut ovat tyypillisesti korollisia.

Maksa matka osamaksulla tai laskulla

PalveluOsamaksulla ja laskulla voi maksaaOsamaksun ja laskun tarjoaja
TripXMatkapaketin, palvelussa tarjolla myös äkkilähtöjä.Klarna
Expedia (UK)Lennot (myös Finnair), hotellin, molemmat yhdessä ja autonvuokrauksen. Huomioitavaa: Iso-Britannian Expedian valuuttana on punta.Klarna
HotelsComHotellinKlarna

Mahdollisesti hyvä vaihtoehto perinteiselle osamaksulle

Osamaksu on siis monesti korollista lainaa, eikä välttämättä mitenkään kovin edullista sellaista. Voikin olla kiva tietää, että varsinaiselle osamaksulla voi olla ihan hyviä vaihtoehtoja. Näiden yhteisenä etuna on se, että voit käyttää niitä maksutapana useammassa paikassa. Tuo voi auttaa esimerkiksi siinä, jos haluaa maksaa mahdollisimman halvat lennot tai hyödyntää erityisen hyvän hotellitarjouksen. Yksi hyvä vaihtoehto osamaksulla voi olla niin sanottu lomalaina. Sen korko voi mahdollisesti olla varsin mukavasti matalampi kuin osamaksun. Toki noin ei välttämättä ole. Suositellut paikat lomalainaa varten.