Lennot+hotelli - osta samalla halvalla lennot sekä hotelli

Yhdistettyjen lento+hotelli -pakettien etu on erityisesti helppous: ei tarvitse toimia useamman eri myyjän kanssa ja matka on keskitetysti yhdessä paikassa. Lisäksi parhaassa tapauksessa lento+hotelli -paketin saa vielä halvemmalla kuin erikseen ostetut lennot ja hotellin. Tuossa jälkimmäisessä voi auttaa paljon, jos matkapaketteja etsii sen tyyppisen palvelun kautta, jolla on paljon neuvotteluvoimaa ja kumppaneita. Alla yksi tämmöinen yhteistyökumppanimme tuottama palvelu:

Parhaista pakettihinnoista nauttiminen vaati monesti kaksi matkustajaa

On valitettavasti niin, että matkalle lähteminen voi olla paljonkin edullisempaa (per henkilö), jos on vähintään kaksi matkustajaa, jotka jakavat kohteessa hotellihuoneen. Tämä korostuu erityisesti Euroopassa matkailtaessa, sillä täällä lennot ovat usein melko halpoja ja toisaalta varsinkin laadukkaat hotellit varsin kalliita. Pakettimatkoihin verrattuna soolomatkailija onkin yleensä vahvemmalla, etsiessään halpoja lentoja, sillä niiden tapauksessa myös yhdelle ihmiselle voi löytää todella hyviä tarjouksia.

Matkailu.fi-etusivulla lisää paikkoja etsiä lennot+hotelli-paketteja

Mikäli tämä yllä oleva hakuvimpain ei innosta tai ei tuo toivottuja tuloksia, niin kannattaa mahdollisesti vilkaista Matkailu.fi-etusivulta löytyvää kohtaa “Etsi pakettitarjouksia (suositellut sivustot)”. Kyseinen kohta löytyy sivun keskivaiheen jälkeen ja siitä klikkaamalla aukeaa alle pieni lista ehdotetuista paikoista, joista voi etsiä lennot+hotelli-matkapaketteja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter