Lennot+hotelli - osta samalla halvalla lennot sekä hotelli

Tältä sivulta löytyy lista uusimmista sivustolle lisätyistä lento+hotelli-tarjouksista. Nämä paketit ostamalla ostaja saa siis samalla edullisella hinnalla hotellin ja lennot. Vaikka näiden tarjousten kohdalla puhutaan usein lennoista yksikössä, niin kattavat ne lennot molempiin suuntiin.

Etsi lisää edullisia lento + hotelli -paketteja

Etkö löytänyt tältä sivulta hyvää pakettitarjousta? Kokeile alla olevaa kumppanimme matkahakua.

Huomaathan, että lento + hotelli -pakettien hinnat voivat muuttua

Tälle sivulle on siis tarkoitus kerätä hyviä tarjouksia paketeista, jotka sisältävät sekä lennot (meno-paluu) että hotellin tietyssä kohteessa. Tarkoitus on se, että näitä tarjouksia lisätään usein. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että tarjottujen pakettien hinnat voivat muuttua varsin nopeasti. Emme siis voi taata, että juuri sillä hetkellä, kun sinä lähdet tutkimaan kerrotun paketin hintaa, niin se olisi sama kuin tällä sivulla mainittu hinta. Kannattaakin siis tutustua tähän sivuun usein, jotta saat tiedon hyvistä matkapaketeista aikaisin.

Lisäksi on syytä olla tietoinen siitä, että hinnat ovat lähes aina “alkaen hintoja”. Tarkoittaen käytännössä sitä, että jos esimerkiksi haluaa muuttaa lentojen lähtöaikoja, hotellia tai huoneen tyyppiä hotellin sisällä, niin nousee paketin hinta melko helposti.

Pakettihinnoista nauttiminen vaati monesti kaksi matkustajaa

Kuten olet ehkä huomannut, niin monessa tilanteessa tällä sivulla mainitut lennot + hotelli -paketit ovat kyseisen hintaisia per henkilö. Käytännössä tämä tarkoittaa usein sitä, että pakettihinnat on laskettu niin, että kaksi matkalaista jakaa saman hotellihuoneen. Luonnollisesti kuitenkin myös yksin matkustaville pyritään löytämään hyviä tarjouksia, mutta käytännössä niitä löytyy huomattavasti useammin, halvat lennot -osiosta, koska niihin ei luonnollisesti sisälly jaettavaa hotellihuonetta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn