Lomamatka osamaksulla

Lennot, hotellihuoneiden varaukset ja matkapaketit (lennot + hotelli) on monesti tavattu käsittämään siinä muodossa, että ne pitää maksaa kerralla pois. Tämä on kuitenkin jopa melko outoa sitä taustaa vasten, että lennot ja erityisesti matkat voivat olla monesti melko kalliita. Nykyään on kuitenkin muutamia eri tapoja maksaa lennot, matkat tai vaikkapa vain hotellihuone osamaksulla. Alempana tällä sivulla on suositeltu vaihtoehto matkatuotteiden osamaksulla maksamiseen.

Maksa matka osamaksulla

PalveluOsamaksulla voi maksaaOsamaksun tarjoaja
TripXMatkapaketinKlarna
MatkapörssiHotellin, lennot (myös Finnair), molemmat yhdessäSvea
HotelsComHotellinKlarna

Mahdollisesti hyvä vaihtoehto perinteiselle osamaksulle

Osamaksu on monesti korollista lainaa, eikä välttämättä mitenkään kovin edullista sellaista. Voikin olla kiva tietää, että varsinaiselle osamaksulla voi olla ihan hyviä vaihtoehtoja. Näiden yhteisenä etuna on se, että voit käyttää niitä maksutapana useammassa paikassa. Tuo voi auttaa esimerkiksi siinä, jos haluaa maksaa mahdollisimman halvat lennot tai hyödyntää erityisen hyvän hotellitarjouksen. Yksi hyvä vaihtoehto osamaksulla voi olla niin sanottu lomalaina. Sen korko voi mahdollisesti olla varsin mukavasti matalampi kuin osamaksun. Toki noin ei välttämättä ole.

Halutessasi voit yrittää löytää lomalainan helposti tämän sivuston avulla. Kyseinen palvelu on niin sanottu lainahakemuksen kilpailutus, mikä tarkoittaa sitä, että sen sijaan että palvelu tarjoaisi suoraan lainaa, niin yrittää se löytää palvelun käyttäjälle lainan. Tuo voi auttaa erityisen mukavan lainan löytämisessä. Alemmaksi on liitetty tämän sivuston ja sivuston kumppanin yhteistyössä toteuttama lainahakemuksen kilpailutuksen lomake. Voi yrittää löytää sen avulla lainaa 1 000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Varsin monenlainen korvike osamaksulle voi siis olla mahdollinen. Lomaketta voi käyttää ilmaiseksi ja vaikka sinulle tarjottaisiin lainaa, niin ei sitä ole pakko ottaa vastaan.

Laina vaihtoehtona osamaksulle