Lomamatka osamaksulla

Lennot, hotellihuoneiden varaukset ja matkapaketit (lennot + hotelli) on monesti tavattu käsittämään siinä muodossa, että ne pitää maksaa kerralla pois. Tämä on kuitenkin jopa melko outoa sitä taustaa vasten, että lennot ja erityisesti matkat voivat olla monesti melko kalliita. Nykyään on kuitenkin muutamia eri tapoja maksaa lennot, matkat tai vaikka vain hotellihuone osamaksulla. Tässä alla suositeltuja vaihtoehtoja matkatuotteiden osamaksulla maksamiseen.

Matkapaketti, hotelli tai lennot osamaksulla

Supersaverilla pystyy muiden maksutapojen lisäksi käyttämään myös Klarnan tarjoamaa osamaksumahdollisuutta lentojen tai hotellin maksamiseen. Supersaverilla on myös mahdollisuus luoda oma pakettimatka, eli siis yhdistää kätevästi lennot ja hotelli. Mikäli Supersaverilla haluaa käyttää osamaksua, niin pitää tehdyn ostoksen arvo olla vähintään 100€ ja enintään se voi olla 3000€. Osamaksulla maksettaessa Supersaverilta voi saada maksuaikaa enintään 36 kuukautta.

Supersaverin kautta näyttää pystyvän löytämään ihan fiksusti hinnoiteltuja lentoja sekä hotellihuoneita. Tutki nyt Supersaverin tarjontaa.

Lomamatka, lennot tai vaikka hotelli osamaksulla

Mikäli lennot, hotellin tai matkapaketin haluaa maksaa osamaksulla ja ottaa sen käyttöön oston yhteydessä, niin voi olla hyvä idea tutustua myös Matkapörssin verkkosivustoon. Kertomansa mukaan Matkapörssi mahdollistaa sen, että osamaksuvaihtoehdon voi valita kätevästi, kun on viimeistelemässä sen kautta tehtyä varausta. Ja tuon pitäisi siis soveltua niin pelkästään lentoihin, lennot sekä hotellin sisältäviin matkoihin kuin myös pelkkään hotellihuoneeseen.

Tietoa Matkapörssin osamaksusta:

Osamaksua voi Matkapörssillä käyttää 100€ – 3000€ matkaostoksiin. Ja maksuaikaa osamaksulle voi saada 3 kuukautta – 3 vuotta, kuitenkin niin, että maksuajan pitää olla 3 kuukautta, 6 kuukautta, 1 vuosi, 2 vuosi tai 3 vuotta. Matkapörssin kautta saatavaa osamaksua voi käyttää, jos ikää on yli 21 vuotta. Matkapörssin osamaksun tarjoajana on Svea ekonomi ja sen myöntämän osamaksun todellinen vuosikorko vaikuttaa olevan hieman yli 20% – noin 30%. Kokeile nyt Matkapörssiä.

Osta matka luottokortilla ja maksa matka erissä – luottokortin mukana ilmainen matkavakuutus

Varsinaisen perinteisen osamaksun korvikkeena voi käyttää sitä, että ostaa matkan, hotellihuoneen varauksen tai lennot luottokortilla ja sitten maksaa siitä tulevaa laskua pois erissä. Erityisen hyvä vaihtoehto tätä varten voi olla Norwegianin luottokortti.

Kyseiseen luottokorttiin nimittäin sisältyy ilmainen matkavakuutus ja lisäksi sitä käyttäessä ja Norwegianin lentoja ostaessa voi kerätä bonusrahaa. Norwegianin luottokortin voi saada, jos ikää on ainakin 23 vuotta, ja luottorajaa kortille voi saada jopa 10 000€. Norwegianin luottokortin tavallinen todellinen vuosikorko on hieman yli 20%. Hae nyt Norwegian luottokorttia.

Osta matka lainalla, maksa pois erissä

Kevään 2020 päivitys: uuden korkokaton myötä Ferratum ei tällä hetkellä myönnä uusia alle 4000€ lainoja. Myös sitä voi käyttää osamaksun vaihtoehtona, että ostaa matkan lainalla, jota voi lyhentää pois pienissä erissä. Tähän kätevä vaihtoehto voi olla Ferratumin laina. Ferratumin lainaa saa haettua kätevästi netistä, siitä voi saada päätöksen heti ja lisäksi myös lainarahat voi saada erittäin nopeasti monen pankin tilille.

Ferratumin lainaa voi saada 1€ alkaen ja jopa 4000€. Ja sen minimilyhennys on 3% kuussa, mutta vähintään 40€. Eli tuota kautta voi saada jopa varsin ruhtinaallisesti osamaksun muodossa olevaa maksuaikaa matkalle. Feratumin lainan todellinen vuosikorko on hieman alle 30%. Ja Ferratum voi myöntää lainaa vähintään 20-vuotiaille henkilöille.

Vinkki: Koska osamaksulla maksaminen kerryttää lisäkuluja, niin voi sitä käyttäessä olla erityisen hyvä vaihtoehto tehdä vertailua eri majoitusvaihtoehtojen välillä. Tähän kätevä tapa voi olla suosittelemamme hotellihaku, jonka olemme arvioineet tämän hetkeen parhaaksi.