Lomamatka osamaksulla

Lennot, hotellihuoneiden varaukset ja matkapaketit (lennot + hotelli) on monesti tavattu käsittämään siinä muodossa, että ne pitää maksaa kerralla pois. Tämä on kuitenkin jopa melko outoa sitä taustaa vasten, että lennot ja erityisesti matkat voivat olla monesti melko kalliita. Nykyään on kuitenkin muutamia eri tapoja maksaa lennot, matkat tai vaikka vain hotellihuone osamaksulla. Tässä alla suositeltuja vaihtoehtoja matkatuotteiden osamaksulla maksamiseen.

Lennot tai hotelli osamaksulla tai laskulla

Muiden hyvien puoliensa lisäksi Ebookers myös mahdollistaa nykyään osamaksulla sekä laskulla maksamisen. Kyseisillä tavoille voi maksaa lennot ja/tai hotellin. Mikäli maksaa laskulla, niin vaikuttavat vaihtoehtoja olevan se, että kuittaa laskun 14 päivän sisällä ilman lisäkuluja tai 6 viikon päästä 4,99 euron lisähinnalla.

Osamaksulla maksettaessa taas voi matkatuotteen maksaa esimerkiksi 6 kuukauden maksuajalla. Esimerkki osamaksun kustannuksista: jos ostaisi tuotteen, joka maksaa 153,40€ ja maksaisi sen pois 6 kuukauden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 27,89€ ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 167,35€.

Mikäli Ebookersilla haluaa käyttää osamaksua tai laskua, niin tehdään se valitsemalla kassalla “Klarna lasku” tai “Pilko maksut Klarnalla” -maksuvaihtoehdon. Varaa ja osta nyt Ebookersin kautta.

Matkapaketti, hotelli tai lennot osamaksulla

Myös Supersaverilla pystyy muiden maksutapojen lisäksi käyttämään myös Klarnan tarjoamaa osamaksumahdollisuutta lentojen tai hotellin maksamiseen. Supersaverilla on myös mahdollisuus luoda oma pakettimatka, eli siis yhdistää kätevästi lennot ja hotelli. Mikäli Supersaverilla haluaa käyttää osamaksua, niin pitää tehdyn ostoksen arvo olla vähintään 100€ ja enintään se voi olla 3000€. Osamaksulla maksettaessa Supersaverilta voi saada maksuaikaa enintään 36 kuukautta.

Supersaverin kautta näyttää pystyvän löytämään ihan fiksusti hinnoiteltuja lentoja sekä hotellihuoneita. Tutki nyt Supersaverin tarjontaa.

Lomamatka, lennot tai vaikka hotelli osamaksulla

Mikäli lennot, hotellin tai matkapaketin haluaa maksaa osamaksulla ja ottaa sen käyttöön oston yhteydessä, niin voi olla hyvä idea tutustua myös Matkapörssin verkkosivustoon. Kertomansa mukaan Matkapörssi mahdollistaa sen, että osamaksuvaihtoehdon voi valita kätevästi, kun on viimeistelemässä sen kautta tehtyä varausta. Ja tuon pitäisi siis soveltua niin pelkästään lentoihin, lennot sekä hotellin sisältäviin matkoihin kuin myös pelkkään hotellihuoneeseen.

Tietoa Matkapörssin osamaksusta:

Osamaksua voi Matkapörssillä käyttää 100€ – 3000€ matkaostoksiin. Ja maksuaikaa osamaksulle voi saada 3 kuukautta – 3 vuotta, kuitenkin niin, että maksuajan pitää olla 3 kuukautta, 6 kuukautta, 1 vuosi, 2 vuosi tai 3 vuotta. Matkapörssin kautta saatavaa osamaksua voi käyttää, jos ikää on yli 21 vuotta. Matkapörssin osamaksun tarjoajana on Svea ekonomi ja sen myöntämän osamaksun todellinen vuosikorko vaikuttaa olevan hieman yli 20% – noin 30%. Kokeile nyt Matkapörssiä.

Äkkilähdöt osamaksulla

Tällä sivulla mainituista palveluista Ebookers ja Matkapörssi listaavat sivustollaan äkkilähtöjä. Myös niiden maksaminen osamaksulla tai laskulla pitäisi onnistua kyseisten palveluiden kautta. 

Osta matka luottokortilla ja maksa matka erissä – luottokortin mukana ilmainen matkavakuutus

Varsinaisen perinteisen osamaksun korvikkeena voi käyttää sitä, että ostaa matkan, hotellihuoneen varauksen tai lennot luottokortilla ja sitten maksaa siitä tulevaa laskua pois erissä. Erityisen hyvä vaihtoehto tätä varten voi olla Norwegianin luottokortti.

Kyseiseen luottokorttiin nimittäin sisältyy ilmainen matkavakuutus ja lisäksi sitä käyttäessä ja Norwegianin lentoja ostaessa voi kerätä bonusrahaa. Norwegianin luottokortin voi saada, jos ikää on ainakin 23 vuotta, ja luottorajaa kortille voi saada jopa 10 000€. Norwegianin luottokortin tavallinen todellinen vuosikorko on hieman yli 20%.

Osta matka lainalla, maksa pois erissä

Myös sitä voi käyttää osamaksun vaihtoehtona, että ostaa matkan lainalla, ja lyhentää sitten lainaa pois pienissä erissä. Mitään isolla korolla varustettua lainaa ei kuitenkaan tietenkään kannata ottaa matkailua varten. Sen sijaan hyvä idea voi olla kokeilla lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua, kuten Lendoa, joka voi etsiä nopeasti halpoja matkailua varten soveltuvia lainoja. Kokeile nyt Lendoa.

Vinkki: Koska osamaksulla maksaminen kerryttää lisäkuluja, niin voi sitä käyttäessä olla erityisen hyvä vaihtoehto tehdä vertailua eri majoitusvaihtoehtojen välillä. Tähän kätevä tapa voi olla suosittelemamme hotellihaku, jonka olemme arvioineet tämän hetkeen parhaaksi.

Tällä sivulla mainitut tiedot perustuvat kyseisten palveluiden verkkosivustoihin. Muutokset ovat mahdollisia. Suosittelemme tarkistamaan maksuehdot ennen maksamista.

Kyllä. Sillä, missä hotelli sijaitsee ei näytä olevan vaikutusta siihen, että onko netistä hotellihuoneen varatessa osamaksu mahdollinen maksuvaihtoehto.

Se voi olla vähintäänkin varsin vaikeata. Tuo johtuu siitä, että osamaksu on käytännössä luotto/laina.

Koska osamaksut ovat varsin monesti käytännössä korollisia luottoja, niin kannattaa normaalisti valita lyhyin mahdollinen maksuaika, jonka puitteissa tietää pystyvänsä hoitamaan osamaksun kokonaisuudessaan pois.

Mikäli molemmat maksutavat ovat mahdollisia omassa tilanteessa, niin on lasku yleensä parempi vaihtoehto. Tuo johtuu siitä, että laskut ovat monesti kuluttomia tai vähintäänkin kuluiltaan pienempiä kuin osamaksut, joille monesti peritään korkoa. Iso poikkeus tuohon ovat toki korottomat ja kuluttomat osamaksut.