Lennot tai hotelli laskulla

Vaikka sitä ei välttämättä monesti tulisikaan miettineeksi, niin on matkailuun liittyen esimerkiksi lennot mahdollista maksaa myös laskulla. Ainakin joidenkin varaussivustojen avulla. Tuollaisia varaussivustoja suositeltuna alempana ja sen jälkeen ehdotettuna mielestäni jopa erittäin hyvä vaihtoehto niille.

Maksa lentoliput, hotelli tai molemmat laskulla

PalveluLaskulla voi maksaa
HotelsCom – KlarnaHotellit
Matkapörssi – SveaLennot, hotellin
TripX – KlarnaLennot ja hotelli yhdessä

Ilmainen matkavakuutus laskulla maksaessa

Jos maksaa Bank Norwegianin luottokortilla matkailun kustannuksista vähintään 50%, niin voi saada ilmaisen matkavakuutuksen. Kun tuohon yhdistää sen, että Bank Norwegianin luottokorttia käyttäessä voi saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa, niin voi sen käyttäminen olla erinomainen vaihtoehto suoraan jonkin matkailupalvelun laskulla maksamiselle.

Lisäksi erityistä plussaa on tarjolla, jos maksaa Norwegian-lentoyhtiön lennon tällä luottokortilla, siinä tapauksessa voi nimittäin saada bonuspisteistä. Hae nyt Bank Norwegianin luottokorttia.

Klarna vs. Norwegian luottokortti: lentoliput

Jos maksaa laskun ainakin melko nopeasti, niin pitäisi Klarnaa ja Norwegianin luottokorttia käyttäessä molemmilla voida maksaa lentoliput laskulla ilman korkoa. Pitkällä maksuajalla Klarna voi olla koroissa mitaten hieman halvempi. Toisaalta Klarna ei välttämättä käy yhtä monissa paikoissa kuin Norwegian luottokortti, tuon takia Bank Norwegianin luottokortilla maksaessa voi olla mahdollista ostaa halvemmat lentoliput. Tuo voi olla tärkeätä erityisesti nykyään, kun lentolippujen hinnat ovat nousseet. Bank Norwegianin luottokortista poiketen, Klarnaa käyttäessä ei pitäisi saada ilmaista matkavakuutusta.

Käykö Klarna Finnairin sivustolla? Finnairin antamien tietojen perusteella ei käy.

Muuta, jota voi maksaa laskulla: