Lennot laskulla

Vaikka sitä ei välttämättä monesti tulisikaan miettineeksi, niin lennot on mahdollista maksaa myös laskulla. Ainakin joidenkin varaussivustojen kautta. Alla pari suositeltua varaussivustoa, joiden kautta lennot voi maksaa laskulla, ja niiden alla vielä yksi kiertotie siihen, miten lentoja voi käytännössä maksaa laskulla.

Ebookers – lentoliput laskulla

Ebookers mahdollistaa ainakin tätä kirjoittaessa sen, että lentoliput pystyy maksamaan laskulla. Ebookersin kautta näyttävät onnistuvat sekä 14 päivän lasku ilman lisäkuluja että lasku kahden kuukauden maksuajalla ja 4,99€ lisämaksulla. Osta nyt Ebookersilta.

Mikäli Ebookers ei ole vielä tuttu, niin täältä löytyy Ebookers kokemuksia sekä tietoa.

Matkapörssi – myös täällä voi maksaa lennot laskulla

Suomalainen Matkapörssi voi sekin olla varsin hyvä palvelu, jos ei halua maksaa lentoja heti. Matkapörssikin nimittäin mahdollistaa laskun maksutapana. Matkapörssin kautta voi löytää hyvin monien eri lentoyhtiöiden, kuten Finnairin, lentoja. Tutki nyt Matkapörssin tarjontaa.

Lentojen maksaminen lainalla

Mikäli Ebookers tai Matkapörssi ei innosta, niin voi yksi eräänlainen tapa lentojen laskulla maksamiseen olla se, että hakee mahdollisimman fiksun lainan, jolla maksaa lennot ja sitten maksaa tuon lainan pois. Jos aikoo käyttää tuota keinoa, niin kannattaa mahdollisesti kokeilla Matkalaina-palvelua.

Matkalaina nimittäin ainakin pyrkii kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen jopa todella monen eri lainapalvelun suhteen ja voi noin luoda hyvät mahdollisuudet halvan lainan löytämiseen. Matkalainan avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja aina 60 000€ asti, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajaa lainaamiseen. Testaa nyt Matkalainaa.

Hyvä huomata Matkalainan suhteen: johtuen erityisesti nykyisistä lainojen korkorajoituksista, ei Matkalainan avulla välttämättä ole helppo löytää ainakaan alle 300€ lainaa.

Mikäli laina lentolippuja varten kiinnostaa, niin saattaa tämän nettisivuston lomalaina-sivu olla hyödyllinen.