Lennot laskulla

Vaikka sitä ei välttämättä monesti tulisikaan miettineeksi, niin lennot on mahdollista maksaa myös laskulla. Ainakin joidenkin varaussivustojen kautta. Alla kolme suositeltua varaussivustoa, joiden kautta lennot voi maksaa laskulla, ja niiden alla vielä yksi kiertotie siihen, miten lentoja voi käytännössä maksaa laskulla.

Supersaver – maksa lennot laskulla

Kattavasti toimiva ja varsin suosittu Supersaver mahdollistaa sen, että sen avulla ostetut lennot voi maksaa laskulla. Supersaverin verkkosivusto vaikuttaa toimivan varsin hyvin ja sen kautta voi löytää kattavasti lentoja esimerkiksi Norwegianilta ja monelta muulta lentoyhtiöltä. Käytä nyt Supersaveria.

Ebookers – lentoliput laskulla

Myös Ebookers mahdollistaa ainakin tätä kirjoittaessa sen, että lentoliput pystyy maksamaan laskulla. Täältä näyttävät onnistuvat sekä 14 päivän lasku ilman lisäkuluja että lasku kahden kuukauden maksuajalla ja 4,99€ lisämaksulla. Osta nyt Ebookersilta.

Matkapörssi – myös täällä voi maksaa lennot laskulla

Suomalainen Matkapörssi voi sekin olla varsin hyvä palvelu, jos ei halua maksaa lentoja heti. Matkapörssikin nimittäin mahdollistaa laskun maksutapana. Matkapörssin kautta voi löytää hyvin monien eri lentoyhtiöiden, kuten Finnairin, lentoja. Tutki nyt Matkapörssin tarjontaa.

Lentojen maksaminen lainalla

Mikäli Supersaver tai Matkapörssi ei innosta, niin voi yksi eräänlainen tapa lentojen laskulla maksamiseen olla se, että hakee mahdollisimman fiksun lainan, jolla maksaa lennot ja sitten maksaa tuon lainan pois. Jos aikoo käyttää tuota keinoa, niin kannattaa mahdollisesti kokeilla Omalaina-palvelua.

Omalaina nimittäin kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen jopa todelle monen eri lainapalvelun suhteen ja voi näin luoda hyvät mahdollisuudet halvan lainan löytämiseen. Omalainan kautta voi hakea lainaa 100€ alkaen ja aina 60 000€ asti, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia lainaamiseen. Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta ja lainatarjouksia sen avulla voi saada jopa heti. Testaa nyt Omalainaa.