Lentohaku – kokemuksen perusteella paras lentohaku

Hyvällä lentohaulla on tärkeätä olla ainakin muutama elementti: se, että sillä voi löytää kattavasti ja helposti lentoja sekä se, että sen kautta löydetyt lennot ovat keskimäärin halvempia kuin muita kautta löydetyt lennot. Nämä molemmat osa-alueet yhdistyvät mielestäni vuoden 2020 parhaassa lentohakukoneessa. Kone löytyy alta.

Lentohaku:

Voit hakea tällä yhteistyökumppanimme lentohaulla lentoja todella kattavasti ympäri maailman – lentojen hakeminen onnistuu niin maan perusteella, kaupungin perusteella kuin myös yksittäisen lentokentän perusteella. Se mikä tekee tästä hakukoneesta monesta muusta poikkeavan, on se, että se on niin sanottu metahaku. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sen sijaan, että se etsisi lentoja ja niiden hintoja vain yhdestä paikasta, niin etsii se niitä todella monelta eri sivustolta ja esittelee sitten parhaimpia ja halvimpia löytämiään vaihtoehtoja.

Vaikka tuo toimintalogiikka voikin kuulostaa raskaalta, niin on tämä hakukone kokemuksen perusteella varsin tai jopa todella nopea käyttää. Se on kuitenkin hyvä huomata, että koska kyseessä on tällä logiikalla toimiva haku, niin itse lentoja ei varata ja makseta hakukoneen kotisivuilla vaan sen sijaan se ohjaa hakijan maksamaan ja varamaan lennot suositellulta verkkosivustolta.

Kuten on luonnollista, niin haun avulla voi etsii sekä pelkkiä yhteen suuntaan meneviä lentoja että meno-paluita. Hakukone itsessään on tietenkin ilmainen käyttää enkä ainakaan itse ole törmännyt mihinkään rajoituksen sen suhteen, miten paljon hakuja voisi tehdä.

Matkakohde vielä mietinnässä? Mikäli et ole vielä ihan varma, minne haluat matkustaa, niin voi esimerkiksi halvat lennot -alasivultamme löytyä hyvää inspiraatiota. Siellä nimittäin on esille nostettuna erityisen edullisia lentoja. Tällä sivulla puolestaan on listattuna ulkomailla sijaitsevia matkakohteita, joista on kirjoitettu Matkailu.fi-sivustolla.

Etsinnässä myös hotelli? Tutustu suosittelemaamme hotellihakuun tai matkahakuun. Matkahaun avulla voi hakea kätevästi lentojen ja hotellin yhdistelmää.