Levi: halvat matkat ja lennot 2020–2021

Talvi 2020–2021 voi olla erityisen hyvää aikaa kotimaan matkailulle, ja Levi taas erityisen kiva paikka harrastaa tuota. Levin etuna matkakohteena on esimerkiksi se, että siellä on paljon tekemistä sekä se, että sinne on varsin hyvin suoria lentoja Helsingistä. Lisäksi myös Levin majoitustarjonta on varsin kattavaa. 

Tälle sivulle on poimittu talvelle 2020–2021 muutamia erityisen edullisia Helsinki – Levi – Helsinki meno-paluita. Lisäksi on vinkkejä siihen, miten voi helposti koota itselle halvan matkan Leviä varten tai löytää edullisen valmismatkan. Hyvä huomata: Koska Levi on osa Kittilää, niin menevät Levin lennot Kittilän lentoasemalle. 

Halpoja lentoja Helsingistä Leville ja takaisin

  • 23.11.–26.11. – 130€
  • 5.12.–11.12. – 188€
  • 6.1.–13.1. – 158€
  • 11.1.–15.1. – 169€
  • 18.1.–22.1. – 130€
  • 1.2.–4.2. – 130€
  • 8.2.–12.2. – 158€
  • 8.3.–11.3. – 130€

Huomaathan, että yllä mainitut hinnat voivat muuttua.

Halvat matkat Leville

Vuoden 2020 tapahtumien myötä useampi suomalainen matkatoimisto on alkanut järjestämään pakettimatkoja Leville. Ja mikäli haluaa ostaa valmismatkan Leville, niin kannattaa harkita ainakin Ikaalisten Matkatoimiston (IMT) tarjontaan tutustumista. Kyseiseltä matkatoimistolta näyttää nimittäin löytyvän kivaa tarjontaa ja lisäksi asiakaskommenttien perusteella ihmiset ovat olleet jopa tänä vuonna erittäin tyytyväisiä kyseisen yrityksen toimintaan.

Oman edullisen Levin matkan kokoaminen: Levin lentoja vertailemalla voi olla vaikea säästää rahaa, koska ainakin tällä erää suoria lentoja muualta Suomesta sinne näyttää olevan vain Finnairilta. Leville voi kuitenkin matkustaa myös muuten, ja esimerkiksi juna+bussi-yhdistelmä ja varsinkin pelkkä bussi voi monissa tapauksissa tulla lentoja halvemmaksi.

Koska Levillä eli siis Kittilässä ei ole juna-asemaa, niin mikäli haluaa käyttää junaa Leville kulkemiseen, niin voi olla hyvä valita määränpääksi Rovaniemi ja jatkaa sieltä sitten esimerkiksi bussilla Leville. Junamatkoja varten Suomessa ei tietenkään ole kuin yksi vaihtoehto, ja edullisia bussiyhteyksiä voi sen sijaan etsiä esimerkiksi Onnibussilta.

Riippumatta siitä, miten Leville kulkee, niin voi säästöjä saavuttaa varsin hyvin majoitusta sieltä varatessa. Ja mikäli hotellimajoitus ei ole ehdoton tai edes mieluisa, niin kannattaa vilkaista Airbnb:n Levin tarjontaa. Sieltä nimittäin voi varsinkin useamman majoittujan tapauksessa löytää per henkilö jopa halvan majoituksen. Jos taas haluaa hyvän hinta-laatusuhteen hotellin Leviä varten, niin kannattaa kokeilla vaikkapa suosittelemaamme hotellihakua tai tutustua Ebookersin tarjontaan ja käyttää siellä alennuskoodia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn