Levi: majoitus

Levi on Kittilän kunnassa sijaitseva tunturi. Erityisesti Levi tunnetaan sen talviurheilumahdollisuuksista: Levillä on esimerkiksi yli 40 laskettelurinnettä. Talven lisäksi Levi voi kuitenkin soveltua matkailuun myös muina vuodenaikoina, löytyyhän sieltä esimerkiksi todella komeita maisemia sekä muutenkin mahtavaa luontoa. Koska Levi on muodostunut varsin suosituksi matkailukohteeksi, niin löytyy sieltä myös varsin runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja. 

Tämä sivun tarkoitus on auttaa kaikkia löytämään juuri omaan tarpeeseen Levin paras majoitus. Tuota varten löydät täältä esimerkiksi suositeltuja hotelleja, hakulomakkeen majoitusten etsimistä varten sekä ehdotettuna hyviä sivustoja, joihin kannattaa tutustua, jos vaikka etsii Leviltä mökkiä.

Etsi Levin majoituksia

Voit etsiä tällä hakulomakkeella Leviltä niin hotelleja kuin esimerkiksi huoneistoja. Tämän haun eritysvahvuus on se, että seuloo kerralla monelta eri varaussivustolta hintoja. Tuon ansiosta se pystyy näyttämään suuren määrän eri majoitusvaihtoehtoja ja mahdollisesti myös löytämään hyviä tarjouksia. Hakulomake ei välttämättä näy, jos käytössä on mainosten estämiseen tarkoitettu ohjelma.

Levin paras hotelli

Äkkiseltään voisi olettaa, että Levin paras hotelli olisi jotenkin eksoottinen, mutta vaikuttaa siltä, että Levin paras hotelli on kuitenkin varsin perinteinen: Sokos Hotel, joka tässä tapauksessa myös tunnetaan pidemmin nimellä “Break Sokos Hotel Levi”. Tämä kätevällä paikalla sijaitseva hotelli on nimittäin saanut keskimäärin erittäin hyviä arvioita monella eri varaussivustolla. 

Aivan erityisesti tämän hotellin asiakkaat näyttävät tykänneen esimerkiksi palveluista, henkilökunnasta ja aamiaisesta. Lisäksi myös esimerkiksi huoneisiin on oltu keskimäärin varsin tyytyväisiä. Perinteisille tähdillä mitaten Sokos Hotel Levi on ****-hotelli, ja keskimääräiset asiakasarviot ovat olleet tuota parempia.

Sokos Hotel Levin huoneita voisi kuvailla hyviksi perushuoneiksi. Mikäli omalta huoneelta haluaa hieman enemmän, niin kannattaa harkita sviitin varaamista. Ainakin tätä kirjoittaessa sviitin ja perushuoneen hintaero on keskimäärin jopa yllättävän pieni. Riippuen siitä, mille ajankohdalla tästä hotellista haluaa huoneen, niin vaihtelevat huoneiden hinnat alkaen noin 100 eurosta alkaen noin 200 euroon. Varaa nyt huone tästä hotellista (Ebookers).

Edullinen ja hyvä hotelli Levillä

Mikäli Leviltä haluaa hieman halvemman hotellin, kuin mitä Sokos Hotel Levi on, niin voi Hotel K5 Levi olla hyvä vaihtoehto. Tästä hotellista voi nimittäin löytää huoneen sesongin ulkopuolella alle 100€/yö hintaan ja sesongin aikanakin vähän reilulla sadalla eurolla.

Vaikka Hotel K5 onkin melko edullinen, niin on se ollut matkailijoiden mieleen muistakin syistä kuin hinnan takia. Aivan erityisesti tämän hotellin asiakkaiden kokemuksissa näyttää painottuvan tyytyväisyys henkilökuntaan, mutta ennen kaikkea silmiin pistävää on se, miten vähän mitään moitittavaa asiakkaat ovat löytäneet.

Hotel K5:n huoneita voisi kuvailla kivoiksi perushotellihuoneiksi. Niin sanotusti virallisilla tähdillä mitaten Hotel K5 Levillä kerrotaan paikasta riippuen olevan joko 4 tai 3½ tähteä. Varaa nyt Ebookersilta.

Miten löytää Leviltä itselle paras vuokramökki tai huoneisto?

Vaikka Leviltä siis löytyykin ihan kivoja hotelleja, niin painottuu Levin majoitustarjonta kuitenkin vahvasti mökkeihin (jotka monessa tapauksessa ovat oikeastaan huviloita) sekä huoneistoihin. Netissä on monia eri sivustoja, jotka listaavat Levin mökkejä sekä huoneistoja. Tässä seuraavassa muutama, jotka omien kokemusteni ja tietojeni perusteella ovat hyviä vaihtoehtoja kyseisen tyyppisen majoituksen löytämiseen.

Lomarengas – paljon vuokramökkejä ja huviloita

Lomarenkaan vahvuutena voi pitää erityisesti sen valtavaa valikoimaa ja hyvää käyttöliittymä. Tätä kirjoittaessa Lomarenkaan palvelussa on Leviltä nimittäin yli 100 mökkiä tai huoneistoa, joita on helppo selata ja vertailla. On tosin hyvä huomata, että vaikka Lomarenkaan tarjonta on siis sinänsä laajaa, niin voi sesonkiaikojen majoitusvaihtoehtojen määrä tippua nopeasti melko pieneksi, kun halutuimmat vuokramökit varataan. Monesta muusta palvelusta poiketen, Lomarenkaan tarjonnassa painottuvat siis erityisesti mökit.

Lomarenkaan kautta löytyy niin jopa yli 10 yöpyjälle soveltuvia paikkoja kuin myös pienempiä majoituksia. Lomarenkaan kautta löydettävien Levin majoituspaikkojen hintataso näyttää olevan jonkin verran yli 100€–yli 1000€. Tutki Lomanrenkaan tarjontaa.

Ebookers – myös luksusmajoituksia

Ebookers näyttää pitävän melko kovaa seulaa siinä, minkälaisia kohteita se listaa sivustolleen. Tuon johdosta täältä ei esimerkiksi löydy kovin hyvin perusmökkejä, mutta sitten toisaalta löytyy jopa todella upeita ja ainutlaatuisia paikkoja yöpymiseen. Levin tapauksessa noista voi mainita esimerkiksi iglut, eli siis käytännössä majoitukset joiden lasikaton läpi pääsee hyvällä tuurilla ihailemaan revontulia. Kun tutkii Ebookersin tarjontaa, niin on hyvä tiedostaa se, että se monesti näyttää itse Levin majoituksien lisäksi listalla myös lähialueiden majoituksia. Siirry nyt Ebookersille.

Matkailu.fi / HotelsCombined

Tämä käytännössä sama hakulomake oli jo tämän sivun alussa, mutta siltä varalta, että päädyit tänne kokeilematta sitä, niin suosittelemme kokeilemaan myös tätä hakua, jos etsit Leviltä mökkiä tai vuokrahuoneistoa. Hotellien lisäksi myös niitä on nimittäin hyvät mahdollisuudet löytää tämän avulla. Huomaathan, että yllä oleva lomake ei välttämättä näy, jos käyttää AdBlocker-ohjelmaa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn