Lomalaina – Löydä edullinen lomaluotto nopeasti (2023)

Lomamatka on mahdollista toteuttaa myös lainalla. Ei kuitenkaan ole merkityksetöntä, mistä lainaa hakee lomaa varten. Hyvä vaihtoehto lainapaikaksi on niin sanottu lainahakemuksen kilpailuttaja. Tuollaiset pyrkivät etsimään hakijalle hyviä lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Tuon kilpailutuksen jälkeen hakijan on helppo valita paras mahdollisesti löydetty lainatarjous ja ottaa se vastaan. Löydät tältä sivulta suositeltuna kolme kilpailuttajaa, jotka voivat soveltua lomaluoton hakemiseen.

Hae lomalainaa 100 eurosta alkaen

Matkalaina on luonteva valinta, kun etsinnässä on laina lomaa varten. Tämän kilpailuttajan kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Matkalainan avulla voi siis olla mahdollista toteuttaa isommat ja pienemmät matkahaaveet. Laina-aikaa Matkalainan avulla voi hakea vuodesta alkaen. Matkalaina voi näyttää päätöksiä lomalainasta heti, kun on täyttänyt muutaman minuutin vievän lainahakemuksen. Matkalainan alaikäraja on 18 vuotta. Kokeile nyt Matkalainaa.

Lomaluottoa monille

Samblan vahvuus kilpailuttajana on aika selkeä. Tämä paikka nimittäin tuntuu pystyvän löytämään lainatarjouksia poikkeuksellisen monille hakijoille. Lainaa Samblan avulla voi hakea 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa Samblan kautta voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 20 vuotta. Samblan alaikäraja on 18 vuotta ja lisäksi tässä palvelussa on 1000 euron minimituloraja koskien kuukausittaisia tuloja. Testaa nyt Samblaa.

Myös hyvä valinta lomalainalle

Rahalaitostakin kannattaa harkita, kun etsinnässä on lomaluotto. Tämän paikan vahvuutena voi pitää esimerkiksi sitä, miten helppoa ja nopeata lainatarjouksia on etsiä. Rahalaitoksen avulla voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 70 000 euroon asti. Laina-aikaa Rahalaitoksen kanssa voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta ja lisäksi palvelussa on 600 euron minimikuukausituloraja. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Lomaluotto ilman vakuuksia

Yksikään tällä sivulla mainittu palvelu ei vaadi vakuuksia. Myöskään niiden kilpailuttamat lainafirmat eivät lähtökohtaisesti vaadi vakuuksia lainalle. Lomalainaa voi siis hakea varsin helposti.

Myöskään takaajaa ei vaadita

Sen lisäksi, että lomaluottoa voi hakea ilman vakuuksia niin voi sitä hakea myös täysin ilman takaajaa. Tämäkin asia tietysti tekee lainan hakemisesta nopeampaa ja helpompaa kuin se voisi olla.

Lomalaina voi olla käytössä jo varsin nopeasti

Lainoja kilpailuttavat palvelut voivat löytää pikavippejä halvempaa lainaa. Tuo on tietysti hyvä asia. On kuitenkin hyvä tietää se, että nämä paikat eivät ole yhtä nopeita paikkoja saada lainaa tilille kuin pikavippipaikat ovat. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lainan saaminen olisi erityisen hidasta. Kilpailuttajankin avulla voi nimittäin parhaassa tapauksessa saada lainarahat jopa samana päivänä, kun lainaa lähti hakemaan ja yli paria arkipäivää ei pitäisi mennä vaikka lainan saaminen kestäisikin hieman pidempään.

Matkaluottoa voi hakea 24/7

Tarve matkalainalle voi tulla esiin melkein koska tahansa. Voikin siis olla kiva tietää, että esimerkiksi Rahalaitos-palvelun kautta voi etsiä lainaa kellon ympäri ja saada lainapäätöksiä heti. Lainafirmat eivät kuitenkaan saa maksaa lainaa asiakkaan tilille kuin kello 7–23 ja lisäksi lainapaikkojen aukioloajat saattavat rajoittaa sitä, mihin aikaan ne siirtävät lainoja asiakkaiden tileille

Minkä verran maksuaikaa matkalainalle?

Tällä sivulla esitellyt lainahakemuksen kilpailuttajat mahdollistavat siis jopa varsin pitkän maksuajan hakemisen. Lähtökohtaisesti laina-aikaa ei kuitenkaan kannata ottaa enempää kuin tarvitsee. Tuo auttaa pitämään lainan korkokulut kurissa. Jos siis uskoo selviävänsä lainasta jo vuodessa, niin kannattaa laina-ajaksi todennäköisesti valita vuosi.

Lainaesimerkki matkaluotosta

Tämä lainaesimerkki on Matkalainalta: lainaa 2000 euroa 3 vuoden maksuajalla, kuukausilyhennys 60 euroa ja lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 2160 euroa. Tämä esimerkki on suuntaa-antava ja edustaa varsin edullista lainaa, eli ei kannata yllättyä, jos itselle ei tarjota lainaa ihan näin hyvillä ehdoilla.

Mahdollisesti tarjottavien lainojen korko riippuu esimerkiksi siitä, miten paljon lainaa hakee. Isompien lainojen korot ovat lähtökohtaisesti matalampia kuin pienten lainojen korot. Lainojen korkoja rajoitetaan nykyään 20% korkokatolla, joka koskee lainan nimelliskorkoa. Tuota korkeamman nimellisen vuosikoron lainoja ei siis nykyään edes tarjota.

Nimellisen ja todellisen vuosikoron ero riippuu siitä, minkä verran mahdollisia muita kuluja lainasta peritään itse koron lisäksi. Nuo muut kulut voivat tarkoittaa esimerkiksi lainan avausmaksua ja kuukausittaista tilikulua, joka peritään siitä, että laina on olemassa. Esimerkiksi Rahalaitos erottelee palvelussaan nimellisen ja todellisen vuosikoron todella selkeästi.

Tarvitseeko lomaluottoa varten liitteitä?

Jokaiselta tällä sivulla mainitulta lainapalvelulta voi hakea lainapäätöksiä ilman liitteitä. Saat siis nopeasti ja helposti käsityksen siitä, voitko saada lainaa ja jos se on mahdollista, niin millä ehdoilla. Sitten, jos päätät ottaa vastaan jonkin mahdollisesti löydetyn lainan, niin saattaa luottolaitos kysyä todistusta tuloista. Se, kysytäänkö todistusta tuloista riippuu isolta osin siitä, mistä ja minkä kokoista lainaa hakee. Jos esimerkiksi 500 euron lomalaina riittää, niin saattaa selvitä kokonaan ilman liitteitä. Toisaalta vaikkapa 5 000 euron lainan kohdalla kannattaa varautua lähettämään liite. Onneksi lainafirmojen pitäisi käsitellä liitteet nopeasti ja turvallisesti.

Voit valita lainan käyttötarkoitukseksi “matkustamisen”

Mikäli päätät hakea lainaa Matkalaina-palvelun kautta, niin kysytään lainahakemuksen lopussa lainan käyttötarkoituksesta. Kyseisestä valikosta voi valita helposti kohdan “Matkustaminen”. Noin lainahakemuksen kilpailuttajakin varmasti tietää sen, mitä varten lainaa haetaan.

Voit pysyä kotimaassa tai suunnata ulkomaille

Lomalainan suhteen ei ole rajoitettu sitä, mihin kohteeseen menet. Halutessasi voit siis ottaa lomaluoton kotimaan matkailua varten, mutta toisaalta voit tehdä vaikkapa maailmanympärimatkan lomalainan turvin.

Voit maksaa lennot, hotellin tai vaikkapa molemmat lainalla

Lomalaina ei rajoita sitä, mitä matkailuun liittyvää sillä maksat. Voit siis maksaa lomaluottoa käyttämällä vaikkapa lennot, hotellin tai matkapaketin.

Voit saada kilpailuttajan kautta matkalainan pankista

Matkalaina-palvelun mahdollisesti kilpailuttamien lainafirmojen pitäisi sisältää myös ainakin kaksi niin sanottua perinteistä pankkia. Mikäli siis etsit pankkilainaa matkan rahoittamiseen, niin voi sekin onnistua helposti kilpailutuspalvelun avulla. Lähtökohtaisesti pankkien tarjoamat matkalainat ovat kooltaan hieman isompia kuin joidenkin nettilainafirmojen tarjoamat, tuosta syystä esimerkiksi 800 euron matkalainaa ei todennäköisesti tarjota pankin toimesta.