Matkaluotto – Jopa 60 000€ matkalaina netistä

Matkailua varten voi olla mahdollista saada lainaa. Sitä voi tietysti yrittää hakea varsin monesta paikasta, mutta suosittelen ensisijaisesti käyttämään niin sanottua kilpailuttajaa. Nuo ovat lainojen tapauksessa palveluita, jotka voivat yrittää löytää vaikkapa lomalainaa varten lainatarjouksen parhaimmillaan reilusti yli kymmeneltä lainafirmalta. Tuo voi olla kätevää siinä, että löytää juuri itseä erityisen paljon miellyttävän lomalainan. Varsinkin mikäli on lähdössä lomalle toisen aikuisen kanssa, niin voi olla kiva tietää, että lainahakemukseen voi tyypillisillä kilpailuttajilla lisätä niin sanotun rinnakkaishakijan. Tuo henkilö, jota kutsutaan myös yhteishakijaksi, vastaa lainan pois maksamisesta, jos lainan ensisijainen hakija ei maksa lyhennyksiä. Toki mikään pakko rinkkaishakijaa ei ole lisätä, ja lomalaina onkin tarjolla myös esimerkiksi soolomatkailijoille.

Etsi lomalainaa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Jos haluat tai tarvitset matkalainaa alle 500 euroa, niin saattaisi sinua kiinnostaa esimerkiksi Ferratum. Siltä pitäisi nimittäin voida ainakin tätä kirjoittaessani hakea lainaa jo eurosta alkaen ja myös esimerkiksi 250 euron laina on valittavissa halutuksi lainasummaksi.

Vinkit matkaluottoa varten

  1. Hae ajoissa. Suosittelen hakemaan matkaluottoa vähintäänkin pari arkipäivää ennen kuin sille on käyttöä. Tuon pitäisi auttaa siinä, että voi saada käyttöönsä miellyttävän edullisen koron lomaluoton.
  2. Hae riittävästi, mutta älä liikaa. On tyypillistä, että pienempien lainojen todellinen vuosikorkoprosentti on korkeampi kuin isompien. Eli esimerkiksi, jos otat kaksi 1 000 euron lainaa yhden 2 000 euron lainan sijaan, niin saatat hyvin mahdollisesti joutua maksamaan enemmän korkoja. Heti ensimmäinen lomalaina kannattaa siis mitoittaa niin, että sillä voi kattaa kaikki kulut. Luonnollisesti ainakaan kovin paljon lomaluottoa ei kannatta ottaa niin sanotusti varman päälle, koska sekin voi aiheuttaa helposti turhia kuluja. Eli siis vaikka 3 000 euron lomaluoton todellinen vuosikorkoprosentti saattaisi olla pienempi, niin aiheuttaa se euroissa mitaten hyvin mahdollisesti enemmän korkoja kuin 2 000 euron lomalaina, eli jos uskot että 2 000€ riittää, niin tuskin on järkevää hakea 3 000€ lomalainaa.
  3. Mitoita laina-aika järkevästi. Ei liian lyhyt, ettei lyhennysten maksamisen aiheuta ongelmia, mutta ei myöskään niin pitkä, että maksat turhasta korkoja.
  4. Jos tarvitset matkaluottoa vain lyhyeksi aikaa, niin harkitse luottokorttia. Olen nostanut Bank Norwegianin luottokortin tällä sivustolla parhaaksi luottokortiksi matkailua varten. Sitä käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa. Tyypillinen perinteisen lainan muodossa oleva matkaluotto ei tuota tarjoa, eli jos et tarvitse matkalainallesi paljon laina-aikaa, niin voi luottokortti olla järkevämpi vaihtoehto.