Lontoossa 4 päivää kesäkuussa: Finnairin lennot ja ****-hotelli 211€/hlö

Lontooseen löytyy kesäkuulle kiva matkapaketti. Pakettiin saa Finnairin suorat meno-paluut Helsinki – Lontoo – Helsinki ja Lontoossa 4 päivää hintaan 211€/hlö. Käytännössä pakettiin sisältyy ****-hotelli 3 yöksi, mutta koska menolento on aikataulun mukaan Lontoossa menopäivänä jo aamulla ja toisaalta paluulento lähtee vasta lähtöpäivän illalla, niin voi ajatella, että vaikka Lontoossa viettääkin vain 3 yötä, niin siitä voi nauttia 4 päivän verran.

Matka-aika tälle matkalle on su 9.6. – ke 13.6. (paluu on Suomessa aikataulujen mukaan hieman puolenyön jälkeen to 14.6.). 211€/hlö on voimassa, kun matkaan lähtee kaksi matkustajaa, jotka jakavat hotellihuoneen. Yhteishinta kahdelta on alkaen noin 421€. Siirry nyt varaamaan matka (Expedia).

Esimerkkipaketin hintana on tämän hetken edullisin Lontoossa sijaitsevaksi merkitty ****-hotelli (hotellin asiakasarvostelut ovat 4,0/5). ”Lähialueen” hotelleja sekä alle ****-hotelleja on saatavilla pakettiin vielä tätä halvemmalla. Ainakin tätä kirjoittaessa Expedia-varauspalvelu tarjoaa mahdollisuuden valita samaan hintaan myös muita Finnairin lentoja lähtö- ja paluupäiville, mutta nuo aamulähtö ja iltapaluu voivat ainakin omasta mielestäni olla lomailun kannalta parhaat. Siirry valitsemaan hotelli Expedialta.

Kuva 17.3.2019. Hinnat voivat muuttua.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *