Luottokortti heti – Mobiililuottokortti nopeasti, 2023

Luottokortti voi nykyään olla mahdollista saada käytännössä heti. Tuo on niin sanottujen mobiililuottokorttien ansiota. Mobiililuottokortti on luottokortti, josta voi hakea päätöksen netin kautta nopealla hakemuksella ja jonka voi ottaa käyttöön matkapuhelimeen ladattavissa olevan sovelluksen avulla, jos sai myönteisen luottopäätöksen. Hyvä mobiililuottokortti käy monessa liikkeessä, aivan kuten perinteinenkin luottokortti. Myös mobiililuottokortilta voi lisäksi olla mahdollista siirtää rahaa pankkitilille. Tuon mahdollistaa esimerkiksi tämän sivun ensimmäisenä listattu mobiililuottokortti.

SweepBank mobiililuottokortti jopa heti

Kokemusteni perusteella SweepBankin luottokortista voi saada luottopäätöksen heti, kun on tehnyt netissä nopean luottokorttihakemuksen. Tuon jälkeen kortti myös pitäisi olla mahdollista ottaa erittäin nopeasti käyttöön SweepBankin sovelluksen kautta. Tämän luottokortin luottoraja voi olla jopa 8 000 euroa. SweepBankin kertoman perusteella tämä yhdessä Mastercardin kanssa toteutettu luottokortti voi käydä jopa yli 30 miljoonassa kaupassa. Tämä mobiililuottokortti voi siis tuossakin mielessä olla jopa erittäin hyvä. Hae nyt SweepBankin korttia.

Mahdollisesti jopa ainakin melko ison luottorajan ja kortin hakemisen helppouden sekä nopeuden lisäksi tämän luottokortin vahvuutena on esimerkiksi se, että käytetylle luotolle voi saada korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Kun tuohon yhdistää sen, että SweepBankin luottokortista ei myöskään ainakaan tätä kirjoittaessani veloiteta kuukausi- eikä vuosimaksua, niin voi huomata, että tämän kortin käyttäminen voi olla todella halpaa, jopa ilmaista.

SweepBankin taustalla on Multitude, jonka tunnetuin lainatuote lienee Ferratumin joustolaina. Kyseistä lainaa on tarjottu varsin pitkään ja esimerkiksi pörssilistauksensa ansiosta Multitudea voi mielestäni pitää luotettava lainayhtiönä. Hae SweepBankin luottokorttia.

Olen nostanut SweepBankin luottokortin tällä sivustolla kolmanneksi suositukseksi parhaan luottokortin matkustamiseen haluaville. Mikäli haluat lukea SweepBankin luottokortista enemmän, niin voi esimerkiksi tämän sivuston sivu SweepBank olla hyödyllinen.

Morrow mobiililuottokortti

Morrow ei korosta sivustollaan samalla tavalla kuin SweepBank ja alempana mainittava Lainasto sitä, että sen kortin pitäisi olla niin sanottu mobiililuottokortti. Tämänkin kuitenkin pitäisi olla sitä. Kun tuohon yhdistetään se, että Morrown kertoman perusteella siltä voi saada päätöksen kortista heti, niin voi tämäkin olla hyvä valinta heille, jotka haluavat luottokortin nopeasti. Noin on varsinkin, kun huomioi vielä esimerkiksi sen, että tätä korttia käyttäessä voi saada ilmaisen matkavakuutuksen ja sen, että myös tätä korttia käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa, ei tosin yhtä paljon kuin SweepBankilta.

Edellä mainittujen plussien lisäksi myös mahdollisesti jopa 10 000 euron luottorajaa voivat ainakin jotkut pitää tämän kortin vahvuutena. SweepBankin luottokortin tapaan myös Morrown luottokortti on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa. Hae nyt Morrown korttia.

Morrown luottokortista on enemmän tietoa esimerkiksi tämän sivuston sivulla Morrow luottokortti.

Lainaston mobiililuottokortti

Myös Lainastolta voi hakea mobiililuottokorttia. Tämän kortin luottoraja voi periaatteessa olla jopa 3 000 euroa, mutta ilmeisesti alussa luottoraja voi olla enintään 300 tai 500 euroa. Tämä luottokortti voi siis soveltua parhaiten tilanteeseen, jossa luotolla ei tarvitse maksaa kovin kalliita ostoksia. Eli esimerkiksi viikon ulkomaanmatkan lentojen ja hotellihuoneen rahoittaminen tällä kortilla on todennäköisesti varsin haastavaa. Paitsi tietysti jos löytää jonkin todella halvan matkakohteen. Onneksi tätä luottokorttia pitäisi voida käyttää paljon muuhunkin kuin matkailun rahoittamiseen.

Lainaston luottokortti oli aiemmin Sweep Bankin ja Morrown luottokorttien tapaan Mastercardin kanssa yhteistyössä toteutettu, mutta nyttemmin Lainaston yhteistyökumppaniksi vaikuttaa vaihtuneen Visa. Lainaston kertoman perusteella tämän luottokortin saaminen voi onnistua hyvinkin alle 30 minuutissa, eli jopa todella nopeasti verrattuna perinteisempään luottokorttiin. Lainasto tunnettiin aiemmin varsinkin erilaisista pikalainatuotteista, mutta ainakin tätä kirjoittaessani se on keskittynyt tähän mobiililuottokorttiin.

Lainaston luottokorttia käyttäessä ei käsittääkseni saa ilmaista matkavakuutusta eikä myöskään korotonta maksuaikaa. Toisaalta joku voi nähdä esimerkiksi mahdollisesti pienemmän luottorajan hyvänä puolena, koska silloin saattaa tulla pohdittua tarkemmin, mihin luottokorttia käyttää. Hae nyt Lainaston korttia.

Esimerkki nopeasti saatavilla olevan luottokortin kustannuksista: Mikäli käyttäisi SweepBankin luottokorttia 1 500 euroa ja maksaisi sen ja kulut 12 kuukauden laina-ajalla, kuukausittaisilla lyhennyksillä, niin voisi korkoja kertyä yhteensä alle 200 euroa. Esimerkki ei ole lupaus luottokustannuksista, vaan se on tarkoitettu erityisesti suuntaa-antavaksi.

Luottokortti heti käyttöön – onko se mahdollista kaikille?

Yksikään tietämäni luottoyhtiö ei myönnä luottokorttia kaikille hakijoille, kaikki eivät siis voi saada luottokorttia heti käyttöön. Taustalla tuossa ovat luottoyhtiöiden vaatimukset hakijoille.

Esimerkkinä mahdollisesti olevista vaatimuksista voi mainita, että SweepBankilla on vaatimukset ainakin hakijan minimituloille, iälle ja sille miten pitkään pitää vähintään olla ollut työsuhteessa. Eikä edes se, että täyttää nuo niin sanotut minimivaatimukset takaa sitä, että luottokortti myönnettäisiin. Lisäksi sitä, miten nopeasti voit saada luottokortin käyttöön voi rajoittaa ainakin oma matkapuhelin: mikäli matkapuhelin on erityisen vanhaa mallia, niin on mahdollista, että mobiililuottokortti ei toimi siinä. Tuossa tapauksessa voi olla hyvä suunnata katse perinteisempään luottokorttiin mobiilisti käytettävän luottokortin sijaan.

Luottokortti, päätös heti – mitä se tarkoittaa käytännössä?

Ihmisillä voi ainakin lainamaailmassa olla aika erilaisia määritelmiä sille, mitä “heti” tarkoittaa. Ainakin tuo huomioiden voi olla kiva tietää, että jos muistan oikein niin SweepBankin luottokortin tapauksessa se, että päätös tuli heti tarkoitti sitä, että se näytettiin ilman viivettä näytöllä siinä vaiheessa, kun olin käsittääkseni saanut luottokorttihakemuksen valmiiksi.

Luottokortti mobiiliin 24/7?

Mobiililuottokortti pitäisi sinänsä olla mahdollista ladata mobiilisti kellon ympäri. Ainakin perinteisempiä lainafirmoja on kuitenkin rajoitettu sen suhteen, mihin kellonaikoihin ne voivat siirtää hakijan tilille hänen ensimmäisen lainansa tietyltä lainapalvelulta. Esimerkiksi aamulla ennen 07 tuon ei pitäisi olla mahdollista. Voi hyvin olla, että nämä samat rajoitukset koskevat myös luottokortin käyttöönottoa. Eli vaikka saisit luottokortista myönteisen päätöksen ja voisit ladata sen mobiilisi yöllä, niin voi olla, että kortti alkaa toimimaan kunnolla vasta aamulla. Mikäli tämä rajoitus koskee yhtä Suomessa toimivaa luottokorttiyhtiötä, niin pitäisi sen koskea kaikkia. Eli tuossa mielessä on todennäköisesti turha hakea luottokorttia toiselta yhtiöltä, jos sen sai jo yhdeltä, ja olettaa, että aiemmasta kortista poiketen uudempi luottokortti alkaisi toimimaan yöllä.

Luottokortti kännykkään vai perinteinen?

Kännykkään voi ainakin usein saada luottokortin nopeammin kuin perinteisen muovisen luottokortin. Tuo on selkeä plussa puhelimeen ladattavalle luottokortille. Luottokortti kännykkään voi myös olla mahdollista saada helpommalla hakemuksella kuin perinteinen luottokortti, noin voi olla koska puhelimella käytettävää luottokorttia tarjoavat firmat todennäköisesti haluavat kaikessa toiminnassaan painottaa nopeutta ja helppoutta. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, että perinteinen luottokortti olisi välttämättä vaikea saada. Kilpailu luottokorttiyhtiöiden kesken voi olla niin kovaa, että jos luottokortin hakeminen ei ole helppoa, niin menee potentiaalinen asiakas hyvin mahdollisesti kilpailijalla.

Puhelimeen ladattava luottokortti voi mahdollisesti tarjota pidemmän korottaman laina-ajan kuin perinteisemmät luottokortit. Tuon ei tarvitsisi olla noin, mutta seuraava kohta todennäköisesti selittää, miksi se on niin. Ainakin tällä hetkellä nimittäin vaikuttaa siltä, että puhelimella käytettävien luottokorttien todellinen vuosikorko on siinä vaiheessa korkeampi, kun korkoa aletaan veloittamaan kuin perinteisillä luottokorteilla. Voi ajatella niin, että mitä useammille luottokortti tarjoaa 0% korkoa, niin toisaalta sitä useammilta sitä tarjoavan lainafirman tarvitsee veloittaa ainakin melko korkeata korkoa luottokortin käyttämisestä, jotta luottokorttibisnes on kannattavaa.

Kännykällä käytettävien ja perinteisten luottokorttien kesken ei välttämättä ole isoa eroa siinä, minkälaisia etuja ne tarjoavat asiakkaille. Mutta tuohon aiemmin mainittuun korkoasiaan liittyen voi olla niin, että ainakin jotkut matkapuhelimella käytettävät luottokortit saattavat tarjota parempia etuja kuin perinteiset luottokortit.