Lyhyt pikavippi – Onko päivän laina mahdollinen?

“Lyhyt” voi pikavippien yhteydessä tarkoittaa todennäköisesti ainakin sitä, että lainan takaisinmaksuaika on verrattain lyhyt tai sitä, että lainasumma on ainakin melko pieni. Ainakin mikäli itse ymmärrät lyhyen pikavippien suhteen ainakin toisella noista tavoista, niin voit mahdollisesti löytää sopivan lainapaikan tämän sivun kautta. Niiden, jotka haluavat erityisen lyhyen takaisinmaksuajan voi olla hyvä tietää, että yksikään lainafirma ei Suomessa tarjoa lainaa ennakkoon määritellyllä päivän laina-ajalla. Päivän laina voi kuitenkin tietysti ainakin käytännössä olla mahdollinen, jos lainafirma lähettää laskun erityisen nopeasti tai jopa mahdollistaa sen, että nostetun lainan kuluineen voi maksaa pois sen nettipalvelun kautta.

Lainaa alkaen 1€

Mikäli haluaa erityisen pienen lainan netistä, niin voi Ferratum olla korostuneen hyvä valinta lainapaikaksi. Tämän lainapalvelun pitäisi nimittäin mahdollistaa jo 1 euron nostaminen sen joustoluotolta. Kyseisen joustoluoton mahdollinen yläraja on 4 000 euroa, eli jos esimerkiksi haluaa isomman lainan lyhyellä maksuajalla, niin voi sekin olla mahdollista Ferratumilta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaa alkaen 25€

Minunrahan lähtökohtaiset laina-ajat ovat lyhyempiä kuin sen monilla kilpailijoille, joten voi se olla erityisen hyvä valinta heille, jotka haluavat pikavipin tavallista lyhyemmällä takaisinmaksuajalla. Tästä paikasta voi hakea lainaa 25 eurosta alkaen, uutena asiakkaana lainaa voi ilmeisesti mahdollisesti saada korkeintaan 500 euroa ja jos on aiemmin ottanut lainaa, niin voi sitä mahdollisesti saada 2 000 euroa. Minunrahan suhteen voi olla hyvä tietää se, että se ottaa tavallisten korkojen ja kulujen lisäksi ekstrapalkkion, jos lainan haluaa mahdollisimman nopeasti tilille. Hae nyt lainaa Minunrahalta.

Lainaa alkaen alle 50€

iRaha ja Minunraha ovat sama osa samaa lainafirmaa, eikä näissä palveluissa olekaan isoa eroa, mutta ainakin jos jostain syystä tykkää enemmän iRahasta kuin Minunrahasta, niin voi tämäkin olla hyvä valinta lainapalveluksi. Myös tämän lainapalvelun laina-ajat ovat siis lähtökohtaisesti lyhyempiä kuin eräiden toisten lainapaikkojen ja lisäksi mahdolliset lainasummat alkaen pienempiä kuin jopa melko monilla lainapalveluilla. Täälläkin on käytössä toimintamalli, jonka mukaisesti pitää maksaa tavallisten korkojen ja kulujen päälle ylimääräistä, jos haluaa lainan mahdollisimman äkkiä tilille asti. Hae nyt lainaa iRahalta.

Melko lyhyellä laina-ajalla otetun pienehkön pikavipin kustannukset

Minunrahalta: 30 euron pikavippi ilman lisäpalveluita, yhteensä takaisin maksettavaa 35,50 euroa. Mikäli ottaisi lisäpalvelun, jolla voi saada pikavipin jopa käytännössä heti tilille, niin olisi kokonaisuudessa takaisin maksettavaa normaalisti 47,40 euroa. Lainapalvelut voivat muuttaa niiden hintoja.