Mainosta ja markkinoi esimerkiksi vuokramökkiä tai hotellia

Onko sinulla esimerkiksi mökki, jota varten haluaisit enemmän vuokra-asiakkaita tai vastaatko vaikkapa hotellin tai glamping-paikan markkinoinnista? Matkailu.fi voi mahdollisesti auttaa sinua saamaan enemmän asiakkaita. Tältä sivulta löydät tietoa majoitusten mainonnasta ja markkinoinnista Matkailu.fi-nettisivustolla. Erityisesti näkökulmana on näkyvyysbuustaus, joka on keino, jolla voimme antaa majoitukselle lisänäkyvyyttä tämän sivuston sivuilla, jotka käsittelevät joko ensisijaisesti majoituksia tai sisältävät sisältöä majoituksiin liittyen.

Majoitus esille Matkailu.fi-nettisivustolle ilman näkyvyysbuustausta

 • Lisäämme tiedon majoituksesta yhdelle tämän sivuston vapaavalintaiselle sivulle. Hinta on 59€/vuosi muilta majoituksilta kuin hotelleilta, niiltä 149€/vuosi. Listaus ei sisällä kuvaa/someupotusta/videota, linkkejä someprofiileihin tai muita näkyvyysbuustatun listauksen etuja. Mikäli majoitus on varattavissa sellaisen varauspalvelun kautta, jonka kanssa Matkailu.fi-nettisivustolla on yhteistyösopimus, niin linkitämme sinne. Jos sivulla on näkyvyysbuustattuja listauksia, niin tulee tieto majoituksesta niiden jälkeen sivulla. Lisätiedot ja tämän mainospalvelun tilaaminen: ota yhteyttä sivuston ylläpitoon.

Näkyvyysbuustauksen edut:

 • Majoitus tuotu esille korkeammassa sijainnissa sivulla, ennen niitä mahdollisesti mainittuja majoituksia, joilla ei ole käytössä näkyvyysbuustausta.
 • Vapaavalintainen kuva/video/someupotus (Instagram / Facebook / X (Twitter) majoituksesta, mahdollisuus vaihtaa kuvaa/videota/someupotusta kaksi kertaa vuoden aikana ilmaiseksi ja vaihtaa myös materiaalinmuodosta toiseen, eli esimerkiksi kuvasta videoon. Mikäli haluat käyttää listauksessa videota, niin pitää se olla ladattuna palvelussa, kuten YouTubessa, josta sen voi upottaa Matkailu.fi-nettisivustolle, Materiaalin pitää luonnollisesti olla niin sanotusti hyvän maun mukaista, tuo ei kuitenkaan tietenkään ole sama asia kuin se, että esimerkiksi kuvan pitäisi olla ammattikuvaajan ottama – itse otettu asiallinen kuva käy oikein hyvin.
 • Varaukset oman nettisivuston tai halutun palvelun kautta (= mahdollisuus saada paremmin tietoa asiakkaista ja säästää varauspalkkioissa). Linkit nettisivustolle / varauspalveluun on merkitty nofollow-tagilla.
 • Linkit majoituksen someprofiileihin, enintään neljään palveluun, yksi linkki kutakin haluttua enintään neljää somea kohden. Linkit someprofiileihin on merkitty nofollow-tagilla.

Miksi mainostaa ja markkinoida juuri Matkailu.fi-nettisivustolla?

 • Kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita matkailuista ja osa erityisesti esimerkiksi majoituksista tietyllä Suomessa sijaitsevalla alueella = potentiaalista ja ostovalmista kohderyhmää mainonnalle.
 • Suomalainen nettisivusto, jonka ylläpidolla on kokemusta esimerkiksi suomalaisten majoitusten suosittelemisesta ja tuon myötä maksavien asiakkaiden lähettämisestä suomalaisia majoituksia varten.
 • Sivuston nimi / nettiosoite on oletettavasti helppo muistaa ja varsinkin suomalaiset matkailijat voivat oletettavasti kokea sivuston helposti niin sanotusti omakseen.

Kysymyksiä? Voit lähettää sähköpostia info@matkailu.fi.

Hinnoittelu:

Taustatiedot: ”Vuosi” lasketaan alkaen siitä päivämäärästä, kun näkyvyysbuustattu listaus julkaistaan sivustolla ja sisältää seuraavan vuoden vastaavan päämäärän, eli jos listaus vaikkapa julkaistaan 10.11.2024, niin lasketaan vuosi päättyneeksi, kun päiväksi vaihtuu 11.11.2025. Sillä mihin kellonaikaan listaus on julkaistu, ei ole vaikutusta vuoden laskemiseen. ”Sivu” tarkoittaa yksittäistä Matkailu.fi-nettisivustolla olevaa sivua, eli esimerkiksi Matkailu.fi/tammisaari-majoitus. Mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). Mikäli haluat hinnoittelusta lisätietoa, niin voi laittaa sähköpostia: info@matkailu.fi

Näkyvyysbuustatun listauksen hinta

 • Mökit, huoneistot, talot, glamping, huvilat / kartanot, joissa kerralla vain yksi majoittujaryhmä / majoittuja, 99€/vuosi/sivu, jolle listattu, jos listattuna näkyvyysbuustattuna yli yhdellä sivulle, niin jälkimmäinen/jälkimmäiset listaus/listaukset 79€/vuosi.
 • Huvilat / kartanot, joissa voi olla kerralla yli yksi majoittujaryhmä tai majoittuja, jotka maksavat majoituksesta erikseen, leirintäalueet, lomakylät, hostellit, Bed and Breakfast (B’n’B / aamiaismajoitus), 149€/vuosi/sivu, jolle listattu, jos listattuna näkyvyysbuustattuna yli yhdellä sivulle, niin jälkimmäinen/jälkimmäiset listaus/listaukset 99€/vuosi/sivu.
 • Hotellit Helsingissä 399€/vuosi/sivu, jolle listattu, jos listattuna näkyvyysbuustattuna yli yhdellä sivulle, niin jälkimmäinen/jälkimmäiset listaus/listaukset 299€/vuosi/sivu.
 • Hotellit Tampereella Turussa 349€/vuosi/sivu, jolle listattu, jos listattuna näkyvyysbuustattuna yli yhdellä sivulle, niin jälkimmäinen/jälkimmäiset listaus/listaukset 249€/vuosi/sivu.
 • Hotellit näillä alueilla: Espoo, Jyväskylä, Koli (ja selkeyden vuoksi myös muu Lieksa), Kuopio (sisältäen Tahkon), Levi, Oulu, Ruka, Rovaniemi ja Ylläs 299€/vuosi/sivu, jolle listattu, jos listattuna näkyvyysbuustattuna yli yhdellä sivulle, niin jälkimmäinen/jälkimmäiset listaus/listaukset 199€/vuosi/sivu.
 • Hotellit muilla alueilla: 249€/vuosi/sivu, jolle listattu, jos listattuna näkyvyysbuustattuna yli yhdellä sivulle, niin jälkimmäinen/jälkimmäiset listaus/listaukset 149€/vuosi/sivu.

Muutokset listaukseen

 • Muutokset listaukseen, jos ilmoittaja on antanut oikean tiedon ja Matkailu.fi on laittanut eri tiedon asiasta, esim. mökin pinta-ala tai haluttu nettisivusto/palvelu majoituksen varaamista varten 0€.
 • Enintään kaksi kuvan/someupotuksen/videon vaihtoa vuodessa, noiden puitteissa voi myös vaihtaa toiseen sisältömuotoon, eli esimerkiksi kuvasta videoon tai someupotukseen 0€.
 • Muut muutokset: 35€/alkava työtunti. Mikäli haluat tähän kategoriaan kuuluvan muutoksen listaukseen, niin ilmoitamme ennakolta arvion siitä, kuinka monta työtuntia muutokseen menee ja voit halutessasi sen jälkeen kertoa, että muutosta ei tehdäkään. Tyypilliset pienet muutokset, kuten esimerkiksi tieto siitä, että majoitusta on uudistettu vuonna YYYY pystytään tekemään yhden työtunnin aikana.

Täysin vapaaehtoinen: erillinen sivu majoitustasi varten Matkailu.fi-nettisivustolle

Jos esimerkiksi haluat alkaa tekemään pienimuotoista mökkisi vuokraustoimintaa etkä halua sitä varten lisätä mökkiä mihinkään varauspalveluun tai luoda omaa nettisivustoa sitä varten, vaan sen sijaan hoitaa varaukset esimerkiksi sähköpostilla ja puhelimella, niin voimme luoda mökkiä varten Matkailu.fi-nettisivustolle erillisen sivun, jolla voit kertoa kattavammin mökistä ja esimerkiksi kertoa, että se ei ole varattavissa vaikkapa heinäkuussa ja elokuussa ja esimerkiksi laittaa sinne yli yhden kuvan mökistä. Hinta on 99€/vuosi, olettaen, että toimitat kaiken sivulle lisättävän materiaalin. Muutokset sivulle sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sivun: 35€/alkava työtunti, kerromme ennakolta, montako alkavaa työntuntia uskomme muutoksen vaativan ja voit halutessasi sitten päättää, ettei muutoksia tehdä. Koska erillisen sivun tarjoaminen nettisivustolla saattaa houkutella myös ihmisiä, jotka yrittäisivät väärinkäyttää palvelua, niin pidätämme oikeuden olla myymättä erillistä sivua sen perusteella, millaista sisältöä haluaisit laittaa sivulle.

Tärkeää huomioitavaa:

 • Matkailu.fi ei veloita näkyvyysbuustattuun sisältöön liittyen majoitusta tarjoavalta taholta esimerkiksi varauspalkkioita tai palkkiota someen tai varauspalveluun Matkailu.fi-nettisivustolta tulleista klikkauksista. Jos haluat, että varauslinkkisi johtaa varauspalveluun (esim. BookingCom tai HotelsCom), jonka kanssa Matkailu.fi-sivustolla on kumppanisopimus, niin voimme käyttää listauksessa kumppanilinkkiä, jonka myötä varauspalvelu maksaa Matkailu.fi-nettisivustolle toteutuneesta majoituksesta. Voit halutessasi kieltää kumppanilinkin käyttämisen näkyvyysbuustatun listauksesi yhteydessä, sen tekemisellä tai kumppanilinkin sallimisella ei ole vaikutusta näkyvyysbuustauksen hintaan.
 • Matkailu.fi ei lupaa minkäänlaisia rahallisia tai muita tuloksia näkyvyysbuustauksen seurauksena, eli Matkailu.fi ei esimerkiksi lupaa, että saat sen ansiosta vuodessa 15 varausta enemmän kuin olisit muuten saanut tai saat nettisivustollesi 100 klikkausta vuodessa Matkailu.fi kautta.
 • Matkailu.fi ei käytä seurantaa, joka mahdollistaisi varmuudella esimerkiksi sen sanomisen, kuinka monta varausta on tehty sen seurauksena, että majoitus on ollut näkyvyysbuustattuna Matkailu.fi-nettisivustolla.
 • Näkyvyysbuustatun listauksen yhteydessä tuodaan esille, että se on sellainen. Tuo voidaan tehdä esimerkiksi käyttämällä tätä: 🚀-merkintää ja kertomalla sivulla, että tuo on merkki näkyvyysbuustauksesta.
 • Pidätämme oikeuden keskeyttää tai lopettaa listauksen näyttämisen ilman, että näkyvyysbuustauksesta maksettua palkkiota tai edes osaa siitä hyvitetään. Koska Matkailu.fi lähtökohtaisesti ennakkohyväksyy näkyvyysbuustatun sisällön ennen kuin se julkaistaan Matkailu.fi-nettisivustolla, niin mahdollisuus tuon tapahtumiseen on lähtökohtaisesti erittäin pieni, mutta jos esimerkiksi kävisi ilmi, että majoituksesi aiheuttaa terveysongelmia tai olet käyttänyt jonkin toisen majoituksen kuvia ilmoituksessasi, niin voimme toimia noin.
 • Matkailu.fi voi tehdä muutoksia näkyvyysbuustauksen hinnoitteluun ja tarjontaan.

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttää oheisella lomakkeella tai laittaa sähköpostia info@matkailu.fi

Yhteydenotot-majoitukset