Majoitus Helsinki-Vantaa: Edullinen, lentokenttähotelli, paras hotelli

Ainakin melko läheltä Helsinki-Vantaan lentokenttää löytyy useampi hotelleja. Itse lentokentältäkin löytyy yksi todellinen lentokenttähotelli. Mikäli haluaa edullisemman majoituksen ainakin melko läheltä Helsinki-Vantaata, niin voi sekin olla mahdollista.

Edullinen majoitus Helsinki-Vantaan lähellä

Forenomilla on Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä kaksikin majoitusta, joita voi pitää edullisina. Ainakin verrattuna siihen, mitä tyypillisestä majoituksesta Helsinki-Vantaan lähellä voi joutua maksamaan. Halvin hinta, jonka näin toisessa noista majoituksista tätä kirjoittaessani oli 50€/yö ja toisen halvin hinta oli alle 65€/yö. Google Maps kertoi, että toiseen noista majoituksista on Helsinki-Vantaalta kilometrin matka ja toiseen 1,1 kilometrin matka. Ainakin mikäli näissä majoituksissa on tilaa haluamaasi aikaan, niin pitäisi ne olla löydettävissä, kun menee Forenomin sivustolle ja etsii sieltä paikkana Vantaa.

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaalla

Tietääkseni ainoa todellinen lentokenttähotelli Helsinki-Vantaalla on Glo Hotel Airport. Tästä hotellista voi joutua huoneesta maksamaan yötä kohden esimerkiksi yli 150 euroa. Glo Hotel Airport on virallisilla tähdillä mitaten neljän tähden hotelli ja tuo vaikuttaa olevan aika hyvin linjassa asiakasarvioiden kanssa. Ei ehkä ole yllättävää, että erityisen tyytyväisiä asiakkaat ovat vaikuttaneet olevan keskimäärin tämän hotellin sijaintiin. Tuon lisäksi ainakin henkilökunta vaikuttaa miellyttäneen ainakin monia asiakkaita. Varaa nyt huone (BookingCom, kuten myös alempi).

Paras hotelli Helsinki-Vantaan lähellä

Mielestäni paras hotelli ainakin melko lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää on Clarion. Tämä on neljän tähden hotelli, mutta asiakkaat ovat keskimäärin tykänneet siitä vielä tuotakin enemmän. Asiakasarvosteluiden perusteella asiakkaat ovat tykänneet varsinkin tämän hotellin siisteydestä ja viihtyvyydestä. Ottaen huomioon sen, miten tykätty hotelli tämä on ollut, niin hotellista voi ehkä saada jopa yllättävän hillitysti hinnoittelun huoneen: hintaa yötä kohden voi olla alle 115 euroa. Google Mapsin perusteella tähän hotelliin on Helsinki-Vantaan lentokentältä matkaa 1,7 kilometriä. Varaa nyt huone.

Lento peruttu tai myöhässä?

Voi olla monia syitä siihen, miksi haluaa majoittua ainakin lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Mikäli oma syy on se, että lento on tai oli paljon myöhässä tai jopa kokonaan peruttu, niin voit mahdollisesti saada jopa varsin hyvän korvauksen. Niin hyvän, että sillä voi olla mahdollista kattaa majoituksen kustannukset. Mahdollista korvauksen hakemista myöhästyneestä tai jopa perutusta lennosta on käsitelty tällä sivustolla sivulla Lento myöhässä tai peruttu?

Tiedot hinnoista ja mahdollisista muista majoituksia koskevista asioista on poimittu tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä. Majoituspalveluita tarjoavat yhtiöt voivat tehdä muutoksia tarjontaansa.