Majoitus Joensuu

Joensuu voi olla oikein kiva matkakohde tai paikka yöpymiseen. Tuosta pitävät huolen esimerkiksi melko läheltä Joensuuta löytyvät kivat ulkoilumaastot sekä Joensuun majoitusten melko edullinen hintataso. Löydät tältä sivulta esimerkiksi Joensuuta varten suositeltuja majoituksia. Ensin on suositeltuna hotelli, joka saattaa hyvinkin olla Joensuun paras ja sitten sen jälkeen painotus siirtyy enemmän edullisiin majoituksiin.

Joensuun paras hotelli – Vaakuna Joensuu

Joensuusta löytyy kaksi ihan kivalta vaikuttavaa Sokos Hotellia. Niistä ehkä aavistuksen parempi ainakin matkailijoille voi olla Vaakuna. Kyseinen neljän tähden hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Joensuun keskustassa ja on saanut asiakkailta keskimäärin varsin hyviä arvosteluita. Erityisesti tämän hotellin asiakkaita vaikuttaa hotellin sijainnin lisäksi miellyttäneen hotellin siisteys sekä henkilökunta.

Muun hyvän lisäksi tästä hotellista pitäisi myös löytyä sauna sekä kuntoilunurkkaus (kyseistä paikkaa on myös kutsuttu joissakin yhteyksissä kuntosaliksi, mutta se vaikuttaa olevan hieman liioittelua).

Hintataso: Tätä kirjoittaessa tästä hotellista voi halvimmillaan löytää huoneen hieman alle 120 euron hintaan.

Saunallinen hotellihuone: Vaakunasta löytyy tätä kirjoittaessa Superiorxqueen-niminen huone, jossa pitäisi olla sauna. Netistä löytyneen kuvan perusteella tuo sauna on varsin pieni. Mikäli haluaa varata tämän saunallisen huoneen, niin kannattaa olla tarkkana, sillä Vaakunassa on myös ihan vaan Superiorqueen-nimisiä huoneita (eli ilman saunallisen huoneen x-kirjainta).

Varaa nyt huone: Tästä hotellista voi varata huoneen esimerkiksi Hotels.com-palvelun kautta. Se on tuntunut olevan varsin hyvä palvelu hotellihuoneen varaamiseen. Varaa nyt huone Vaakunasta.

Edullinen hotelli Joensuussa

Mikäli Joensuusta haluaa löytää halvan, mutta ihan kivalta vaikuttavan hotellin, niin voi Greenstar olla hyvä valinta. Greenstar on nimittäin saanut pääosin ihan hyviä arvosteluita ja lisäksi tästä hotellista voi ainakin tätä kirjoittaessa löytää huoneen jopa alle 60€/yö-hintaan. Greenstar sijaitsee Joensuun keskustassa. Tarkista tuoreet hinnat ja varaa huone (Hotels.com).

Löydä halpa tai hyvän hinta-laatusuhteen majoitus Joensuusta

Mikäli Joensuusta etsii vielä halvempaa majoitusta kuin Greenstar on, niin kannattaa tutustua Airbnb:n sivustoon. Sieltä nimittäin löytää tätä kirjoittaessa esimerkiksi huone, jonka voi saada yöksi alle 30 euron hintaan. Sen lisäksi, että tuolta kyseiseltä sivustolta voi löytää halvan majoituksen, niin voi sieltä myös löytää jopa loistavan hinta-laatusuhteen paikan Joensuussa yöpymistä varten. Tätä kirjoittaessa siellä on nimittäin esimerkiksi tarjolla varsin hiljattain valmistunut ja oikein mukavalta vaikuttava huoneisto 75€/yö-hintaan.

Koska Airbnb:n kautta löydettävät majoitukset ovat ainakin pääsääntöisesti yksityisiä, niin voivat niiden tarjonta sekä hinnat vaihdella melko paljon. Katso tuorein tarjonta ja hinnat.

Loma-asunnot Joensuun keskustan lähellä

Mikäli haluaa majoittua Joensuussa lomahuoneistossa, niin kannattanee tutustua ainakin Holiday Linnunlahden tarjontaan. Tämä Joensuun keskustan lähellä sijaitseva paikka on nimittäin saanut keskimäärin jopa oikein hyviä arvioita. Etsi hintoja (HotelsCombined).

Mökit Joensuun lähellä

Ja jos taas etsii Joensuusta tai Joensuun läheltä mökkiä, niin voi olla hyvä idea vilkaista Lomarenkaan sivustoa. Kyseiseltä sivustolta nimittäin löytyy tätä kirjoittaessa muutama oikein mukavalta vaikuttava mökki Joensuusta. Valitettavasti kuitenkaan ainakaan tätä kirjoittaessa varsinaisesti halpoja vuokramökkejä ei löytynyt. Katso hinnat ja tarjonta.

Etsi lisää majoituksia Joensuusta

Hyvä huomata Joensuusta majoitusta etsiessä ja varatessa

Joensuun majoitustarjonta on melko laajaa ja monipuolista, ja tuon myötä Joensuusta voikin monesti löytää jopa lyhyellä varoitusajalla mukavan majoituspaikan. Tuohon on kuitenkin yksi varsin mahdollinen poikkeus, eli Ilosaarirockin aika. Kyseisen huippusuositun festarin ajankohdan majoitukset ovat nimittäin varsin kysyttyjä, eikä tilannetta helpota se, että Ilosaarirock järjestetään lomasesongin aikana.

Eli jos haluaa majoituksen Ilosaarirockia varten tai edes osittain sille ajalle, jolla se on käynnissä, niin on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Vuonna 2021 Ilosaarirock on tarkoitus järjestää 16.–18.7.

Myös nämä Matkailu.fi-sivut saattaisivat kiinnostaa sinua

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn