Majoitus Tuuri

Tuuri lienee Suomen tunnetuimpia kyliä. Isolta osin tuosta on kiittäminen huippusuosittua Tuurin kyläkauppaa, joka virallisesti tunnetaan nimellä “Kyläkauppa Veljekset Keskinen”. Esimerkiksi kyseisen kyläkaupan suosio sekä monet Tuurissa järjestettävät tapahtumat ovat saattaneet saada monet haluamaan majoituksen Tuurista. Ja mukavaa kyllä niitä myös löytyy sieltä sekä lähialueilta. Tällä sivulla onkin suositeltuna Tuurin ja lähialueiden majoituksia.

Hotelli Tuurissa: Hotelli OnnenTähti

Mikäli Tuurissa haluaa majoittua hotellissa, niin on varsin looginen (ja ilmeisesti myös ainoa) vaihtoehto Hotelli OnnenTähti. Kyseinen hotelli on nimittäin osa samaa yritystä kuin esimerkiksi Tuurin kyläkauppa. Tässä hotellissa on tätä kirjoittaessa 76 huonetta, joista uusimmat ovat valmistuneet vuonna 2020. Halvimmillaan tästä hotellista vaikuttaa voivan löytää huoneen alle 100€/yö-hintaan ja toisaalta sviitti voi maksaa yötä kohden yli 300€. Huoneen tästä hotellista voi varata täältä.

Mökki Tuurista

Mikäli haluaa majoittua Tuurissa mökissä, niin kannattaa harkita Tuuri Resorts -lomakylään tutustumista. Tästä majoituspaikasta nimittäin löytyy tätä kirjoittaessa seitsemän mökkiä. Lomakylän nettisivuston perusteella mökkejä löytyy varsin monenlaiseen tarpeeseen, sillä pienimmän mökin huoneistoala näyttäisi olevan 15 neliötä ja suurimman 84 neliötä.

Tätä kirjoittaessa Tuuri Resorts -lomakylästä näytti voivan löytää pienen mökin vuorokaudeksi halvimmillaan hintaan 90€ ja lyhyen hintatutkailun perusteella isojen ja pienten mökkien hintaero on yllättävän pieni, sillä ison mökin voisi vuokrata hintaan 150€/vrk. Edellä mainitut hinnat koskevat tilanteita, joissa varaa mökin vain yhdeksi vuorokaudeksi – hinta per vuorokausi näyttää laskevan, jos varaa mökin useammaksi päiväksi.

Erilainen majoitus Tuurissa – majoitu junassa

Mikäli haluaa majoitukseltaan elämyksellisyyttä, niin voi olla hyvä idea tutustua Tuurin junamajoitukseen. Kyseessä on nimittäin höyryjunaan tehty majoituspaikka, josta löytyy tätä kirjoittaessa seitsemän eri hyttiä/huonetta. Tästä paikasta voi myös löytää varsin edullisen majoituksen, sillä useat hytit vaikuttavat olevan varattavissa alle 100€/yö-hintaan. Hyvä huomata: Tuurin junamajoitus (eli “Tuuri Station”) on ilmeisesti avoinna vain toukokuusta syyskuuhun.

Hotellit Tuurin lähellä

Mikäli haluaa majoittua hotellissa Tuurin lähellä, niin kannattaa harkita vahvasti sitä, että suuntaa Seinäjoelle. Seinäjoelle on nimittäin Tuurista vain varsin hillitty vähän yli 60 kilometrin matka, ja sieltä löytyy jopa melko kattavasti hotellitarjontaa. Ja mikäli haluaa Seinäjoelta hotellin, niin kannattaa harkita ainakin Sokos Hotel Vaakunaa. Kyseinen ****-hotelli on saanut keskimäärin varsin hyviä arvosteluita ja sieltä löytyy kattavasti erilaisia huoneita. Katso hinnat ja varaa huone (Hotels.com).

Tapahtumia Tuurissa

Tuurin kyläkauppa järjestää paljon erilaisia tapahtumia. Niistä kannattaa pitää mielessä esimerkiksi Miljoona Koira ja Miljoona Rock. Miljoona Koira on koiranäyttely ja Miljoona Rock taas musafestarit (Tuurissa on myös Miljoona Rock -niminen ravintola). Vuoden 2021 Miljoona Koira on tarkoitus järjestää 6.–7.6. ja mahdollisesta vuoden 2021 Miljoona Rockista ei ainakaan vielä tätä sivua kirjoittaessa näkynyt olevan tietoa.

2021 tapahtumia melko lähellä Tuuria

Tuuri sijaitsee siis vähän reilun 60 kilometrin päässä Seinäjoesta ja vuonna 2021 Seinäjoella on tarkoitus järjestää esimerkiksi Kuninkuusravit ja Vauhtiajot.

Tuurin Kyläkaupasta

Yrityksen kertoman mukaan Tuurin Kyläkauppa (eli siis virallisesti Kyläkauppa Veljekset Keskinen) on Suomen suurin tavaratalo, ja sieltä kerrotaan löytyvän yli 250 000 erilaista tuotetta. Ostosmahdollisuuksien lisäksi Kyläkaupasta löytyy myös esimerkiksi ravintoloita ja kahviloita. Muiden puoliensa lisäksi Tuurin Kyläkauppa on tullut tunnetuksi myös tarjouksistaan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn