Majoitus Vantaa – parhaat hotellit ja halvemmat majoitukset

Yhteenveto artikkelista "Vantaa: majoitus, hotellit"

Vantaalla on nykyään muutamia varsin hyviä hotelleja. Tuo on isolta osin Helsinki-Vantaan lentokentän ansiota. Vantaan paras hotelli on Clarion. Se on ****-hotelli, joka on saanut jopa loistavia asiakasarvosteluita. Varaa huone Clarionista. Kaksi muuta todella hyvää hotellia Vantaalla ovat Hilton Helsinki Airport ja Scandic Helsinki Airport. Kokemusarvosteluiden perusteella asiakkaat ovat tykänneet myös noista. Jos Vantaalla haluaa majoittua halvemmalla, niin on potentiaalinen vaihtoehto myös hyviä arvosanoja saanut 20Rooms. Se on yhdistelmä hotellia ja hostellia. Sieltä voi tätä kirjoittaessa löytää huoneen hintaan 65€/yö.

Oheiset linkit ovat BookingCom-kumppanilinkkejä. Tämä sivuston ylläpito saa korvauksen, jos varaat ja käytät varauksen sellaisen kautta. Kiitos.

Vantaa ei varsinaisesti ole mikään nähtävyyksien kultakaivos, ja osittain tuosta syystä Vantaalla ei myöskään ole aivan valtavasti hotellitarjontaa. Vantaalta kuitenkin löytyy muutama varsin hyvä hotelli, joita kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa hotellihuoneen läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Tuo lentoasemahan sijaitsee, nimestään huolimatta, Vantaalla.

Vantaan paras hotelli – Clarion

Asiakaskokemusten perusteella ”Clarion Hotel Helsinki Airport” ansaitsee hyvällä syyllä tulla kutsutuksi Vantaan parhaaksi hotelliksi. Esimerkkinä voi mainita, että Ebookersin varauspalvelussa kyseinen hotelli on saanut asiakkailta yleisarvosanan 4,7/5. Vertailukohtana voi mainita, että Helsingissä sijaitsevan Kämp-luksushotellin yleisarvosana on samalla sivustolla 4,5/5. Ja sekin on hyvä mainita, että Clarion on arvosteltu yli 1 000 kertaa – eli arvosana ei ole seurausta mistään parista huumoriarvostelusta.

Kun Clarionin saamiin arvosteluihin paneudutaan hieman syvemmin, niin huomataan, että asiakkaat ovat tykänneet aivan supererityisesti hotellin siisteydestä ja kunnosta. Ja Clarionin kuvia katsoessa onkin helppo yhtyä noihin näkemyksin: Clarion näyttää hotellilta, joita Suomessa ei normaalisti ole edes totuttu näkemään.

Lisäksi Clarionin asiakkaita ovat miellyttäneet myös esimerkiksi hotellin sijainti ja sauna. Tuo sauna voikin olla kiva juttu erityisesti niissä tilanteissa, joissa ennen hotelliin tulemista on joutunut matkustamaan pitkän tovin ja olo alkaa olemaan nuutunut.

Clarionin huoneiden hinnoissa näyttäisi olevan melko paljon vaihtelua. Halvin yöpymishinta, jonka tätä sivu päivittäessäni näin oli alle 120€/yö. Toisaalta taas sitten vastaan tuli ajankohta, jona samasta huoneesta olisi joutunut maksamaan yli 190 euroa yötä kohden. Clarionissa on erilaisia huoneita, ja niidenkin välillä on luonnollisesti hintaeroja.

Clarion on ****-hotelli ja varsin läheltä sitä löytyy lentokentän lisäksi myös esimerkiksi kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Varaa nyt huone Clarionista (BookingCom, samoin kuin alemmat).

Hyvä hotelli Vantaalla – Hilton Helsinki Airport

Myös Hilton Helsinki Airport voi olla oiva paikka Vantaalla yöpymiseen. Tämä hotelli on paperilla ****-hotelli, mutta asiakkaat ovat kokemusten perusteella tykänneet siitä tuota enemmän. Sen asiakasarvosteluiden keskiarvo on nimittäin 4,3/5 (Ebookers).

Myös tämän hotellin tapauksessa huoneiden hinnoissa voi olla yöpymisajankohdan perusteella melko suuria eroja. Tämän sivun päivityksen yhteydessä tuli nimittäin vastaan ajankohta, jona yöpyminen olisi onnistunut alle 175€/yö-hintaan sekä ajankohtana, jona yöpymiseen olisi tarvittu yli 250 euroa.

Tällä sivulla Vantaan parhaaksi hotelliksi mainitun Clarionin tapaan, myös tämä hotelli sijaitsee melko lähellä viihdekeskus Flamingoa, ja kuten tämän hotellin nimestä voi päätellä, niin se on myös erittäin lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Varaa nyt huone.

Kolmas laatuhotelli Vantaalla – Scandic Helsinki Airport

Myös Scandic Helsinki Airport -hotellia kannattaa mahdollisesti harkita, kun etsii Vantaalta majoitusta. Tämä ***½-hotelli on nimittäin saanut asiakkailta melko selkeästi tuota tähtiluokitusta parempia arvosteluita: sen arvosteluiden keskiarvo on varsin mukavat 4,5/5 (Ebookers).

Erityisesti tämän hotellin asiakkaat vaikuttavat tykänneen sen siisteydestä, kunnosta ja henkilökunnasta. Myös Scandic Helsinki Airportin sijainti vaikuttaa miellyttäneen (varsinkin) lentomatkustajia erittäin paljon. Tyypillinen yöpymisen hinta tässä hotellissa vaikuttaisi alkavan 155 eurosta ja nousevan yli 200 euroon. Varaa nyt huone.

Melko halpa hotelli Vantaalla – 20Rooms

Jos haluaa majoittua ainakin melko halvassa Vantaalla sijaitsevassa hotellissa, niin kannattaa mahdollisesti harkita 20Rooms-hotellia. Itse he tosin kuvailevat majoituksensa olevan yhdistelmä hotellia ja hostellia. Ja käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että vaikka hotellissa on erillisiä majoitushuoneita, niin ovat kylpyhuoneet ja WC:t yhteisiä majoittujien kesken.

20Roomsista voi ainakin tätä kirjoittaessa löytää huoneen 65€/yö-hintaan, eli kyseessä on esimerkiksi ylempänä mainittuihin hotelleihin verrattuna aidosti varsin edullinen paikka yöpymiseen. 20Rooms on virallisesti **-majoitusliike, mutta asiakkaat tuntuvat tykänneen siitä varsin paljon: Ebookersin asiakkaat ovat arvioineet sen keskimääräisellä arvosanalla 4,3/5. Ja huippuna on se, että sen keskiarvo siisteydestä on peräti 4,5/5.

20Rooms sijaitsee varsin lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa ja hotellilta pääsee junalla melkoisen nopeasti esimerkiksi Helsinki-Vantaalle. Eli tämä hotelli voi soveltua hyvin myös vaikkapa niille henkilöille, jotka haluavat jättää lomamatkasta nauttimiseen mahdollisimman paljon rahaa. Varaa huone 20Roomsista.

Tällä sivulla olevat arvosanat hotelleille ja niiden ominaisuuksille on poimittu alkuperäistä tekstiä tehdessä. Koska arvosanat ovat keskiarvoja asiakkaiden mielipiteistä, niin voivat ne luonnollisesti muuttua. Ennen huoneen varaamista kannattaa tarkistaa uusimmat kokemukset kyseisestä hotellista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn