Majoitus Vantaa – parhaat hotellit ja halvat majoitukset

Vantaa ei varsinaisesti ole mikään nähtävyyksien kultakaivos, ja osittain tuosta syystä Vantaalla ei myöskään ole aivan valtavasti hotellitarjontaa. Vantaalta kuitenkin löytyy muutama varsin hyvä hotelli, joita kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa hotellihuoneen läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Tuo lentoasemahan sijaitsee, nimestään huolimatta, Vantaalla.

Etsi Majoitus Vantaalta

Jos yllä ei näyt vimpainta majoitusten etsimiseen, niin on se todennäköisesti seurausta AdBlocker-ohjelmasta. Alta löytyy tietoa Vantaan suositelluista hotelleista.

Vantaan paras hotelli – Clarion

Asiakaskokemusten perusteella ”Clarion Hotel Helsinki Airport” ansaitsee hyvällä syyllä tulla kutsutuksi Vantaan parhaaksi hotelliksi. Esimerkkinä voi mainita, että Ebookersin varauspalvelussa kyseinen hotelli on saanut asiakkailta yleisarvosanan 4,7/5. Vertailukohtana voi mainita, että Helsingissä sijaitsevan Kämp-luksushotellin yleisarvosana on samalla sivustolla 4,5/5. Ja sekin on hyvä mainita, että Clarion on arvosteltu yli 1000 kertaa – eli arvosana ei ole seurausta mistään parista huumoriarvostelusta.

Kun Clarionin saamiin arvosteluihin paneudutaan hieman syvemmin, niin huomataan, että asiakkaat ovat tykänneet aivan supererityisesti hotellin siisteydestä ja kunnosta. Ja Clarionin kuvia katsoessa onkin helppo yhtyä noihin näkemyksin: Clarion näyttää hotellilta, joita Suomessa ei normaalisti ole edes totuttu näkemään.

Lisäksi Clarionin asiakkaita ovat miellyttäneet myös esimerkiksi hotellin sijainti ja sauna. Tuo sauna voikin olla kiva juttu erityisesti niissä tilanteissa, joissa ennen hotelliin tulemista on joutunut matkustamaan pitkän tovin ja olo alkaa olemaan nuutunut.

Clarionin upeuden huomioiden, se on yllättävän edullinen. Sieltä nimittäin voi parhaassa tapauksessa löytää huoneen alle 100€ hintaan ja tavallisestikin alle 150€ hintaan. Toki sitten vaikka Junior-sviitti voi maksaa yötä kohden helposti yli 300€.

Clarion on ****-hotelli ja varsin läheltä sitä löytyy lentokentän lisäksi myös esimerkiksi kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Varaa nyt huone Clarionista (Ebookers).

Hyvä hotelli Vantaalla – Hilton Helsinki Airport

Myös Hilton Helsinki Airport voi olla oiva paikka Vantaalla yöpymiseen. Tämä hotelli on paperilla ****-hotelli, mutta asiakkaat ovat kokemusten perusteella tykänneet siitä tuota enemmän. Sen asiakasarvosteluiden keskiarvo on nimittäin 4,3/5 (Ebookers).

Erityisesti tämän hotellin asiakkaat vaikuttavat tykänneen sen siisteydestä. Hilton Helsinki Airportista voi halvimmillaan löytää huoneen noin 100€ hintaan, tuota hintaa voi Vantaan hyvien hotellien hintatason huomioiden pitää melko halpana. Tällä sivulla Vantaan parhaaksi hotelliksi mainitun Clarionin tapaan, myös tämä hotelli sijaitsee melko lähellä viihdekeskus Flamingoa, ja kuten tämän hotellin nimestä voi päätellä, niin se on myös erittäin lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Varaa nyt huone Ebookersilta.

Kolmas laatuhotelli Vantaalla – Scandic Helsinki Airport

Myös Scandic Helsinki Airport -hotellia kannattaa mahdollisesti harkita, kun etsii Vantaalta majoitusta. Tämä ***½-hotelli on nimittäin saanut asiakkailta melko selkeästi tuota tähtiluokitusta parempia arvosteluita: sen arvosteluiden keskiarvo on varsin mukavat 4,5/5 (Ebookers).

Erityisesti tämän hotellin asiakkaat vaikuttavat tykänneen sen siisteydestä, kunnosta ja henkilökunnasta. Myös Scandic Helsinki Airportin sijainti vaikuttaa miellyttäneen (varsinkin) lentomatkustajia erittäin paljon. Tästä hotellista vaikuttaa voivan yleensä löytää huoneen noin 120 – 150€ hintaan. Tarkista nyt hinnat Ebookersilta.

Halpa hotelli Vantaalla – 20Rooms

Jos haluaa majoittua halvassa Vantaalla sijaitsevassa hotellissa, niin kannattaa mahdollisesti harkita 20Rooms-hotellia. Itse he tosin kuvailevat majoituksensa olevan yhdistelmä hotellia ja hostellia. Ja käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että vaikka hotellissa on erillisiä majoitushuoneita, niin ovat kylpyhuoneet ja WC:t yhteisiä majoittujien kesken.

20Roomsista voi parhaassa tapauksessa löytää majoituksen yöksi jopa alle 50€ hintaan, eli kyseessä on esimerkiksi ylempänä mainittuihin hotelleihin verrattuna aidosti halpa paikka yöpymiseen. 20Rooms on virallisesti **-majoitusliike, mutta asiakkaat tuntuvat tykänneen siitä varsin paljon: Ebookersin asiakkaat ovat arvioineet sen keskimääräisellä arvosanalla 4,3/5. Ja huippuna on se, että sen keskiarvo siisteydestä on peräti 4,5/5.

20Rooms sijaitsee varsin lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa ja hotellilta pääsee junalla melkoisen nopeasti esimerkiksi Helsinki-Vantaalle. Eli tämä hotelli voi soveltua hyvin vaikka myös niille henkilöille, jotka haluavat jättää lomamatkasta nauttimiseen mahdollisimman paljon rahaa. Varaa nyt huone 20Roomsista (Ebookers).

Tällä sivulla olevat arvosanat hotelleille ja niiden ominaisuuksille on poimittu alkuperäistä tekstiä tehdessä. Koska arvosanat ovat keskiarvoja asiakkaiden mielipiteistä, niin voivat ne luonnollisesti muuttua. Ennen huoneen varaamista kannattaa tarkistaa uusimmat kokemukset kyseisestä hotellista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn