Majoitus Vantaa – parhaat hotellit ja halvat majoitukset

Vantaa ei varsinaisesti ole mikään nähtävyyksien kultakaivos. Ja osittain tästä syystä Vantaalla ei myöskään ole aivan valtavasti hotellitarjontaa. Vantaalta kuitenkin löytyy muutama varsin hyvä hotelli, joita kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa hotellihuoneen läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Tuo lentoasemahan sijaitsee, nimestään huolimatta, Vantaalla. Alla on esiteltynä neljä Vantaalla sijaitsevaa hotellia. Alin niistä on varsin halpa. Hotellisuositusten jälkeen on vielä sitten suositeltuna palvelu, jonka kautta voi löytää Vantaalta jopa todella halvan majoituksen.

Vantaan paras hotelli – Clarion Hotel Helsinki Airport

Asiakaskokemusten perusteella ”Clarion Hotel Helsinki Airport” ansaitsee hyvällä syyllä tulla kutsutuksi Vantaan parhaaksi hotelliksi. Esimerkkinä voi mainita, että Ebookersin varauspalvelussa kyseinen hotelli on saanut asiakkailta yleisarvosanan 4,7/5. Vertailukohtana voi mainita, että Helsingissä sijaitsevan Kämp-luksushotellin yleisarvosana on samalla sivustolla 4,5/5. Ja sekin on hyvä mainita, että Clarion on arvosteltu yli 1000 kertaa – eli arvosana ei ole seurausta mistään parista huumoriarvostelusta.

Kun Clarionin saamiin arvosteluihin paneudutaan hieman syvemmin, niin huomataan, että asiakkaat ovat tykänneet aivan supererityisesti hotellin siisteydestä ja kunnosta. Ja Clarionin kuvia katsoessa onkin helppo yhtyä noihin näkemyksin: Clarion näyttää hotellilta, joita Suomessa ei normaalisti ole edes totuttu näkemään.

Lisäksi Clarionin asiakkaita ovat miellyttäneet myös esimerkiksi hotellin sijainti ja sauna. Tuo sauna voikin olla kiva juttu erityisesti niissä tilanteissa, joissa ennen hotelliin tulemista on joutunut matkustamaan pitkän tovin ja olo alkaa olemaan nuutunut.

Clarionin upeuden huomioiden, se on yllättävän edullinen. Sieltä nimittäin voi parhaassa tapauksessa löytää huoneen alle 100€ hintaan ja tavallisestikin alle 150€ hintaan. Toki sitten vaikka Junior-sviitti voi maksaa yötä kohden helposti yli 300€.

Clarion on ****-hotelli ja varsin läheltä sitä löytyy lentokentän lisäksi myös esimerkiksi kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Varaa nyt huone Clarionista (Ebookers).

Hyvä hotelli Vantaalla – Hilton Helsinki Airport

Myös Hilton Helsinki Airport voi olla oiva paikka Vantaalla yöpymiseen. Tämä hotelli on paperilla ****-hotelli, mutta asiakkaat ovat kokemusten perusteella tykänneet siitä tuota enemmän. Sen asiakasarvosteluiden keskiarvo on nimittäin 4,3/5 (Ebookers).

Erityisesti tämän hotellin asiakkaat vaikuttavat tykänneen sen siisteydestä. Hilton Helsinki Airportista voi halvimmillaan löytää huoneen noin 100€ hintaan, tuota hintaa voi Vantaan hyvien hotellien hintatason huomioiden pitää melko halpana. Tällä sivulla Vantaan parhaaksi hotelliksi mainitun Clarionin tapaan, myös tämä hotelli sijaitsee melko lähellä viihdekeskus Flamingoa, ja kuten tämän hotellin nimestä voi päätellä, niin se on myös erittäin lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Varaa nyt huone Ebookersilta.

Kolmas laatuhotelli Vantaalla – Scandic Helsinki Airport

Myös Scandic Helsinki Airport -hotellia kannattaa mahdollisesti harkita, kun etsii Vantaalta majoitusta. Tämä ***½-hotelli on nimittäin saanut asiakkailta melko selkeästi tuota tähtiluokitusta parempia arvosteluita: sen arvosteluiden keskiarvo on varsin mukavat 4,5/5 (Ebookers).

Erityisesti tämän hotellin asiakkaat vaikuttavat tykänneen sen siisteydestä, kunnosta ja henkilökunnasta. Myös Scandic Helsinki Airportin sijainti vaikuttaa miellyttäneen (varsinkin) lentomatkustajia erittäin paljon. Tästä hotellista vaikuttaa voivan yleensä löytää huoneen noin 120 – 150€ hintaan. Tarkista nyt hinnat Ebookersilta.

Halpa hotelli Vantaalla – 20Rooms

Jos haluaa majoittua halvassa Vantaalla sijaitsevassa hotellissa, niin kannattaa mahdollisesti harkita 20Rooms-hotellia. Itse he tosin kuvailevat majoituksensa olevan yhdistelmä hotellia ja hostellia. Ja käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että vaikka hotellissa on erillisiä majoitushuoneita, niin ovat kylpyhuoneet ja WC:t yhteisiä majoittujien kesken.

20Roomsista voi parhaassa tapauksessa löytää majoituksen yöksi jopa alle 50€ hintaan, eli kyseessä on esimerkiksi ylempänä mainittuihin hotelleihin verrattuna aidosti halpa paikka yöpymiseen. 20Rooms on virallisesti **-majoitusliike, mutta asiakkaat tuntuvat tykänneen siitä varsin paljon: Ebookersin asiakkaat ovat arvioineet sen keskimääräisellä arvosanalla 4,3/5. Ja huippuna on se, että sen keskiarvo siisteydestä on peräti 4,5/5.

20Rooms sijaitsee varsin lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa ja hotellilta pääsee junalla melkoisen nopeasti esimerkiksi Helsinki-Vantaalle. Eli tämä hotelli voi soveltua hyvin vaikka myös niille henkilöille, jotka haluavat jättää lomamatkasta nauttimiseen mahdollisimman paljon rahaa. Varaa nyt huone 20Roomsista (Ebookers).

Löydä Vantaalta erityisen halpa majoitus

Mikäli haluaa yöpyä Vantaalla mahdollisimman halvalla (mutta kuitenkin kivassa paikassa) eikä hotelli ole pakollinen, niin kannattaa harkita vahvasti sitä, että tutkii Airbnb:n tarjontaa. Tätä kirjoittaessa sen kautta on nimittäin esimerkiksi mahdollista löytyy yöpaikka alle 30 euron hintaan ja todella erinomaisia arvioita saanut majoitus 55€/yö-hintaan. On kuitenkin hyvä huomata, että koska Airbnb:n kautta löydettävät majoitukset ovat uniikkeja, niin voivat tarjonta ja hinnat vaihdella. Yllä olevassa kuvassa näkyvät majoitukset ja hinnat ovatkin vain esimerkkejä. Katso ajankohtainen tarjonta & hinnat.

Etkö löytänyt sopivaa hotellia? Etsi lisää hotelleja Vantaalta:

Tällä sivulla olevat arvosanat hotelleille ja niiden ominaisuuksille on poimittu alkuperäistä tekstiä tehdessä. Koska arvosanat ovat keskiarvoja asiakkaiden mielipiteistä, niin voivat ne luonnollisesti muuttua. Ennen huoneen varaamista kannattaa tarkistaa uusimmat kokemukset kyseisestä hotellista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn