Matkahaku

Löydät tältä sivulta kumppanimme tarjoaman matkahaun. Hakukoneen avulla voit etsiä niin lentoja, hotelleja kuin myös paketteja, jotka sisältävät molemmat. Voit valita haluamasi tyyppisen matkan hakulomakkeen yläreunasta: lentokone vastaa lentoja, rakennus hotellia ja matkalaukut sekä lentoja että hotellia.

Käyttöohje matkahaulle

Kun aloitat kirjoittamaan haluamaasi lennot sisältävän matkasi lähtöpaikkaa tai kohdetta, niin pitäisi matkahakukoneen ehdottaa automaattisesti mahdollisia lentokenttiä. Jos hakukohteessa on tarjolla useampia eri lentokenttiä, niin pitäisi ylimpänä olla vaihtoehto sille, että voi valita “kaikki lentokentät”, jolloin näkyviin pitäisi tulla hakutuloksia koskien kaikkia kohteessa sijatsevia kenttiä.

Pari pientä vinkkiä

Koska lentojen ja hotellien hinnat voivat muuttua jopa varsin paljon, sekä niiden hinnat vaihtelevat esimerkiksi sesonkien mukaan, niin kannattaa tutkia hintoja kattavasti sekä tarvittaessa useasti. Ja vaikka isot muutokset hinnoissa liittyvätkin monesti esimerkiksi siihen, että matkustaa talven sijaan kesällä, niin voi joissakin tapauksessa saavuttaa hyviä säästöjä jo ihan sillä, että vaihtaa lähtö- tai paluupäivää päivällä jompaankumpaan suuntaan.

Hakutulosten suhteen, sen sijaan, on syytä kiinnittää huomiota erityisesti siihen, että niissä näkyy monesti myös lähialueella sijaitsevia hotelleja. Kannattaa siis tarkistaa hotellin tarkka sijainti ja suhteuttaa sitä siihen, missä mielellään asuisi (eli jos esimerkiksi loma Lontooseen kattaa erityisesti ajan viettämistä tietyllä alueella, niin kannattaa mahdollisesti yrittää valita hotelli tuolta alueelta).

Hakukoneen käyttäminen on luonnollisesti täysin ilmaista eikä sido siihen, että jotakin pitäisi ostaa.