Matkatarjoukset

Tämä sivu käsittelee matkatarjouksia kahdesta eri näkökulmasta. Tässä alussa on nimittäin ensiksi listattuna uusia Matkailu.fi-sivustolla julkaistuja matkatarjouksia, ja sitten niiden alapuolella on hakuvimpaimia, joilla voi itse yrittää löytää hyviä lento-, majoitus- ja pakettitarjouksia.

Matkatarjouksia

Etsi hyvät tarjouslennot

Tällä oheisella Skyscannerin vimpaimella pystyy hakemaan kerralla todella monen eri lentoyhtiön lentoja halutulle reitille sekä myös kilpailuttamaan varaussivustoja. Tämä siis vertailukohtana vaikka siihen, että menisi jonkun yksittäisen lentoyhtiön nettisivuille ja varaisi sieltä sen kyseisen yhtiön lennot. Kokemuksen perusteella olet todennut tämän Skyscannerin haun erittäin toimivaksi ja käteväksi tavaksi säästää rahaa nopeasti. Löydät lisätietoja tästä hausta tämän sivuston lentohaku-alasivulta. Ja jos haluat lukea Skyscanner kokemuksia, niin on niitä tällä alasivulla.

P.S. Jos et ole varma minne haluaisit matkustaa, niin jätä “Mihin”-kohta tyhjäksi ja löydät lentotarjouksia aika pitkälti kaikkialle.

Etsi majoitustarjoukset

Majoitustarjouksia varten kannattaa harkita HotelsCombined-palvelun vimpainta. Tämä toimii samalla logiikalla kuin Skyscannerin, mutta majoituksia varten. Eli siis vertaa samalla sekä majoituskohteita (pääasiassa hotelleja, mutta myös esimerkiksi lomahuoneistoja) että myös niitä palveluita, joilta majoituksen voi varata. Tälläkin palvelulla voi säästää kätevästi ja hyvin rahaa. Hieman lisätietoja tästä palvelusta löytää hotellihaku-alasivulta, ja toisella sivullamme on Hotelscombined kokemuksia.

Pakettitarjoukset

Jos haluaa varata samalla kertaa sekä lennot että hotellin, niin voi hyvä valinta olla tämä Ebookersin pakettihaku. Sillä voi usein löytää melko hyviä matkarjouksia ja se on ainakin helppo käyttää. Hieman lisätietoja tästä palvelusta löytyy matkahaku-alasivulta, ja myös Ebookersin suhteen on tarjolla luettavaksi kokemuksia palvelusta.

P.S. Tämän sivuston lennot+hotelli-alasivulla on listattuna lisää palveluita, joilta voi varata samalla helposti hotellin ja lennot, ja mikäli olet kiinnostunut nimenomaan äkkilähdöistä, niin voi tämä alasivu olla hyödyllinen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn