Minunraha – Epfok Oy laina – Epfok kokemuksia ja tietoa

Minunraha on pikalainapalvelu, jonka taustalla on Epfok Oy. Kyseisellä yrityksellä on myös muita pikalainapalveluita, esimerkiksi iRaha. Olen itse ottanut kyseiseltä lainapalvelulta lainaa ja koska Minunrahan pitäisi olla esimerkiksi lainan hakemisen, lainasummien, korkojen ja laina-aikojen suhteen samanlainen palvelu kuin iRahan, niin kerron tällä sivulla hieman kokemuksistani liittyen kyseiseen palveluun. Ehkä ne auttavat päättämään, kannattaako sinun hakea lainaa Minunrahalta.

Kokemuksia ja tietoa

Lainaa oli helppo hakea täyttämällä nopea lainahakemus, jossa kysyttiin varsin vähän tietoja sekä käyttämällä pankkitunnuksia. Lainapäätöksen lainahakemukseen sai käytännössä heti. Lainaa Epfokin kautta voi hakea 25 eurosta alkaen ja 2 000 euroon asti. Käsittääkseni kuitenkin sillä rajauksella, että uutena asiakkaana lainaa voi hakea tai ainakin saada enintään 500 euroon asti. Lainasumman voi Epfokilla valita varsin kattavasti, varsinkin kun kyse on melko pienistä pikavipeistä: 25 euron lisäksi mahdollisia lainasummia ovat esimerkiksi 30 ja 50 euroa.

Epfokilta voi kokemusteni perusteella saada lainatut rahat varsin nopeasti omalle tilille. On kuitenkin hyvä tietää, että jos lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti, niin pitää sitä varten ottaa maksullisen lisäpalvelu. Minunrahalla tuo lisäpalvelu on Minunraha+. Kyseinen lisäpalvelu näyttäisi maksavan saman kiinteästi hinnoittelun summan mille tahansa lainasummalle.

Mahdollisia lähtökohtaisia laina-aikoja Minunraha ei tarjoa valtavasti ja enintään 750 euron lainoille niitä onkin tarjolla vain yksi. Tuota isommille summille laina-aikoja on tarjolla hieman kattavammin. Epfokin laina-ajat ovat ainakin melko lyhyitä, joten Minunraha pikavippi voi soveltua parhaiten heille, jotka pystyvät maksamaan laskun ainakin melko nopeasti.

Minunraha pikavippien lähtökohtainen nimellinen vuosikorko on 20%. Tuon lisäksi jokaisen lainasumman kohdalla on 5€ lainanhoitokulu. Mikäli ottaa ainakin melko pienen pikavipin Minunrahalta, niin ei laina kerkeä kasvamaan ainakaan kovin paljon euroissa mittavaa korkoa 20% nimellisellä vuosikorolla ja Epfokin tarjoamilla laina-ajoilla.

Kokonaisuutena voi sanoa, että Minunraha pikavippi voi olla ainakin siinä tapauksessa varsin hyvä valinta, että haluaa nopeasti ja lyhyellä hakemuksella pienehkön pikavipin. Hae Minunraha pikalainaa.

Minunraha vai iRaha?

Syystä, jota en ymmärrä vaikuttaa siltä, että iRahan kautta on helpompi saada lainaa kuin Minunrahan kautta. Ainakin muuten palveluiden pitäisi siis olla täysin samanlaiset. iRahakaan toki ei myönnä kaikille halukkaille lainaa. Hae nyt lainaa iRahalta.