Mistä 100, 500 tai 1 000 euroa jopa nopeasti? Mahdollisia vaihtoehtoja

Mikäli haluaa 100, 500 tai 1 000 euroa rahaa, niin voivat vaihtoehtoja olla ainakin omaisuuden myyminen, panttaaminen, lainaaminen ja luottokortilta rahan tilille siirtäminen, joka toki on käytännössä myös lainaamista. Jos mahdollista omaisuutta haluaa myydä nopeasti, niin voi mahdollinen vaihtoehto paikaksi olla esimerkiksi Tori.fi-palvelu. Kyseessä on valtavan suosittu kauppapaikka netissä. Myymisen mahdollisena etuna voi olla esimerkiksi se, että rahaa voi saada jopa samana päivänä, ainakin jos hinnoittelu on edullinen ja tuote sellainen, että se kiinnostaa mahdollisia asiakkaita.

Jos omaisuutta on, mutta sitä ei halua myydä, niin voi panttaaminen olla mahdollista. Ainakin melko monesta isosta kaupungista Suomessa löytyy panttilainaamo, mahdollisesti jopa useampi. Panttilainan mahdollisena heikkoutena on se, että se on vähintäänkin lähtökohtaisesti korollista lainaa.

Jos 100, 500 tai 1 000 euroa haluaa lainata muuten kuin panttilainana, niin on ainakin jonkin verran vaihtelua siinä, mitkä lainapaikat netissä voivat olla siihen erityisen hyvin sopivia. Alempana on kullekin mainitulle summalla ehdotettuja lainapalveluita. Mikäli ottaa lainaa 100, 500 tai 1 000 euroa netistä, niin on tietysti ehkä hyvä muistaa se, että laina on ainakin yleensä korollista.

Mistä 100 euroa? Lainapaikkoja

100 euroa lainaa varten mahdollisia lainapaikkoja voivat olla esimerkiksi Minunraha ja Vippi-palvelu. Noista jälkimmäinen tarjoaa lähtökohtaisesti pidempää laina-aikaa 100 euron lainalle.

Mistä 500 euroa? Lainapalveluita

Vippi-palvelu voi olla myös 500 euron lainan kohdalla oikeinkin hyvä valinta. Lisäksi myös esimerkiksi Ferratum voi olla hyvä valinta. 100 euron lainasta poiketen, 500 euron kohdalla mahdollisiksi lainapalveluiksi tulevat myös jotkin varsin tunnetut niin sanotut lainahakemuksen kilpailuttajat. Nuo voivat esimerkiksi auttaa löytämään tavallista edullisempaa lainaa ja lisäksi ne voivat soveltua hyvin siihen, jos tarvitsee lainalle ainakin hieman pidempää laina-aikaa.

Kilpailuttajien avulla voi ainakin monesti saada mahdollisia lainatarjouksia jopa heti, mutta lainan tilille saamisen suhteen ne eivät välttämättä ole yhtä nopeita palveluita kuin varsinaiset pikalainapaikat. Vaihtoehtoja kilpailutuspalveluista 500 euron lainan halutessa ovat esimerkiksi Rahalaitos ja Omalaina.

Mistä 1 000 euroa lainaa? Vaihtoehtoja

Vippi-palvelu ja Ferratum voivat sopia myös 1 000 euron lainalle. Kilpailuttajista edelleen Rahalaitos ja Omalaina voivat sopia myös tälle lainasummalle. Uutena mahdollisena vaihtoehtona kilpailuttajista tulee mukaan esimerkiksi Zmarta. Kaikkien mainittujen kilpailutuspalveluiden kokeileminen on ilmaista.

100, 500 tai 1 000 euron siirtäminen luottokortilta

Mikäli haluaa siirtää 100, 500 tai 1 000 euroa luottokortilta tilille, niin pitäisi mahdollinen vaihtoehto olla esimerkiksi SweepBankin luottokortti. Kyseistä luottokorttia voi hakea netin kautta ja se pitäisi voida saada parhaimmillaan jopa todella nopeasti. Hae SweepBankin korttia.