Mökit äkkilähdöllä

Yleensä, kun puhutaan äkkilähdöistä, niin yhdistyy se lentoihin tai jopa lentoihin sekä hotelliin. Noin myös tällä sivustolla. Kuitenkin myös vuokramökki on mahdollista löytää niin sanotusti äkkilähdöllä, eli siis käytännössä, niin että sen saa käyttöönsä nopeasti netissä tehdyn varauksen jälkeen. Tällä sivulla on suositeltu hakulomake äkkilähdöllä tarjolla olevien mökkien löytämiseen sekä myös esittelyssä palvelu, jonka sivustolta löytyy listattuna äkkilähtöihin soveltuvia mökkejä.

Mökit äkkilähdöllä alennettuin hinnoin

Perinteistä Lomarengasta voi suositella erityisesti niille mökin äkkilähdöllä haluaville matkailijoille, joilla mökin sijainnilla ei ole valtavaa väliä. Lomarenkaan sivustolla on nimittäin listattuna erilliselle sivulle eri puolilta Suomea mökkejä, jotka ovat tarjolla nopeasti. Ja mikä loistavaa, niin näitä kyseisiä mökkejä on saatavilla tavallista halvemmalla hinnalla. Joskaan esimerkiksi lentojen äkkilähtöhintoihin tottuneille nuo alennukset eivät välttämättä ole kovin jännittäviä, sillä niiden suuruus näyttää isoimmillaan olevan luokkaa 20%. Tarkista Lomarenkaan tarjonta.

Löydä äkkilähdöllä (esimerkiksi) mökki halutusta kohteesta

Tällä yllä olevalla lomakkeella voi etsiä majoituksia halutusta paikasta (lomake ei näy AdBlocker-ohjelmaa käytettäessä). Vaikka kyseinen hakulomake näyttääkin hakutuloksissa monessa tapauksessa erityisesti hotelleja, niin voi sen avulla löytää myös mökkejä. Se miten paljon mökkejä löytyy on isolta osin kiinni siitä, mistä päin etsii majoitusta. 

Eli jos vaikka etsit Levin tai Ylläksen majoituksia, niin on iso mahdollisuus siihen, että hakutuloksissa on myös mökkejä. Mikäli taas etsit vaikka Helsingin majoituksia, niin eivät mahdollisuudet mökin löytämiseen ole valtavan suuret – tai vähintäänkin luultavasti joudut selaamaan läpi ison kasan hotelleja, ennen kuin eteen tulee mökki.

Kuten tällä sivulla esiteltyjen vaihtoehtojen pienestä määrästä näkyy, niin kiinnostavan mökin löytäminen äkkilähdöllä ei välttämättä ole helppoa. Mahdotonta se ei kuitenkaan onneksi monessa tapauksessa ole.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn