Morrow luottokortti – Parhaat puolet ja mahdolliset heikkoudet

Morrow Bank ei ehkä sano monelle mitään, mutta kyseessä on entinen Komplett Bank, joka oli varsin vakiintunut Norjasta lähtöisin oleva rahoituslaitos. Nykyinen Morrow Bank tarjoaa joustoluottoa ja luottokorttia. Tällä sivulla keskittyminen on Morrown luottokortissa. Erityisesti tarkastelussa on se, mitkä voivat olla sen hyviä ja heikompia puolia.

Morrow luottokortin parhaat puolet

Morrown luottokortin ensimmäisenä vahvuutena voi pitää sitä, että sen hakemisen pitäisi olla nopeata ja helppoa. Morrown kertoman perusteella lainapäätöksen luottokortista voi saada heti.

Toisena Morrown luottokortin vahvuutena voi pitää sen jopa varsin isoa luottorajaa. Raja voi nimittäin olla jopa 10 000 euroa.

Myös sitä voi mahdollisesti ainakin monien mielestä pitää vahvuutena, että kyseessä on niin sanottu mobiililuottokortti. Eli siis luottokortti, jota voi käyttää esimerkiksi matkapuhelimen avulla.

Varsinkin matkailijan näkökulmasta Morrown luottokortin vahvuutena voi myös olla se, että sitä käyttämällä voi saada ilmaisen matkavakuutuksen. Sen saamiseen tosin liittyy tiettyjä vaatimuksia.

Morrow Bankin luottokortin vahvuutena voi pitää myös sitä, että sitä käyttäessä voi kerryttää bonuspisteitä. Noiden bonuspisteiden arvo näyttäisi voivan olla vuodessa jopa 200 euroa.

Myös se on Morrown luottokortin vahvuus, että siitä ei veloiteta kuukausi- eikä vuosimaksuja.

Morrown luottokortti on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa, tuo voi mahdollisesti lisätä entisestään kortin luotettavuutta.

Vielä yhtenä Morrown luottokortin hyvänä puolena voi pitää sitä, että sitä käyttäessä voi saada jopa varsin pitkän korottaman maksuajan. Sitä voi nimittäin olla jopa 50 päivää.

Morrow Bank luottokortin mahdolliset heikkoudet

Morrow Bankin luottokorttia käyttäessä voi siis saada korotonta maksuaikaa. Mikäli kuitenkaan laskua ei maksa korottaman laina-ajan puitteissa, niin aletaan veloittamaan korkoa, joka ei ole ainakaan valtavan edullinen. Todellinen vuosikorko voi nimittäin olla yli 20%.

Toinen huomioitava asia on se, että vaikka Morrown luottokorttia käyttäessä voi saada ostoille korotonta laina-aikaa, niin ei tuo päde nostoille. Niistä aletaan veloittamaan korkoa heti nostopäivästä.

Kolmas mahdollinen heikkous Morrow Bankin luottokortin suhteen on se, että se voi olla vaikea saada. Vaikuttaisi nimittäin siltä, että vaikka korttia pitäisi olla sinänsä helppo hakea, niin myönnetään se varsin harvoille. Tuo toki sinänsä ei ole kortin heikkous, mutta kuitenkin ehkä asia joka voi olla hyvä tietää.

Yhteenveto

Morrow luottokorttiin liittyy hyviä ja mahdollisia heikompia puolia. Noiden yhteistuloksena olen ainakin tätä päivittäessäni listannut sen toiseksi parhaaksi luottokortiksi matkailuun. Ei vaatisi ihan valtavia parannuksia, että se saattaisi jopa nousta parhaaksi luottokortiksi tuohon tarkoitukseen. Luonnollisesti Morrow Bankin luottokorttia voi käyttää myös moneen muuhun asiaan kuin matkailuun. Hae Morrown korttia.