Mummonmökki vuokralle – Suositeltuja mummonmökkejä vuokrattavaksi

Mummonmökillä voi tarkoittaa varsinkin melko pientä, vaatimatonta, mutta myös samalla ihastuttavaa mökkiä. Mummonmökki voi sijaita lähellä vettä, esimerkiksi meren tai järven rannalla, mutta muihin mökkeihin verrattuna sen voi olettaa olevan korostuneen usein niin sanottu kuivanmaan mökki. Olen listannut tälle sivulle joitakin mökkejä, jotka bongasin Lomarenkaalta ja joita voi mielestäni pitää ainakin jollakin tavoin mummonmökkeinä. Se voi tosin olla hyvä mainita, että Lomarengas vaikuttaisi pitävän jonkin verran seulaa siinä, että kaikista vaatimattomimpia mökkejä ei oteta vuokrattavaksi sen sivuston kautta.

Suositeltuja mummonmökkejä vuokralle

Lepokallio, Juupajoki, Pirkanmaa

Tämä 38 neliön mökki sijaitsee kivalta vaikuttavalla paikalla kallion päällä vesistön äärellä. Viikkovuokrauksen hinta on alkaen 333 euroa. Kuvat ja vuokraus.

Myllärin mökki, Asikainen, Masku, Varsinais-Suomi

Tässä 57 neliön erittäin perinteiseltä näyttävässä mökissä on 2 makuuhuonetta. Viikkovuokra on alkaen 361 euroa ja viikonlopun vuokra alkaen 166€. Kuvat ja vuokraus.

Ukkohermanni, Sodankylä, Lappi, Luosto

Tässä 50 neliön mökissä yhdistyy Lapin erämaiden tunnelma hillittyyn vaatimattomuuteen. Tämä on kuivanmaan mökki. Viikkovuokra tällä mökillä on alkaen 379€ ja viikonlopun vuokra alkaen 174€. Asiakaskokemukset tästä mökistä vaikuttavat olleen keskimäärin jopa todella hyviä suhteutettuna siihen, että vuokrahintaa voi pitää varsin hillittynä. Kuvat ja varaus.

Oma rauha, Karkkila, Uusimaa

Tämän listauksen kohdalla saa käyttöön samalla varauksella kaksi lähekkäin sijaitsevaa mökkiä, joiden molempien ilmoitettu koko on 50 neliötä, eli yhteensä pintaa-alaa on 100 neliötä. Varsinkin listauksessa mainittavaa keltaista päämökkiä voi pitää ulkonäöllisesti mummonmökkinä, toisaalta tämän listauksen kautta voi päästä myös nauttimaan varsin modernista mökkielämästä. Tuollainen tietynlainen monipuolisuus voinee kiehtoa monia. Nämä mökit sijaitsevan vesistön lähellä. Viikonloppuhinta tällä mökkiparille on alkaen 763€ ja viikon hinta alkaen 1 312€. Kuvat ja varaus.

Lokki, Kouvola, Kymenlaakso

Tämä on ihan mielenkiintoiselta vaikuttava mökki vesistön lähellä. Voi olla hyvä huomioida, että mökissä ei ole uunia ja lisäksi listauksessa tuodaan esille, että vaikka juomaveden pitäisi olla sinänsä ihan kelpoista, niin voi siinä olla joskus hajuhaittaa. Tämän mökin vuokraamalla voi siis mahdollisesti päästä nauttimaan melko perinteisestä mökkitunnelmasta. 🙂 Viikkovuokra tällä mökillä on alkaen 405€ ja viikonlopun vuokra alkaen 208€. Kuvat ja varaus.

Mainitut hinnat on poimittu tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä. Muutokset hinnoitteluun ovat mahdollisia.

Mökin vuokraamisesta lisää tällä sivustolla: