MyLoan24 kokemuksia – Saako lainaa oikeasti ilman luottotietoja?

Moni on ehkä törmännyt MyLoan24-palvelun mainoksiin Googlessa. Ainakin yksi mahdollisista mainoksista koskee sitä, että sen kautta voisi saada lainaa ilman luottotietoja. Itseni on viime aikoina ollut melko vaikea saada lainaa mistään, vaikka aiempi maksuhäiriömerkintä onkin käsittääkseni jo poistunut. Päätinkin kokeilla MyLoan24-palvelua. Seuraavaksi kokemuksiani siitä.

MyLoan24 kokemukset

Lainaa on helppo lähteä hakemaan MyLoan24:n avulla. Ensimmäisessä vaiheessa pitää täyttää vain haluttu lainasumma ja laina-aika sekä kertoa siitä onko yhdistämässä lainaa. Ainakin tätä päivittäessäni sliderilla voi valita halutun lainasumman 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroon asti, kirjoittamalla summan ruutuun voi ilmaista haluavansa vielä tuotakin isomman lainan. Halutun lainasumman voi valita kattavasti. Laina-aikaa voi valita haluavansa mille tahansa valittavissa olevalla lainasummalle vähintään vuoden ja enintään 20 vuotta. Haluttu laina-aika on valittavissa kuukauden tarkkuudella.

Kun on antanut nuo edellä kuvatut tiedot voi siirtyä eteenpäin. Tässä seuraavassa vaiheessa pitää antaa nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi pitää antaa Myloan24:lle lupa viestintään. Valitettavasti eteenpäin ei näyttäisi pääsevän ilman, että antaa tuon luvan.

Kun nuo edellisessä kohdassa kuvatut tiedot ja luvan on antanut, niin pääse katsomaan mahdollisia tuloksia omaan lainahakemukseen. Niiden myötä itselleni selvisi, että Myloan24 ei ilmeisesti varsinaisesti niin sanotusti kilpailuta lainahakemusta. Jo aiemmin olin varmaankin ymmärtänyt olettaa, että Myloan24 ei tarjoa itse lainaa. Kilpailuttamisen tai itse lainan tarjoamisen sijaan MyLoan24 vain vaikuttaisi ehdottavan mahdollisia lainapaikkoja sinulle. Nuo näyttävät sisältävän erityisesti kilpailuttajia, mutta mukana näyttäisi voivan olevan suoraan lainaa tarjoavista paikoista ainakin Bank Norwegian.

Yhteenvetona kokemuksista voi todeta, että MyLoan24 voi olla ihan hyödyllinen palvelu, mutta ei välttämättä kannata olettaa, että sen avulla saisi lainaa ilman luottotietoja. Sillä vaikka MyLoan24 ei ilmeisesti itse tarkista luottotietoja, niin tarkistanee ne ainakin todennäköisesti viimeistään sellainen lainapalvelu, jolta olisit ottamassa MyLoan24:n avulla löydettyä lainaa.

Koska MyLoan24 on nopea ja sinänsä ilmainen palvelu käyttää, niin voi sen kokeileminen kaikesta huolimatta olla ihan hyvä idea. Testaa nyt MyLoan24.