Nextory opiskelijalle – Onko Nextory hyvä valinta opiskelijalle?

Nextory on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista. Mutta onko se hyvä valinta opiskelijalle? Tällä sivulla on tuo kysymys tarkastelussa.

Nextoryn valikoima opiskelijoille

Nextoryn valikoima on kattava. Tuo on varmasti kaikkien Nextoryn käyttäjien näkökulmasta mukava asia. Se mikä voi kuitenkin miellyttää ainakin monia opiskelijoita on, että Nextoryltä löytyy materiaalia eri kielien opiskeluun. Englannin lisäksi on esimerkiksi mahdollista opiskella ranskaa, espanjaa ja italiaa Nextoryn kautta. Kielten treenaaminen äänikirjapalvelun kautta vaikuttaa ainakin omasta mielestäni huomattavasti mukavammalta idealta kuin jotkin perinteiset tavat opiskella kieliä.

Nextoryn ilmainen kokeilujakso opiskelijoille

Nextoryn tavallinen ilmainen kokeilujakso uusille asiakkaille on tätä kirjoittaessani 30 päivää. Tuon pitäisi siis olla tarjolla kaikille uusille asiakkaille ilman mitään kikkailuja. Erityisesti opiskelijoille tarkoitettuna löysin 7 viikon ilmaisen kokeilujakson. Tuo on tietysti jo kiva parannus Nextoryn tavallisen ilmaisen kokeilun ohi, mutta ei kuitenkaan paras mahdollinen ilmainen kokeilu, joka Nextorylta voi olla mahdollista saada. Nimittäin VR:n ja Nextoryn yhteiskampanjan myötä voi olla mahdollista saada peräti 60 päivän ilmainen kokeilu. Tuon pitäisi olla tarjolla kaikille, oli sitten opiskelija tai ei.

Nextoryn opiskelija-alennus?

Nextorylla ei näytä olevan mitään opiskelija-alennusta. Tuo on ehkä jopa vähän yllättävää, kun ottaa huomioon, että sen kilpailijoista BookBeatillä on yhdestä tilaustasosta korkeakouluopiskelijoille lähes 50% alennus ja Storytellillä on yhdestä tilaustasosta yli 50% alennus korkeakouluopiskelijoille. Toivottavasti Nextory lanseeraa jossain vaiheessa opiskelija-alennuksen.

Yhteenveto: onko Nextory hyvä valinta opiskelijalle?

Opiskelijan rahat ovat monesti sen verran vähissä, että ainakin Nextoryn mahdollinen ilmainen jopa 60 päivän kokeilu kannattaa mielestäni hyödyntää. Mikäli tykästyt todella kovasti Nextoryyn tuon kokeilun aikana, niin voi olla ihan hyvä idea jatkaa Nextoryn käyttäjänä vielä sen jälkeen. Koska Nextory on hyvä äänikirjapalvelu, niin on tuo täysin mahdollista. Toisaalta muutkin suositut äänikirjapalvelut tarjoavat kivoja ilmaisia kokeilujaksoja uusille asiakkaille.

Opiskelijana myös muiden äänikirjapalveluiden ilmaiskokeiluista voi olla erityisen perusteltu syy ottaa hyöty. Lisäksi Nextorylta puuttuva opiskelija-alennus ei ainakaan kannusta jatkamaan opiskelijana sen maksavana asiakkaana.