OK vippi? Miten olisi jopa hyvä laina netistä? 2023

Joskus aiemmin pikavippien kanssa saattoi olla niin, että parhaassa tapauksessa sai OK vipin. Nykyään pikavipit ovat kuitenkin jopa selkeästi parempia. Isolta osin tuohon on vaikuttanut se, miten pikavippien korkoja nykyään säännellään. Tuon myötä pikavipit ovat nykyään keskimäärin koroiltaan selkeästi halvempia kuin aiemmin. Silti pikavippiä voi ainakin vielä tätä kirjoittaessa olla mahdollista saada esimerkiksi varsin erilaisia summia sekä luotettavilta lainapalveluilta.

Korotonta maksuaikaa vaihtoehtona vipille

Varsinkin mikäli ei tarvitse lainaa pitkäksi aikaa, niin voi Bank Norwegianin luottokortti olla jopa hyvä vaihtoehto pikavipille. Tätä luottokorttia käyttäessä voi nimittäin saada jopa varsin mukavasti korotonta maksuaikaa. Eikä tästä luottokortista myöskään veloiteta vuosimaksua. Ainakin joidenkin mielestä kivaa voi olla myös se, että tämän luottokortin luottoraja voi olla jopa varsin iso. Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

Hyviä lainapaikkoja

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listatuista lainapaikoista Ferratum, iRaha ja Vippi voivat tarjota lainaa suoraan itse. Muut paikat ovat palveluita, jotka voivat niin sanotusti kilpailuttaa lainahakemuksen. Tuo tarkoittaa sitä, että ne voivat lähettää lainahakemuksen monelle eri lainafirmalle. Tuo voi auttaa esimerkiksi siinä, että löytää netistä haettavaksi lainaksi erityisen edullisen lainan. Tuollaiset lainapaikat voivat myös siinä tapauksessa olla hyvä valinta, että haluaa lainalleen jopa pitkän laina-ajan. Myös siinä tapauksessa nuo paikat voivat olla hyviä valintoja, että hakee perinteistä pikavippiä isompaa lainaa. Vaikka nuo kilpailutuspalvelut voivatkin olla jopa todella hyödyllisiä sopivan lainan löytämisen näkökulmasta, niin eivät ne veloita siitä että niiden palvelua käyttää.

Hyvän lainan merkkejä

  • Sopivan edullinen korko mitattuna todellisena vuosikorkona ja lainasta maksettavina kustannuksina.
  • Luotettavalta ja muutenkin laadukkaalta lainafirmalta.
  • Itselle sopiva laina-aika. Joillekin saattaa riittää lyhyempi laina-aika, toiset saattavat haluta pidemmän laina-ajan. Varsinkin isompien lainojen kohdalla sillä, miten pitkä laina-aika on, voi olla iso vaikutus siihen, miten paljon korkoja euroissa mitattuna lainasta pitää maksaa.
  • Saatavilla riittävän nopeasti omaan tilanteeseen. Jotkut saattavat tarvita lainan jopa heti tilille, kun taas toisille saattaa riittää se, että laina on tilillä esimerkiksi parin arkipäivän päästä. Se, miten nopeasti laina voi olla tilillä riippuu isolta osin siitä, miltä lainafirmalta laina on.
  • Selkeä maksuohjelma lyhennyksillä. Toisilla lainafirmoilla saattaa olla minimilyhennykset ja toisilla taas esimerkiksi kiinteät lyhennykset. Joskus laina pitää maksaa kokonaan kuluinen takaisin yhdessä erässä.

Mobiililuottokortti vaihtoehtona lainalle

Perinteisen lainan ja Bank Norwegianin luottokortin vaihtoehtona voi pitää netistä erityisen nopeasti haettavissa olevia niin sanottuja mobiililuottokortteja, tuollaisia tarjoavat esimerkiksi Morrow Bank ja SweepBank. Ainakin vanhoihin OK vippeihin verrattuna nuo voivat olla jopa todella hyviä rahoitusvaihtoehtoja. Tällä sivustolla on tuollaisia luottokortteja on käsitelty varsinkin täällä.