Oulun paras hotelli

Oulustakin löytyy ihan kivan määrä hotelleja. Ja monet näistä ovat myös varsin laadukkaita. Kun lähtee etsimään sitä ykköstä, eli Oulun parasta hotellia, niin erottuu kuitenkin yksi nopeasti joukosta. Kyseinen hotelli on tällä sivulla lyhyessä esittelyssä. Parhaan hotellin esittelyn jälkeen on vielä mainittuna toinen erittäin hyvä hotelli Oulusta, eli siis tässä tapauksessa eräänlainen varavaihtoehto.

Oulun paras hotelli – Lapland Hotels Oulu

Oulun keskustassa sijaitseva Lapland Hotels Oulu on saanut Oulussa sijaitsevista hotelleista keskimäärin parhaita asiakasarvosteluita jokaisella tutkimallani sivustolla. HotelsCombined sivustolla sille on annettu lähes 4000 asiakasarvostelun perusteella varsin messevä arvosana 9.0/10 ja erityisesti asiakkaat ovat tykänneet esimerkiksi hotellirakennuksesta.

Hotels.com sivustolla asiakkaat ovat samaten antaneet Lapland Hotels Oululle arvosanan 9.0/10. Tuolta sivustolta löytyvissä arvioissa tulee esille erityisesti se, että hotellin huoneet ovat todella kivoja, ruoka on erinomaista ja henkilökunta on myöskin erittäin hyvää.

Expedialla asiakkaat ovat puolestaan arvioineet tämän hotellin arvosanalla 4.5/5 (joka toki skaalattuna olisi sama kuin ylempänä mainitut arvosanat – johdonmukaista). Expedialta löytyvissä arvosteluissa painottuu puolestaan erityisesti hotellin erittäin hyvä siisteys. Joskin myös muut osa-alueet ovat saaneet hyvin kiitosta.

Booking.com-sivustolla on taas sitten keskiarvo tuttu 9.0/10 ja yleisarvosana “erinomainen”. Tuon palvelun käyttäjät ovat tykänneet erityisesti tämän hotellin henkilökunnasta, mukavuuksista ja siisteydestä.

Lapland Hotels Oulun huoneiden hengestä saa hyvää viitettä jo hotellin nimestä: huoneissa on selkeätä Lapin tunnelmaa. Toisaalta tuohon on kuitenkin myös yhdistetty modernia luksusta. Huoneita tästä hotellista löytyy monesta eri kategoriasta, alkaen Comfort Twin -huoneista ja nousten aina Sviittiin asti.

Saunallinen hotellihuone (sviitti): Sen lisäksi, että Lapland Hotels Oulu on mielestämme ylipäätänsä Oulun paras hotelli, niin on se näkemyksemme mukaan paras valinta myös heille, jotka haluavat Oulusta saunallisen hotellihuoneen. Tämän hotellin sviitissä on nimittäin oikein laadukkaalta näyttävä sauna.

Kyseisen saunallisen sviitin hinta on tätä kirjoittaessa tavallisesti noin hieman alle 400€/yö. Katso kuvia ja varaa huone (BookingCom)

Huoneiden ulkopuolella Lapland Hotels Oulun asiakkaita voivat viihdyttää esimerkiksi ravintola, saunat ja uima-allas. Huoneiden ulkopuolisiin palveluhiin saattavat tätä kirjoittaessa vaikuttaa koronarajoitukset.

Lapland Hotels Oulu sijaitsee Oulun keskustan alueella ja sen läheltä löytyy esimerkiksi Oulun tuomiokirkko. Hotellin osoite on Kirkkokatu 3. Lapland Hotels Oulusta voi monesti löytää huoneen yöksi alkaen vähän yli 100€ hinnasta ja sviitti voi monesti olla saatavilla yöksi vähän alle 400 euron hintaan. Varaa nyt huone Lapland Hotels Oulusta. (BookingCom).

Varavaihtoehto / toinen hyvä hotelli Oulussa

Vaikka Lapland Hotels Oulu hyvin todennäköisesti onkin Oulun paras hotelli, niin ansaitsee myös ainakin yksi toinen hotelli tulla mainituksi tällä sivulla. Kyseessä on sen verran mielenkiintoinen ja laadukas majoitus.

Historiallisessa ympäristössä Lasaretinsaarella, Oulun keskustan vieressä, sijaitseva hotelli Lasaretti on laadukas hotelli, josta asiakkaat ovat tykänneet paljon. Hotellin sijainnin lisäksi Lasaretin asiakkaat ovat tykänneet paljon myös esimerkiksi sen henkilökunnasta ja puhtaudesta. Lasaretti on perinteisillä tähdillä mitaten ***½-hotelli, mutta asiakkaiden antamat keskimääräiset arviot ylittävät tuon tason melko selkeästi.

Hotelli Laseretissa on kattavasti erityyppisiä huoneita, sisältäen myös sviitin. Huoneiden ulkopuolisista asioista Laseretin huippujuttuja ovat esimerkiksi varsin hyväksi arvioitu ravintola, kuntoiluhuone ja sauna. Lasaretista voi monesti löytää huoneen noin 100€/yö-hinnasta alkaen.

Useiden hyvien puolien lisäksi Hotelli Lasaretissa saattaa monia miellyttää myös se, että kyseessä ei ole ketjuhotelli. Sen sijaan sitä pyörittää TaitoReitti Oy, joka puolestaan on Hengitysliiton omistama yritys. Varaa nyt huone Lasaretista (Ebookers).

Eivätkö nämä hotellit innostaneet? Etsi lisää hotelleja Oulusta:

Hakulomake ei luultavasti näy, jos mahdollinen AdBlocker on päällä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn