Oulun paras hotelli

Oulustakin löytyy ihan kivan määrä hotelleja. Ja monet näistä ovat myös varsin laadukkaita. Kun lähtee etsimään sitä ykköstä, eli Oulun parasta hotellia, niin erottuu kuitenkin yksi nopeasti joukosta. Tämä seuraavaksi lyhyessä esittelyssä.

Oulun paras hotelli – Lapland Hotels Oulu

Oulun keskustassa sijaitseva Lapland Hotels Oulu on saanut keskimäärin parhaita asiakasarvosteluita jokaisella tutkimallani sivustolla. HotelsCombined sivustolla sille on annettu lähes 4000 asiakasarvostelun perusteella varsin messevä arvosana 9.0/10 ja erityisesti asiakkaat ovat tykänneet esimerkiksi hotellirakennuksesta.

Hotels.com sivustolla asiakkaat ovat samaten antaneet Lapland Hotels Oululle arvosanan 9.0/10. Tuolta sivustolta löytyvissä arvioissa tulee esille erityisesti se, että hotellin huoneet ovat todella kivoja, ruoka on erinomaista ja henkilökunta on myöskin erittäin hyvää.

Expedialla asiakkaat ovat puolestaan arvioineet tämän hotellin arvosanalla 4.5/5 (joka toki skaalattuna olisi sama kuin ylempänä mainitut arvosanat – johdonmukaista). Expedialta löytyvissä arvosteluissa painottuu puolestaan erityisesti hotellin erittäin hyvä siisteys. Joskin myös muut osa-alueet ovat saaneet hyvin kiitosta.

Booking.com-sivustolla on taas sitten keskiarvo tuttu 9.0/10 ja yleisarvosana “erinomainen”. Tuon palvelun käyttäjät ovat tykänneet erityisesti tämän hotellin henkilökunnasta, mukavuuksista ja siisteydestä.

Lapland Hotels Oulun huoneiden hengestä saa hyvää viitettä jo hotellin nimestä: huoneissa on selkeätä Lapin tunnelmaa. Toisaalta tuohon on kuitenkin myös yhdistetty modernia luksusta. Huoneita tästä hotellista löytyy monesta eri kategoriasta, alkaen Comfort Twin -huoneista ja nousten aina Sviittiin asti. Hotellista löytyy myös varsin hyvin saunallisia huoneita.

Huoneiden ulkopuolella Lapland Hotels Oulun asiakkaita viihdyttävät esimerkiksi ravintola, saunat ja uima-allas.

Lapland Hotels Oulu sijaitsee Oulun keskustan alueella ja sen läheltä löytyy esimerkiksi Oulun tuomiokirkko. Hotellin osoite on Kirkkokatu 3. Lapland Hotels Oulusta voi monesti löytää huoneen yöksi alkaen vähän yli 100€ hinnasta ja sviitti voi monesti olla saatavilla alle 400€ hintaan. Varaa nyt huone Lapland Hotels Oulusta. (Ebookers).

Päivitys 22.5.2020: Lapland Hotels Oulu on tällä hetkellä suljettu, ja tämänhetkisen tiedon perusteella se avautuu uudelleen 1.7.2020. Mikäli tarvitset tuota ennen hotellin Oulusta, niin suosittelemme kokeilemaan alla olevaa hakuvimpainta.

Etsi hotelleja Oulusta:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn