Pääsiäinen 2019: halpoja lentoja pääsiäisen tienoille listattuna

Lentoyhtiöllä on tapana nostaa hintoja kovan kysynnän aikoina, ja pääsiäinen ei tää tähän poikkeusta. Tästä syystä pääsiäiselle ei ole kovin helppo löytää halpoja lentoja. Jos kuitenkaan ei kaipaa ihan maailman halvinta mahdollista hintaa, niin löytyy myös pääsiäiselle ihan hyvän oloisia tarjouksia. Ohessa muutamia tarjousehdotuksia. Pääsiäinen ajoittuu tänä vuonna niin, että pitkäperjantai on 19.4., ensimmäisen pääsiäispäivä sunnuntaina 21.4. ja toinen pääsiäispäivä 22.4.

Burgas – meno-paluu Helsingistä alkaen 98€

Bulgarian Burgasiin voi löytää pääsiäiselle yhden varsin kivan meno-paluun. Nimittäin matkan niin, että lähtö on lauantaina 20.4. Helsingistä ja paluulento lähtee 25.4 Burgasista saa hintaan 98€. Ja jos matkassa haluaa viettää hieman pidempää, niin saa lennot niin, että lähtö on 18.4. ja paluu 25.4. hintaan 138€.

Tarjouslinkit (Skyscanner, kuten kaikki tämän sivun tarjouslinkit):

Barcelona – Finnairin meno-paluu Helsingistä 158€

Barcelonaan löytyy pääsiäisen ajalle melko edullinen Finnairin suora meno-paluu Helsingistä. Lennot ovat mukavasti niin, että lähtö on lähtöpäivänä aamulla ja paluulento lähtee Barcelonasta vasta illalla, jolloin sekä lähtö- että paluupäivistä pitäisi voida nauttia Barcelonassa kunnolla.

Tukholma – Finnairin meno-paluita Helsingistä hintaan 84€

Islanti / Reykjavik – meno-paluu 238€

Islantiin saa pääsiäisen aikoihin meno-paluun niin, että lento lähtee tiistaina 16.4. Helsingistä ja palaa sunnuntaina 21.4. hintaan 238€. Lentoyhtiönä matkalla on Icelandair.

Pula – viikon pituinen meno-paluu Helsingistä 129€

Kroatiaan Pulaan saa pääsiäisen tienoilla Norwegianin kyydillä viikon mittaisen suoran meno-paluun hintaan 129€.

Ateena – meno-paluu 145€

Jos on mahdollista tehdä hieman pidempi reissu pääsiäisen tienoilla, niin voi Ateena olla potentiaalinen vaihtoehto. Sinne nimittäin saa meno-paluun niin, että lähtö on tiistaina 16.4. ja paluulento lähtee torstaina 25.4. hintaan 145€. Lentoyhtiönä matkalla on Norwegian.

Hinnat tarkistettu 8.3.2019. Hinnat voivat muuttua.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *