Helsingin paras hotelliaamiainen

Helsingistä löytyy nykyään useita hotelleja, joissa pitäisi olla erityisen hyvä hotelliaamiainen. Seuraavassa on lyhyesti tietoja viidestä erityisen hyväksi arvioidusta hotellista ja niiden aamiaisesta. On hyvä huomata, että muutokset ovat mahdollisia ja muutenkin tietoihin kannattaa suhtautua suuntaa antavina. Tiedot ovat yhdistelmä siitä, mitä hotellien omilla kotisivuilla ja varaussivustoilla on kerrottu.

Hotel F6

Hotel F6:n mukaan sen aamiaisessa painottuvat klassiset suomalaiset maut, ekologisuus ja terveellisyys – luonnollisesti kuitenkin huomioiden myös maittavuuden. Varaussivuston tietojen mukaan hotel F6:n aamiainen sisältyy huoneen hintaan, ja muille kuin hotellissa yöpyville aamiaista on tarjolla hintaan 26€/hlö, joskin paikkatilanteesta riippuen. 

Hotel F6 itsessään on Helsingin keskustassa sijaitseva ****-hotelli, joka on saanut jopa loistavia asiakasarvosteluita. F6:sta voi löytää huoneen noin 165€/yö-hintaan. Varaa nyt huone (BookingCom, kuten myös alemmat varauslinkit).

Vinkki: Hotelli F6:sta varten on tätä päivittäessäni tarjolla kiva staycation-tarjous.

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Robertsin aamiaista voi kuvailla kattavaksi ja perinteiseksi hotelliaamiaiseksi, ja myös tämän hotellin aamiainen on kerännyt paljon kehuja. Lilla Robertsin aamiaisten normaalihinta on 25€/hlö, ja maanantaista perjantaihin aamiaiselle voivat päästä myös muut kuin hotellin asiakkaat – tämänkin hotellin tapauksessa tosin paikkatilanne voi aiheuttaa rajoituksia. Lilla Roberts on Kaartinkaupungilla sijaitseva viiden tähden hotelli. Huoneiden hinnat tässä hotellissa alkavat tasosta noin 140€/yö. Varaa nyt huone.

Vinkki: Hotelli Lilla Robertsia varten on tätä päivittäessäni tarjolla mukava staycation-tarjous.

Hotel St. George

St. George -hotellin aamiaisen erikoisuutena voi pitää St. George -leipomon vastaleivottua leipää. Tuon lisäksi St. Georgen aamiaisvalikoima sisältää paljon muitakin hyvän hotelliaamiaisen elementtejä. St. Georgen aamiaisen hinta on 29€/hlö, ja myös muut kuin hotellin vieraat voivat tulla aamiaiselle, jos pöytiä on vapaana. St. George on Helsingin keskustassa sijaitseva viiden tähden hotelli, ja huoneen sieltä voi löytää alkaen noin 190€/yö-hintaan. Varaa nyt huone.

Klaus K.

Myös Hotelli Klaus K.:n aamiainen on kerännyt hyvän määrän kehuja. Tämän hotelli aamiaisbuffetin normaalihinta on 25€/hlö. Klaus K sijaitsee Bulevardilla ja on hintatasoltaan hieman halvempi kuin ylempänä mainitut hotellit: tästä neljän tähden hotellista voi löytää huoneen jopa alle 115€/yö-hintaan. Varaa nyt huone tästä hotellista.

Lapland Hotels Bulevardi

Vasta varsin hiljattain avattu Lapland Hotels Bulevardi on saanut monesta asiasta kehuja, kattaen myös sen aamiaisen. Lapland Hotels painottaa, nimensä mukaisesti, lappilaista tunnelmaa, ja hotellin kertoman perusteella se maistuu myös aamiaisella. Lapland Hotels Bulevardin aamiaisen pitäisi sisältyä huoneen hintaan, ja muut kuin hotellista majoittuvat voivat ostaa aamiaisen hintaan 29€/hlö. Lapland Hotels Bulevardi on neljän tähden hotelli, ja huoneen sieltä voi löytää alkaen noin 170€/yö-hintaan. Varaa nyt huone.

Vinkki: Tässä hotellissa lienee selkeästi Helsingin eninten saunallisia huoneita, joten se voi soveltua erityisen hyvin esimerkiksi pienelle staycation-lomalle.

Tämän sivun tiedot perustuvat kirjoitushetken tietoihin. Muutokset esimerkiksi hinnoittelun ja aamupalan tyyliin suhteen ovat luonnollisesti mahdollisia.