Paras yhdistelylaina kokemuksia – Tämä palvelu löysi parhaan yhdistelylainan

Hain melko vähän aikaa ennen tämän sivun kirjoittamista yhdistelylainaa jokusen lainavertailunpalvelun avulla. Mikäli netin lainavertailupalvelut eivät ole sinulle tuttuja, niin ne ovat siis palveluita jotka pyrkivät löytämään lainatarjouksia useammalta eri lainafirmalta. Niitä lainafirmoja joilta ne pyrkivät löytämään lainatarjouksia kutsutaan monesti lainavertailupalveluiden yhteistyökumppaneiksi.

On ehkä hyvä tietää, että kaikki maailman lainafirmat eivät ole vertailupalveluiden yhteistyökumppaneita. Hyvällä vertailupalvelulla voi kuitenkin olla reilusti yli kymmenen yhteistyökumppania, sisältäen myös niin sanottuja perinteisiä pankkeja. Kun tuohon asiaan yhdistetään ensinäkin se, että tyypillisiä hyviä vertailupalveluita voi käyttää ilmaiseksi, toiseksi se, että yhtään mahdollisesti ehdotettua lainaa ei tarvitse ottaa vastaan ja kolmanneksi se, että hyvä vertailupalvelu voi löytää lainatarjouksia jopa käytännössä heti, niin voi olla helppo huomata miksi vertailupalvelu voi olla erityisen hyvä apuväline yhdistelylainan löytämiseksi.

Koska lainavertailupalveluita on varsin paljon, niin voi kuitenkin olla vaikea tietää, että mikä niistä on paras valinta, kun haluaa löytää parhaan yhdistelylainan. Tuo mielessä päädyin testaamaan jokusta lainavertailupalvelua. Seuraavassa osiossa siitä, mikä niistä löysi itselleni parhaan yhdistelylainan ja siitä millainen se oli.

Tämä lainavertailu löysi parhaan yhdistelylainan

Löysin Etuan avulla 10 000 euron yhdistelylainan, josta 5 vuoden maksuajalla olisi pitänyt varsinaisen lainasumman päälle maksaa korkoja ja kuluja ilmeisesti yhteensä alle 3 500 euroa. Myös muut kokeilemani lainavertailupalvelut ehdottivat 10 000 euron yhdistelylainaa, mutta eivät yhtä edullista. Testaa nyt Etuaa.

Kun miettii, että vanhoista pikavipeistä saattoi käsittääkseni joutua maksamaan vuodessa jopa enemmän korkoja kuin itse alkujaan lainattu summa oli, niin voi Etuan ehdottamaa yhdistelylainaa pitää halpana. Kun tarjotun yhdistelylainan verrattaiseen edullisuuteen yhdistää vielä sen, että laina oli käsittääkseni erittäin luotettavalta rahoituslaitokselta ja ainakin melko nopeasti käyttöön saatavilla, niin voi kokonaisuutena hyvin todeta, että Etua löysi parhaan yhdistelylainan. Kokeile nyt Etuaa.

Etuan avulla voi toki hakea yhdistelylainaa monella muullakin lainasumalla kuin millä itse hain: mahdollinen yhdistelylaina voi olla vähintään 500 ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa puolestaan voi olla vähintään vuosi ja enintään 18 vuotta. Realistisesti ottaen kuitenkaan kaikki mahdolliset valittavissa olevat laina-ajan ja lainasumman yhdistelmät eivät tuo haluttua lainatarjousta. Kokeile nyt Etuaa.

Suosittelut vaihtoehdot Etualle

Mikäli Etua ei onnistu löytämään sinulle ainakaan riittävän hyvää yhdistelylainaa, niin kannattaa mahdollisesti harkita esimerkiksi Omalainaa tai Sortteria. Molemmat niistä ovat lainavertailupalveluita, jotka mielestäni voivat sopiva hyvin yhdistelylainaa varten. Molempien niiden kautta voi myös yrittää löytää jopa 60 000 euron yhdistelylainan. Omalainalla haluttavissa oleva minimi yhdistelylainalle on Etuan tapaan 500 euroa ja Sortterilla 1 000 euroa. Laina-aikaa molemmilla on valittavissa haluttavaksi vähintään vuosi ja enintään 20 vuotta. Testaa nyt Omalainaa tai halutessasi kokeile nyt Sortteria.

Tiedot haluttavissa olevista lainasummista ja laina-ajoista pätivät tätä sivua päivittäessäni. Lainavertailupalvelut voivat tehdä muutoksia molempiin.