Pitkä viikonloppu Kööpenhaminassa – tarjoukset ja tietoa

Tämän vuoden Michelin-tähdet pohjoismaisille ravintoloille julkaistiin hiljattain, ja jo totuttuun tapaan Kööpenhamina pärjäsi todella hyvin. Kööpenhaminan mahtava ravintolatarjonta onkin yksi niistä syistä, minkä takia sinne kannattaa suunnatta vaikka pitkää viikonloppua varten. Muita syitä ovat esimerkiksi yleensä halvat meno-paluut Helsingistä sekä mukavalta vaikuttava kaupunki. Lisäksi Kööpenhaminassa on myös esimerkiksi runsaasti paljon kehuja saaneita museoita.

Tarjouksia pitkää viikonloppua varten Kööpenhaminaan. Tätä kirjoittaessa Kööpenhaminaan saa maaliskuisille ja huhtikuisille perjantai – maanantai reissuille varsin hyviä tarjouksia. Esimerkiksi Finnairin suorat meno-paluut + 4.0/5 asiakasarvostelut saanut ***-hotelli 3 yöksi hintaan 184€/hlö. Tuo per henkilö hinta on voimassa, kun matkaan lähtee kaksi matkustajaa, eli kokonaishinta kahdelta on tuossa tapauksessa noin 368€. Ehdotetut edulliset matka-ajat varauslinkkeineen alla (linkit Expedia).

Kaikki nuo reissut ovat siis perjantai – maanantai matkoja. Kaikissa mainituissa paketeissa on siis Finnairin suorat lennot + sama hotelli (kuva alempana). Luonnollisesti saatavilla on kuitenkin myös paljon muita eri tasoisia ja hintaisia hotelleja. Finnairin lennot menevät noiden päivien suhteen isommaksi osaksi tätä kirjoittaessa, niin että lähdöt ovat perjantaina aamulla Helsingistä ja paluulennot puolestaan lähtevät maanantaina aamulla Kööpenhaminasta. 5.4. lento on kuitenkin lähdössä nykyisellä tarjouksella vasta alkuillasta Helsingistä. Lentoajat Kööpenhaminaan ja takaisin ovat suuntaansa varsin mukavasti vain noin 1½ tuntia.

Tähän hotelliin vaikuttaa olevan usein hyviä tarjouksia. Huoneet näyttävät vähän pieniltä, mutta moderneilta.

Pohdinnassa pitkä viikonloppu mahdollisesti myös jonnekin muualle? Katso lisää ehdotuksia pitkä viikonloppu Euroopassa -alasivulta.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *