Pitkäaikaisvuokrattavat mökit – Mökki vuokralle esim. vuodeksi

On ehkä tavallisinta, että mökki vuokrataan esimerkiksi viikoksi tai viikonlopuksi. On kuitenkin mahdollista vuokrata mökki myös selvästi pidemmäksi aikaa. Tuohon on ainakin kaksi varsin hyvää palvelua. Näistä tällä sivulla ensin mainittu mahdollistaa mökin pitkäaikaisvuokrauksen kerralla enintään 90 päiväksi ja toinen jopa yli vuodeksi. Ensin mainitun palvelun käyttämisen etuna voi olla varsinkin se, että se voi löytää erittäin hyviä alennuksia pitkäaikaisvuokrausta varten.

BookingCom

Ohjeet hyvien pitkäaikaisvuokraustarjousten löytämiseksi: 1) Mene BookingComille (avautuu uuteen ikkunaan) 2) kirjoita kohteeksi Suomi (toki jos olet menossa Suomen ulkopuolelle, niin kirjoita sen paikan nimi :)), 3) valitse halutut päivämäärät, voit valita hyväksytysti enintään 90 päivän pätkän, 4) rajaa majoituksista näkyviin loma-asunnot, lomamökit, lomakeskukset ja lomakylät, 5) valitse lajitteluperuste -> Hinta (edullisin ensin). Kolme esimerkkiä tarjouksista, jotka löysin toimimalla noin: 1) 3 795€ sijaan 1 301€, 2) 7 190€ sijaan 2 600€ ja 3) 14 021€ sijaan 5 270€. Mene nyt BookingComille.

BookingComiin liittyvää sisältöä tällä sivustolla: Onko Booking luotettava?

Lomarengas

Tämä on palvelu, jossa on varsin kattavasti mökkejä monesta paikasta Suomesta. Sen perusteella miten palvelussa tyypillisesti ilmoitetaan hinnat, niin eivät pitkäisvuokraukset ole tavallisimpia vuokrauksia Lomarenkaalla, mutta kuitenkin testini perusteella selvästi mahdollisia. Ainakin kokeillessani oli nimittäin niin, että mökin olisi pystynyt vuokramaan reilusti yli vuodeksi. Kun menee Lomarenkaan palveluun, niin saattaa olettaa, että pitäisi kertoa mistä haluaa vuokrata mökin. Kokemusteni perusteella tuon tiedon voi kuitenkin jättää tyhjäksi ja sen sijaan esimerkiksi vain täyttää mistä mihin asti haluaa mökin vuokrata. Tuo voikin olla kätevää, jos ei ole ennalta tarkkaan rajattua se, mistä haluaa mökin pitkäaikaiselle vuokralle. Mene nyt Lomarenkaalle.

Mistä on mahdollista vuokrata pitkäaikaisesti mökki? Lomarengasta testatessani vaikutti siltä, että eniten mökkejä pitkäaikaiselle vuokralle oli tarjolla Kainuusta. Kuitenkin myös esimerkiksi Lapista, Pirkanmaalta, Pohjois-Savosta, ja Varsinais-Suomesta olisi ollut mahdollista vuokrata mökki yli vuodeksi. Mene nyt Lomarenkaalle.

Löydä hyvät matkatarjoukset

Matkailu.fi-nettisivuston etusivulle poimitaan hyviä matkatarjouksia Suomessa tapahtuvaa ja ulkomaille suuntautuvaa matkailua varten.

Mökki pitkäaikaisesti vuokralle vai oman mökin osto?

Kun menee Lomanrenkaalle tutkimaan pitkäaikaiselle vuokralle tarjottavia mökkejä, niin saattaa huomata, että ainakaan tyypillisesti ne eivät ole hinnaltaan ainakaan kovin halpoja. Kun tuohon yhdistää sen, että mökkikauppa on käsittääkseni hiljentynyt aika paljon koronahuipun jälkeen ja tuon myötä mahdollisesti myös tyypilliset pyyntihinnat mökeistä laskeneet, niin voi ainakin joillekin ihan hyvä kysymys olla se, että kannattaisiko pitkäaikaisesti vuokralle ottamisen sijaan ostaa omaksi mökki.

Tuohon tarkoitukseen voi tietysti yrittää hakea lainaa suoraan pankista, mutta kätevä vaihtoehto tuolle voi olla se, että käyttää netin kautta toimivaa niin sanottua lainahakemuksen kilpailuttajaa. Olen listannut alempana olevaan taulukkoon kokemusteni sekä tietojeni perusteella erityisen hyviä kilpailuttajia lainaa varten. Jokaista niitä voi kokeilla ilmaiseksi netin kautta ja ilman, että mitään mahdollisesti tarjottua lainaa pakotetaan ottamaan vastaan. Vois siis mielestäni varsin huoletta selvittää sen, olisiko sinulle tarjolla mökkilainaa ja ja jos olisi, niin olisiko sitä tarjolla omaan makuun riittävän edullisella korolla.

Yritä löytää lainaa mökkiä varten

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikkien näiden palveluiden mahdollisesti ehdottomat lainat mökin ostamisesta varten ovat tyypillisesti tarjolla ilman vakuuksia sekä takaajaa.