Porvoo majoitus – Parhaat hotellit, edullisemmat vaihtoehdot, mökit, jne.

Porvoo on varsin suosittu matkakohde Suomessa. Ehkä tuon ansiosta Porvoossa on myös mukavalta vaikuttavaa majoitusta, vaikka se ei olekaan Suomen suurin kaupunki. Mikäli Porvoossa haluaa yöpyä reissulla, niin ovat vaihtoehtoja ainakin hotellit, vuokramökit, lyhyeksi aikaa vuokralle tarjolla olevat huoneistot sekä asunnot, hostelli ja motelli. Tällä sivulla on tietoa Porvoon majoituksista.

Porvoon parhaat hotellit

  1. RUNO – Tämä on neljän tähden hotelli, joka vaikuttaisi sijaitsevan varsin kivalla paikalla. Vaikka neljä niin sanotusti virallista tähteä on jo hyvin, niin ovat asiakkaat itse asiassa kokemusten perusteella vaikuttaneet tykänneen tästä hotellista vielä enemmän. Erityisesti asiakkaat ovat vaikuttaneet tykänneen tämän hotellin sijainnista, siisteydestä ja aamiaisesta. Myös esimerkiksi henkilökuntaan on vaikutettu olevan keskimäärin jopa erittäin tyytyväisiä. Tässä hotellissa voi myös päästä saunomaan. Varaa nyt huone (BookingCom, kuten seuraavatkin)
  2. Pariisin Ville – Tämä on Vanhassa Porvoossa sijaitseva melko pieni hotelli. Tämäkin on varsinaisilta tähdiltä neljän tähden hotelli, mutta asiakkaat ovat tykänneet keskimäärin tästä jopa tuota enemmän. Erityisesti asiakkaat vaikuttavat tykänneen tämän hotellin sijainnista, viihtyvyydestä ja siisteydestä. Varaa nyt huone.
  3. Hotel Villa Molnby – Tämä hotelli sijaitsee syrjemmässä Porvoossa, mutta on kuitenkin ollut asiakkaiden tykkäämä. Erityisesti asiakkaat vaikuttavat tykänneen tämän hotellin siisteydestä, viihtyvyydestä ja henkilökunnasta. Tähdillä arvioituna tämäkin on neljän tähden hotelli. Varaa nyt huone.

Suositeltu B&B Vanhassa Porvoossa

Old Town B&B Ida-Maria ei ole virallisesti hotelli, mutta asiakkaat ovat kuitenkin tykänneet siitä paljon. Tämän majoituksen sijainti on arvioitu erittäin hyväksi tai jopa tuota paremmaksi. Lisäksi myös esimerkiksi henkilökunnasta on keskimäärin tykätty jopa erittäin paljon. Varaa nyt huone (BookingCom).

Edullisemmat, mutta ainakin melko hyväksi arvioidut majoitukset Porvoossa

Oikeastaan kaikkia Suomen matkakohteita tuntuu yhdistävän se, että varsinaisesti halpoja hotelleja tai sellaiseen verrattavia ei ole tarjolla. Porvoossakin on kuitenkin tietysti majoituksia, jotka Porvoon muuhun majoitusten hintatasoon verrattuna ovat edullisempia.

Porvoon edullisemmista majoituksista harkitsemisen arvoinen voi olla esimerkiksi Porvoo Hostel. Tästä majoituksesta voi mahdollisesti saada paikan yöksi alle 60 euron hintaan. Erityisesti asiakkaat ovat vaikuttaneet tykkäävän tämän majoituksen henkilökunnasta. Varaa nyt huone (BookingCom, kuin myös alempi).

Toinen madollinen edullisempi majoitus Porvoossa voi olla Motelli Online. Tästä majoituksesta voi mahdollisesti saada yöpaikan alle 65 eurolla. Varaa nyt huone.

Vuokrahuoneistot ja -asunnot

Porvoosta voi mahdollisesti löytää huoneiston tai jopa asunnon vuokralle esimerkiksi yhdeksi yöksi vaikkapa BookingComin kautta. Selaa tarjontaa.

Vuokramökit Porvoossa

Porvoossa on myös mökiksi määriteltyjä majoituksia tarjolla esimerkiksi viikoksi tai viikonlopuksi. Porvoon vuokramökkien suhteen tilanne tosin vaikuttaisi valitettavasti olevan se, että ainakaan kovin edullista sellaista ei kannata olettaa löytävän. Porvoon mökkien vuokratasoa jopa selkeästi edullisemman vuokramökin haluavien onneksi on tosin ainakin yksi paikka, jonka viikonloppuvuokra voi halvimmillaan olla alle 220 euroa. Tuonkin paikan suhteen tosin vaikuttaisi voivan olla aika paljon vaihtelua siinä, mikä hinta on. Kyseinen mökki on tarjolla ainakin Lomarenkaalla, tutustu Lomarenkaan tarjontaan.

Lomarenkaan lisäksi myös esimerkiksi BookingComilla voi olla Porvoosta listalla joitakin paikkoja, jotka ainakin joku voi määritellä mökiksi. Tutustu tarjontaan.

Lisätietoa Porvoosta tällä sivustolla

Hintatiedot ja muut majoituksia koskevat tiedot olivat tarjolla tätä sivua kirjoittaessani. Majoituspalvelut voivat tehdä muutoksia esimerkiksi hintoihinsa.