Puhelin osamaksulla tai laskulla – esimerkiksi iPhone Klarna osamaksulla tai laskulla

Matkapuhelimen ostaminen ei nykyään välttämättä ole halpaa. Esimerkiksi iPhone saattaa maksaa yli 1 000 euroa. Voikin siis olla kiva tietää, että matkapuhelin voi olla mahdollista ostaa osamaksulla ja ainakin niiden onneksi, jotka tarvitsevat jonkin verran, mutta eivät valtavasti maksuaikaa voi puhelin olla mahdollista ostaa myös laskulla. Alempana on kaksi suositeltua paikkaa kännykän osamaksulla tai laskulla ostamiseen.

Esimerkiksi iPhone laskulla tai osamaksulla

KauppaOsamaksun ja laskun tarjoajaPuhelimia esim.
MyTrendyPhoneVoi vaihdella tilauksesta riippuen, esimerkiksi Klarna tai Walley / Collector BankApple iPhone, Samsungin ja Nokian
HobbyHallOsamaksu: Avarda / TF Bank, lasku: HobyHallApple iPhone ja Samsung

Osamaksun kustannuksista esimerkit

MyTrendyPhonelta iPhone 14 256Gt, hinta toimituskuluineen ilman osamaksua olisi 1 049,90€, Klarna osamaksu 12 kuukautta, tyypillinen kuukausierä 96,92€, yhteensä maksettava hieman alle 1 164€. Klarna osamaksu näyttäisi olevan tarjolla alkaen 3 kuukauden ja enintään 36 kuukauden maksuajalla. Osta nyt MyTrendyPhonelta.

HobbyHallilla 1 000 euroa käytettynä ja maksaminen 12 kuukauden maksuajalla kuukausittaisilla lyhennyksillä, lyhennys tyypillisesti kuukautta kohden 95,11€ ja kokonaisuudessa maksettava summa alle 1 145 euroa. Osta nyt HobbyHallilta.

Osamaksujen tarjoajat voivat muuttaa hinnoitteluaan. Poimin mainitun iPhone 14 ja toimituskulut hinnan sivua päivittäessäni, MyTrendyPhone voi muuttaa esimerkiksi iPhone 14 256Gt -puhelimien hintoja.

Laskulla korotonta maksuaikaa

Ostit sitten HobbyHallin omalla laskulla tai MyTrendyPhonen kautta Klarnan laskulla, niin pitäisi laskulla maksaessa saada 30 päivää korotonta maksuaikaa. Noin näytti olevan ainakin, kun päivitin tätä sivua. Muutokset ovat mahdollisia.

Peruspuhelin tai älypuhelin esimerkiksi osamaksulla

Ainakin hyvin ison osan moderneista kännyköistä voi määritellä älypuhelimiksi. HobbyHallilla onkin tarjolla hyvä valikoima älypuhelimia osamaksulla ja laskulla. Sen lisäksi tarjolla on myös niin sanottuja peruskännyköitä, esimerkiksi Doron puhelimia, jotka voivat mielestäni olla erityisen hyviä vaikkapa vanhuksille.

Puhelin netistä osamaksulla – kuinka nopeasti se voi olla perillä?

Vaikuttaa siltä, että jos haluaa netistä osamaksulla ostetun puhelimen mahdollisimman nopeasti käyttöönsä, niin voi HobbyHall olla erityisen hyviä valinta ostopaikaksi. Sen kertoman perusteella voi nimittäin olla mahdollista saada puhelin jopa seuraavana päivänä. Osta nyt HobbyHallilta.

Suositeltuja liittymiä uuteen puhelimeen

Puhelinliittymä alkaen alle 10€/kk

Valitettavasti Telian Dot -liittymiä ei ollut mahdollista lisätä taulukkoon, mutta sellainen voi olla erityisen hyvä valinta jopa erityisen edullisen liittymän haluaville. Halvimman Telia Dot -puhelinliittymän pakollinen kuukausikustannus on nimittäin vain 8 euroa ja vaikka puheluista, tekstarista ja netistä voi tulla lisämaksettavaa, niin ei kyseisen liittymän lähtökohtaisesti suurimman kuukausilaskun pitäisi voida olla yli 25 euroa. Hanki nyt Telia Dot. Kaikki Telia Dot -puhelinliittymät ovat ainakin tätä kirjoittaessani tarjolla ilman avausmaksua.