Radisson Blu Royal Kamppi

Radisson Blu Royal on Helsingissä Kampin alueella sijaitseva hotelli. Hotellin löytää Kampin kauppakeskuksen läheltä, ja mikäli Kamppiin saapuu metrolla, niin pääsee toiselta metroaseman sisäänkäynniltä lähes suoraan hotellin etuovella. Sijaintinsa ansiosta Kampin Radisson Blu Royal -hotelli voi olla hyvä tukikohta esimerkiksi Helsingin keskustaan keskittyvää reissua varten. Käsittelen tässä tekstissä Radisson Blu Royal -hotellia yleisellä tasolla sekä kerron omista pienistä kokemuksistani hotellin suhteen. Aloitetaan kokemuksista.

Kokemuksia – Radisson Blu Royal Kamppi

Vietin Radisson Blu Royal hotellissa pari yötä. Näiden perusteella hotelli on varsin mukava. Erityisen hyvää hotellissa oli kokemukseni perusteella hotellin asiakaspalvelu sekä se, että huone oli yllättävän iso (olen yleensä majoittunut Kampissa Hotelli Helkassa, jossa olen yleensä ollut pienemmässä huoneessa). Lisäksi huoneessani oli kylpyamme, mikä on tietysti erityisesti pitkien päivien jälkeen monesti varsin tervetullut lisä hotellihuoneelle. Myös hotellin saunatilat olivat varsin miellyttävät.

Kokonaisuudessa voi sanoa, että vaikka Radisson Blu Kamppi onkin varsin kiva hotelli, niin en sitä kuitenkaan laskisi esimerkiksi luksushotelliksi. Näin on, koska mitään varsinaista ”wow-efektiä” hotellista ei tullut. Eli jos haussa on tuon tyyppinen hotelli, niin todennäköisesti Helsingistä löytyy parempiakin vaihtoehtoja. On toki hyvä huomata, että oma huoneeni ei ollut esimerkiksi sviitti – näitäkin kyseisessä hotellissa on tarjolla.

Hinnat ja muuta tietoa

Kuten hotelleilla on tapana, niin myös Radisson Blu Royal vaikuttaa vaihtelevan hintoja varsin suuresti sen perusteella, miten suurta tapahtunut / oletettu kysyntä on. Halvimmillaan hotellista vaikuttaa voivan löytää huoneen yöksi vähän reilusta sadasta eurosta alkaen ja noin 120 – 150€ hinnat per yö vaikuttavat olevan varsin tavallisia. Toisaalta sitten voi myös olla tilanteita, joissa kyseisestä hotellista ei vaikuta löytyvän huonetta yöksi alle 200€ hintaan. Tarkista ajankohtaiset hinnat (Ebookers).

Nuo edellä mainitut alkaen hinnat ovat ”standard-huoneiden” hintoja. Luonnollisesti esimerkiksi sviitit voivat olla huomattavasti kalliimpia.

Koska Radisson Blu Royal Kamppi on varsin suuri hotelli (yli 250 huonetta), niin on hotellilla luonnollisesti myös varsin hyvin palveluita. Näihin sisältyvät esimerkiksi ravintola, baari ja sauna.

Lähellä sijaitsevaa tekemistä ja nähtävää

Radisson Blu Royalin lähistöltä löytyy esimerkiksi kattavasti shoppailumahdollisuuksia, Tennispalatsin elokuvateatteri, useita museoita (esimerkiksi Ateneum, HAM ja Kiasma) ja hyvin baareja sekä yökerhoja. Myös ravintolatarjonta on luonnollisesti runsasta alueella.

Radisson Blu Royal -hotellin osoite on Runeberginkatu 2, 00100, Helsinki. Varaa huone Radisson Blu Royalista (Ebookers).

Etsi nyt hotelli Helsingistä: