Raumanmeren juhannus (RMJ) 2020 – Majoitus ja hotellit

Yksi juhannuksen kovimmista tapahtumista on ensikin vuonna Rauman Otanlahdella. Aikavälillä 18.6. – 20.6 (käytännössä 20.6. jatkunee vielä 21.6. puolelle) on nimittäin jälleen vuorossa legendaarinen Raumanmeren juhannus eli lyhyemmin ilmaistuna RMJ.

Vuoden 2020 RMJ:n esiintyjiä ei ole vielä julkaistu, mutta jos vuoden 2019 meininki jatkuu, niin ensikin vuonna RMJ soveltuu erityisen hyvin kotimaista hittimusiikkia etsiville. Ja oletettavasti mukana on myös kovia ulkomaisia artisteja.

Raumanmeren juhannusta varten voi Otanlahdella majoittua esimerkiksi teltta-alueelle tai Poroholman lomakeskukseen. Jos kuitenkin hotellimajoitus olisi enemmän omaan mieleen, niin löytyy myös sitä varten hyviä vaihtoehtoja Raumalta. Alla muutamia ehdotettuja hotelleja Raumalta RMJ:tä varten.

Hotel Kalliohovi

Hotel Kalliohovi on kivanoloinen 3½ tähden hotelli. Ehkäpä vielä tähtien määrää enemmän houkuttelevaa on se, että Ebookersilla ihmiset ovat arvioineet hotellia keskimäärin arvosanalla 4,0/5. Erityisesti asiakkaita on viehättänyt ”palvelu ja henkilökunta”, mutta yksikään arvostelun osa-alue ei ole saanut huonoja arvosanoja. Erittäin lupaavaa. Kalliohovin osoite on Kalliokatu 25. Google Mapsin mukaan tuolta kävelee festarialueelle noin 16 minuutissa. Varaa huone Kalliohovista (Ebookers).

Place to Sleep Hotel Rauma

Tällä sivulla käsitellyistä raumalaisista hotelleista, Place to Sleep lienee sijainniltaan nopein Raumanmeren juhannukseen suuntaville matkailijoille. Kyseinen hotelli sijaitsee osoitteessa Myllymäenkatu 3. Tuolta kävelee karttatietojen perusteella festarialueelle noin 15 minuutissa. Place to Sleep on ***-hotelli, mutta Ebookersin asiakkaat ovat tykänneet siitä tähtiä enemmän, sillä se on saanut keskimäärin arvosanaksi 4,4/5. Erityisesti asiakkaita on viehättänyt hotellin kunto (4,5/5) ja huoneiden siisteys (4,5/5). Nuo arvosanat ovat siinä mielessä varsin ymmärrettäviä, että vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu Place to Sleep on varsin uusi hotelli, sillä se avattiin vuonna 2018. Varaa huone Place to Sleepista (Ebookers).

Hotel Raumanlinna

Hotel Raumanlinna on perinteisellä mittarilla saanut ***½ tähteä ja asiakasarvostelut Ebookersilla näyttävät 3,9/5. Erityisesti asiakkaat näyttävät kokemusten perusteella tykänneen huoneiden siisteydestä ja palvelusta sekä henkilökunnasta. Hotel Raumanlinna sijaitsee osoitteessa Valtakatu 5. Google Mapsin mukaan tuolta kävelee festarialueelle noin 17 minuutissa. Varaa huone Raumanlinnasta (Ebookers).

Etsi nyt hotelli Raumalta:

Raumanmeren juhannus alkaa vuonna 2020 torstaina 18.6. ja virallisesti viimeinen festaripäivä on 20.6., mutta ainakin vuoden 2019 aikataulujen perusteella musiikki jatkuu vielä yön 21.6. puolelle. Tämän artikkelin kuva on kuvituskuva.

RMJ:n lippujen hinnat 2020:

Tätä kirjoittaessa vuoden 2020 RMJ-festareille on myynnissä kolmen päivän “Early bird” -lippuja. Tavallinen kolmen päivän lippu maksaa tällä hetkellä 105€ ja VIP-lippu 195€.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter