Raumanmeren juhannus (RMJ) 2019 – Majoitus ja hotellit

Yksi juhannuksen kovimmista tapahtumista on tänäkin vuonna Rauman Otanlahdella. Aikavälillä 20.6. – 22.6 (käytännössä 22.6. jatkuu vielä 23.6. puolelle) on nimittäin jälleen vuorossa legendaarinen Raumanmeren juhannus eli lyhyemmin ilmaistuna RMJ.

Vuonna 2019 Raumanmeren juhannuksessa esiintyvät esimerkiksi Bomfunk MC’s, JVG, Alma, Apulanta, Darude, Evelina, Elastinen, Pyhimys, Pikku G, Sanni ja Tungevaag & Raaban. Koska tapahtumassa on kiinnostavia esiintyjiä jokaisella päivällä, niin noussee monella mieleen kysymys siitä, mihin RMJ:n aikana kannattaa majoittua.

Raumanmeren juhannusta varten voi Otanlahdella majoittua esimerkiksi teltta-alueelle tai Poroholman lomakeskukseen. Jos kuitenkin hotellimajoitus olisi enemmän omaan mieleen, niin löytyy myös sitä varten hyviä vaihtoehtoja Raumalta. Ja yllättävää kyllä vaikuttaa siltä, että näitä hotellimajoituksia on saataville myös niille, jotka jättävät majoituksen varaamisen viime tinkaan. Alla muutamia ehdotettuja hotelleja Raumalta RMJ:tä varten.

Hotel Kalliohovi

Hotel Kalliohovi on kivanoloinen 3½ tähden hotelli. Ehkäpä vielä tähtien määrää enemmän houkuttelevaa on se, että Ebookersilla ihmiset ovat arvioineet hotellia keskimäärin arvosanalla 4,2/5. Erityisesti asiakkaita on viehättänyt ”palvelu ja henkilökunta”, mutta yksikään arvostelun osa-alue ei ole saanut huonoja arvosanoja. Erittäin lupaavaa. Kalliohovin osoite on Kalliokatu 25. Google Mapsin mukaan tuolta kävelee festarialueelle noin 16 minuutissa.

Place to Sleep Hotel Rauma

Tällä sivulla käsitellyistä raumalaisista hotelleista, Place to Sleep lienee sijainniltaan nopein Raumanmeren juhannukseen suuntaville matkailijoille. Kyseinen hotelli sijaitsee osoitteessa Myllymäenkatu 3. Tuolta kävelee karttatietojen perusteella festarialueelle noin 15 minuutissa. Place to Sleep on ***-hotelli, mutta Ebookersin asiakkaat ovat tykänneet siitä tähtiä enemmän, sillä se on saanut keskimäärin arvosanaksi 4,2/5. Erityisesti asiakkaita on viehättänyt hotellin kunto (4,4/5) ja huoneiden siisteys (4,4/5). Nuo arvosanat ovat siinä mielessä varsin ymmärrettäviä, että vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu Place to Sleep on varsin uusi hotelli, sillä se avattiin vuonna 2018

Hotel Raumanlinna

Hotel Raumanlinna on perinteisellä mittarilla saanut ***½ tähteä ja asiakasarvostelut Ebookersilla näyttävät 3,9/5. Erityisesti asiakkaat näyttävät kokemusten perusteella tykänneen huoneiden siisteydestä ja palvelusta sekä henkilökunnasta. Hotel Raumanlinna sijaitsee osoitteessa Valtakatu 5. Google Mapsin mukaan tuolta kävelee festarialueelle noin 17 minuutissa.

Etsi nyt hotelli Raumalta:

Raumanmeren juhannus alkaa tänä vuonna torstaina 20.6. ja virallisesti viimeinen festaripäivä on 22.6., mutta aikataulun perusteella musiikki jatkuu vielä yön 23.6. puolelle. Tämän artikkelin kuva on kuvituskuva.

RMJ:n lippujen hinnat 2019:

Vuonna 2019 Raumanmeren juhannukseen yhden päivän lipun alin pohjahinta on 79€. Kahden päivän lipun pohjahinta on alk. 119€ ja kolmen päivän lipun pohjahinta alk. 129€.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter