Raumanmeren juhannus (RMJ) 2020 – Majoitus ja hotellit

Myös Vuoden 2021 RMJ on peruttu. Vuoden 2022 RMJ on tarkoitus järjestää 23.6.–25.6. Pyrimme päivittämään tätä sivua myöhemmin lisätiedoilla. Alla olevat majoitusvinkit voivat olla höydyllisiä myös vuodelle 2022.

Yksi juhannuksen kovimmista tapahtumista on tänäkin vuonna Rauman Otanlahdella. Aikavälillä 18.6. – 20.6 (käytännössä 20.6. jatkunee vielä 21.6. puolelle) on nimittäin jälleen vuorossa legendaarinen Raumanmeren juhannus eli lyhyemmin ilmaistuna RMJ.

Raumanmeren juhannusta varten voi Otanlahdella majoittua esimerkiksi teltta-alueelle tai Poroholman lomakeskukseen, mutta jos kuitenkin hotellimajoitus olisi enemmän omaan mieleen, niin löytyy myös sitä varten hyviä vaihtoehtoja Raumalta. Alla muutamia ehdotettuja hotelleja Raumalta RMJ:tä varten. Ehdotusten alapuolella on vielä sitten hakulomake, jolla voi etsiä kattavasti Rauman majoitustarjontaa.

Hotel Kalliohovi

Hotel Kalliohovi on kivanoloinen 3½ tähden hotelli. Ehkäpä vielä tähtien määrää enemmän houkuttelevaa on se, että Ebookersilla ihmiset ovat arvioineet hotellia keskimäärin arvosanalla 4,0/5. Erityisesti asiakkaita on viehättänyt ”palvelu ja henkilökunta”, mutta yksikään arvostelun osa-alue ei ole saanut huonoja arvosanoja. Erittäin lupaavaa. Kalliohovin osoite on Kalliokatu 25. Google Mapsin mukaan tuolta kävelee festarialueelle noin 16 minuutissa. Varaa huone Kalliohovista (Ebookers).

Place to Sleep Hotel Rauma

Tällä sivulla käsitellyistä raumalaisista hotelleista, Place to Sleep lienee sijainniltaan nopein Raumanmeren juhannukseen suuntaville matkailijoille. Kyseinen hotelli sijaitsee osoitteessa Myllymäenkatu 3. Tuolta kävelee karttatietojen perusteella festarialueelle noin 15 minuutissa. Place to Sleep on ***-hotelli, mutta Ebookersin asiakkaat ovat tykänneet siitä tähtiä enemmän, sillä se on saanut keskimäärin arvosanaksi 4,4/5. Erityisesti asiakkaita on viehättänyt hotellin kunto (4,5/5) ja huoneiden siisteys (4,5/5). Nuo arvosanat ovat siinä mielessä varsin ymmärrettäviä, että vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu Place to Sleep on varsin uusi hotelli, sillä se avattiin vuonna 2018. Varaa huone Place to Sleepista (Ebookers).

Hotel Raumanlinna

Hotel Raumanlinna on perinteisellä mittarilla saanut ***½ tähteä ja asiakasarvostelut Ebookersilla näyttävät 3,9/5. Erityisesti asiakkaat näyttävät kokemusten perusteella tykänneen huoneiden siisteydestä ja palvelusta sekä henkilökunnasta. Hotel Raumanlinna sijaitsee osoitteessa Valtakatu 5. Google Mapsin mukaan tuolta kävelee festarialueelle noin 17 minuutissa. Varaa huone Raumanlinnasta (Ebookers).

Etsi nyt majoituksia Raumalta:

Tämän lomakkeen avulla voi verrata eri majoitusvaihtoehtoja ja varauspalveluita, joten se voi siis olla kätevä apuväline hyvien majoitustarjousten löytämiseen. Valitettavasti lomake ei toimi mahdollisen AdBlockerin kanssa.

Vuoden 2020 RMJ esiintyjiä:

Torstaina 18.6. RMJ:ssä esiintyvät esimerkiksi Pendulum Trinity ja Abreu, perjantain 19.6. esiintyjiä ovat esimerkiksi Antti Tuisku, JVG ja Teflon Brothers ja lauantaina 20.6. esiintyvät esimerkiksi Jax Jones, Tungevaag & Raaban, Sanni ja Kaija Koo.

RMJ:n lippujen hinnat 2020:

Tätä kirjoittaessa vuoden 2020 RMJ-festareille yhden päivän liput maksavat alkaen 75€, pe-la liput alkaen 115€ ja kolmen päivän liput alkaen  119€. Noiden perushintaisten lippujen lisäksi myynnissä on myös VIP-lippuja.

Tämän artikkelin kuva on kuvituskuva. Muutokset esiintyjien ja lippujen hintojen suhteen ovat mahdollisia.