Ravintolat, Espoo – 3 Espoon parasta ravintolaa, kokemuksia

Espoolaisiin ravintoloihin tutustumista saattaa häiritä se, että hyviä ravintoloita löytyy vähän joka puolelta kaupunkia. Siinä missä Helsinkiin syömään mennessä voi vaikkapa mennä keskustaan ilman isompaa suunnitelmaa ja luottaa siihen, että löytyy kyllä kiva ravintola, niin Espoossa joutuu mahdollisesti pohtimaan ennalta aiemmin, että minne menee syömään. Tällä sivulla on suositeltuna kokemusteni ja tietojeni perusteella erityisen hyviä ravintoloita Espoosta.

1. Rioni

Rioni on georgialaiseen ruokaan keskittyvä ravintolaketju. Tätä kirjoittaessani sillä on Suomessa neljä ravintolaa. Espoossa Rionilla oli aiemmin ravintola Haukilahdessa, mutta nyt tämän sivun tekemisen aikaan Rionin Espoon ravintola löytyy kauppakeskus Lippulaivasta, joka sijaitsee Espoonlahdessa. Rionin ruoka on kokemusteni perusteella jopa loistavaa. Ruoka keskittyy lähinnä liha- ja kanaruokiin, mutta niiden ulkopuolelta suosittelen vahvasti ainakin harkitsemaan Rionin leipiä.

2. Haukilahden Helmi

Haukilahden Helmi on kokemusteni perusteella erinomainen ravintola. Tämä ravintola sijaitsee mielestäni varsin hienolla paikalla Haukilahden venesataman vieressä. Erityisesti olen tykännyt tässä ravintolassa syömistäni hampurilaisista, mutta myös pihvi oli hyvää. Ottaen huomioon sen missä tämä ravintola sijaitsee ja millainen se miljöönä on, niin voi ravintolan hintatasoa pitää ainakin melko hillittynä.

3. Aangan

Aangan on Iso Omenan kauppakeskuksessa sijaitseva nepalilainen ravintola. Tämä paikka voi miellyttää nepalilaisen ruoan ystävien lisäksi erityisesti melko miellyttävästi hinnoittelun ravintolaruoan ystäviä. Mielestäni hinta-laatusuhde on tässä ravintolassa ollut jopa erinomainen. Ravintola myös tuntuisi paikkana olevan varsin mukava.

Lisää Espoosta tällä sivustolla, esimerkiksi: