Riian parhaat hotellit

Vaikka Helsinki – Riika – Helsinki -risteilyt loppuivatkin aika äkkiä, niin on Riika varmasti edelleen monen mielestä varsin potentiaalinen lomakohde. Toisaalta, koska Riika ja Latvia ylipäätänsä ovat monelle vähän tuntemattomampia paikkoja kuin vaikkapa Tallinna, niin voi mieleen nousta helposti kysymys siitä, löytyykö Riiasta hyviä hotelleja. Ja mukavaa kyllä, Riian hotellitarjonta on jopa hämmästyttävän laadukasta, ja parhaassa tapauksessa hintaan suhteutettuna jopa loistavaa.

Tälle sivulla on pyritty listamaan Riian parhaat hotellit. Listaus perustuu analysoituihin asiakaskokemuksiin, yleistietoihin hotellista ja vertailuun kyseisen hotellin ja muiden Riian hotellin välillä. Listaus perustuu kirjoitushetken tietoihin, muutokset ovat tietysti mahdollisia.

Riian paras hotelli

Kun mietitään puhtaasti hotellin laatua ja jätetään hinta pois ajatuksista, niin on helppo tulla siihen tulokseen, että Grand Hotel Kempinski on Riian paras hotelli. Tämä *****-hotelli näyttää klassisen upealta ulkoa ja sisältä sekä tarjoaa kattavan valikoiman hyviä palveluita. Kyseisiin palveluihin sisältyy esimerkiksi erittäin tyylikkäältä vaikuttava kylpyläosasto. Asiakaskokemuksien perusteella asiakkaat ovat tykänneet oikeastaan kaikesta tähän hotelliin liittyvästä, mutta aivan erityisesti he ovat tykänneet hotellin sijainnista ja palvelusta. Varaa huone tästä hotellista (BookingCom, kuten myös alemmat varauslinkit).

Edullisempi, mutta erittäin hyvä *****-hotelli

Jos Grand Hotel Kempinski miellyttää muuten, mutta sen hintataso saa pohtimaan muita vaihtoehtoja, niin kannattaa harkita ainakin Grand Poet Hotellia. Tässä *****-hotellissa on nimittäin samaa fiilistä kuin Kempinskissa, mutta hintatasoltaan Grand Poet on jopa selkeästi halvempi. Tämän hotellin tapauksessa asiakkaat ovat tykänneet aivan erityisesti hotellin kunnosta, siisteydestä ja hotellin tyylikkyydestä. Lisäksi myös esimerkiksi henkilökuntaan on oltu keskimäärin erittäin tyyväisiä. Tarkista hinnat.

Kodikas laatuhotelli Riiassa

Mikäli etsii Riiasta erittäin hyvää hotellia, mutta kokee, että ylempänä mainittujen hotellien prameus menee hieman yli, niin kannattaa harkita Dome Hotellia. Tämä *****-hotelli vaikuttaa miellyttävällä tavalla kodikkaalta, mutta on silti monella tapaa varsin mahtava. Aivan erityisesti asiakkaat ovat tykänneet tämän boutique-hotellin henkilökunnasta ja siisteydestä. Tarkista hinnat.

Melko edullinen hyvä hotelli Riiassa

Neiburgs on ****-hotelli, josta asiakkaat ovat tykänneet erittäin paljon, joten ei liene yllätävää, että tämäkään hotelli ei varsinaisesti ole halpa. Neiburgs on kuitenkin hintavertailun perusteella tällä sivulla mainituista hotelleista halvin, ja täältä näyttääkin olevan hyvät mahdollisuudet löytää huone noin 100€/yö-hintaan. Ylempänä mainitun Dome -hotellin tapaan myös Neiburgsin voi luokitella varsin kodikkaaksi laatuhotelliksi. Asiakasarvosteluiden perusteella tämän hotellin suurin vahvuus on sen sijainti. Katso uusimmat hinnat.

Vaikka tämä sivu keskittyikin Riian parhaisiin hotelleihin, niin on ehkä hyvä huomata, että Riian hotellitarjonta on varsin laajaa. Ehkä tuon tarjonnan kattavuuden ansiosta Riiasta voi myös varsin mahdollisesti löytää hotellin, joka sopii hyvin monenlaiseen tarpeeseen ja haluun käyttää rahaa. Esimerkkinä voi mainita, että tätä sivua päivittäessäni löysin Riiasta kesäkuulle neljän tähden hotellin, jonka asiakasarvosteluiden keskiarvo oli lähes 9 ja yöpymisen hinta 75€.

Muu majoitus Riiassa: huoneistomajoitukset tuntuvat olevan nykyään iso juttu ainakin melkein jokaisessa turisteja houkuttelevassa kaupungissa, ja Riika ei ole tähän poikkeus. Riiassa kuitenkin huoneistomajoitusten hinnat näyttäisivät olevan jopa yllättävän lähellä hotellihuoneiden hintoja. Eli ainakaan kesällä huoneistoista ei välttämättä kannata odottaa mitään super halpoja hintoja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn