Riika hotellit – Riika lennot+hotelli – Riika matkat

Suomalainen Matkailu.fi-nettisivusto on toiminut nykyisen omistajan pyörittämänä vuodesta 2018 alkaen. Näiden yli viiden vuoden aikana sivuston ylläpidolle on kertynyt kattavasti tietoa esimerkiksi eri varauspalveluista matkailua varten ja siitä, miten hotelliarvioihin kannattaa suhtautua (esim. milloin arviopisteet voivat olla helposti harhaanjohtavia). Näiden oppien avulla Matkailu.fi haluaa auttaa sinua tekemään erityisen onnistuneen matkan. Tällä sivulla on suositeltuna varsinkin varaussivustoja ja hotelleja Riian matkaa varten. Lisäksi pääset esimerkiksi varaamaan aktiviteetteja / tekemistä Riiassa tämän sivun kautta.

Lennot ja hotelli yhdessä Riian matkaa varten:

Löydä hyvä hotelli Riiasta, sivustot:

Suositeltuja hotelleja Riiasta

A22 hotel

Tähdet: 5/5. Asiakasarviot sivun kirjoittamisen aikaan – HotelsCom: 9.8/10. BookingCom: 9.5/10.

Varaa nyt:

Dome Hotel

Tähdet: 5/5. Asiakasarviot sivun kirjoittamisen aikaan – HotelsCom: 10/10. BookingCom: 9.4/10.

Varaa nyt:

Grand Hotel Kempinski

Tähdet: 5/5. Asiakasarviot sivun kirjoittamisen aikaan – HotelsCom: 9.8/10. BookingCom: 9.4/10.

Varaa nyt:

Varaa myös tekemistä Riiassa

Riian hotellitarjonta

Riian hotellitarjontaa voi pitää jopa yllättävän hyvänä: tarjolla on edullisempia vaihtoehtoja ja sitten todellisia luksushotelleja. Ainakin suomalaiset saattavat myös yllättyä positiivisesti Riian hyvien ja parhaiden hotellien hintatasosta.

Lennot+hotelli Riika

Riikaan on varsin hyvin lentoja Suomesta. Lentoja lähtee Tampereelta ja Helsingistä. Lentoyhtiöinä ovat Air Baltic ja Finnair. Air Baltic voi olla parempi valinta edullisia lentoja etsiville. Voi myös ajatella niin, että jos tietty määrä rahaa käytettävissä Riian matkaa varten, niin valitsemalla Air Balticin lennot, voi jättää enemmän rahaa hotellia varten. Joissakin tapauksissa tuo voi tehdä eron esimerkiksi siihen, voiko majoittua neljän vai viiden tähden hotellissa. Riian päälentoaseman nimi on kuvaavasti Riian kansainvälinen lentoasema (RIX).

Lennot+Hotelli Riika suoraan yhdeltä palveluntarjoajalta vai itse paketoituna?

Jos ne ostaa yhdellä tilauksella samalta paketoijalta, kuten TripX:ltä, niin voi se helpottaa matkailua, tuoda tietynlaista turvaa sekä vakautta ja lisäksi se voi mahdollisesti tuoda säästöjä. Toisaalta itse paketoimalla voi saada joustavuutta. Riika on mielestäni helppo matkakohde suomalaisesta näkökulmasta eivätkä valmiiksi paketoidut lennot+hotellit paketit välttämättä tuo Riian tapauksessa ainakaan kovin paljon säästöjä, koska lennot Riikaan ovat tyypillisesti verrattain edullisia. Nämä asiat tukevat sitä ajatusta, että voi olla järkevää varata itse erikseen hotelli ja lennot Riian matkaa varten.

Onko lento+hotelli Riika mahdollinen (eli vain menolento ja hotelli)?

Tällä sivulla Riian matkapaketteja varten listatut palvelut haluavat, että matkapaketin tapauksessa ostat meno-paluun ja hotellin, eli et pelkkää menolentoa osana matkaa. ExpediaComin tapauksessa pitäisi kuitenkin olla helppoa varata erikseen vain menolento Riikaan ja sitten uudella tilauksella erikseen hotelli Riiasta. Tuolla tavalla voit varata lento+hotelli -matkan Riikaan itse paketoituna, mutta kuitenkin hyötyä siitä, että ne ovat yhden välityspalvelun kautta. Mene nyt ExpediaCom.

Reppu lennolle käsimatkatavaraksi

Matkailu.fi-verkkokaupassa myydään pienehköjä reppuja, jollaisen voi ottaa jopa tiettyjen halpalentoyhtiöiden lennoille käsimatkatavaraksi ilman lisäkustannusta. Tutustu reppuun.

Puutuuko matkalaukku tai muita matkailuvarusteita Riian reissulta?

MatkalaukutFi myy kattavasti matkalaukkuja ja Matkavarusteella puolestaan on laaja valikoima matkailuvarusteita.