Ryanair käsimatkatavarat – Sallitut koot ja suositeltu paikka ostaa reppu

Suomeksi käsimatkatavaroista puhumista voi häiritä se, että kyseisellä ilmaisulla vaikutetaan voivan viitata sekä sellaiseen matkatavaraan, joka otetaan itse mukaan koneeseen ja voidaan laittaa edessä olevan penkin alle sekä sellaiseen matkatavaraan, joka myös otetaan itse mukaan koneeseen, mutta lähtökohtaisesti laitetaan hyllylle. Kerron tällä sivulla molempien noiden suhteen sen, mitkä tiedot löysin Ryanairilta sallittujen kokojen suhteen, kun kirjoitin tätä sivua. Sivulla on myös kokemuksia aiheesta Ryanair & käsimatkatavarat. Ryanair voi tehdä muutoksia, joten suosittelen aina tarkistamaan tiedot sen nettisivustolta ennen oman matkan maksamisesta.

Käsimatkatavara penkin alle

Suurin sallittu koko 40 cm kertaa 25 cm kertaa 20 cm. Ei ilmoitettua painorajoitusta, mutta lienee toki voivan olla niin, että jos reppu on täynnä kiviä, niin saattaa joku puuttua siihen. Penkin alle edellä mainittujen mittojen mukaisesti mahtuva käsimatkatavara sisältyy lähtökohtaisesti halvimman lippukategorian lippuihin. Tälle Matkailu.fi-sivustolle on perustettu marraskuussa 2023 pieni verkkokauppa, josta voit halutessasi ostaa repun, joka pitäisi edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti voida ottaa ilman lisämaksua esimerkiksi Ryanairin lennoille. Repun hinta on 19,99€ sisältäen postikulut Suomen sisällä. Osta nyt reppu.

Käsimatkatavara hyllylle

Painoa enintään 10 kiloa ja kokoa enintään 55 cm kertaa 40 cm kertaa 20 cm. Vaikka tässäkin tapauksessa on siis ainakin jonkin määritelmän mukaan kyse käsimatkatavarasta, niin ei se sisälly halvimman lippukategorian hintaan, vaan tällaista käsimatkatavaraa varten pitää ostaa lippu kalliimmasta lippukategoriasta.

Ryanair käsimatkatavarat kokemuksia

”Minilomalle Lontooseen riitti vallan hyvin käsimatkatavaroiden verran tavaraa mukaan. Valitsin kotoa repun, jota olin ennenkin lentomatkoilla käyttänyt. Lontooseen mennessä ei ollut käsimatkatavaroiden kanssa ongelmia, mutta Helsinkiin tultaessa tilanne olikin toinen. Lentokenttävirkailija ilmoitti portilla koneeseen noustaessa, että käsimatkatavarani olikin liian suuri, joten se piti laittaa ruumaan. Lisämaksuahan siitä piti maksaa, useita kymppejä. Harmitti”. Matkailu.fi-kaupassa myytävä reppu käsimatkatavaraksi esimerkiksi Ryanairin lennoille maksaa siis 19,99€. Tästä ostoksille.

Löydä hyvät matkatarjoukset

Matkailu.fi-nettisivuston etusivulle poimitaan hyviä matkatarjouksia ulkomaille suuntautuvaa ja Suomessa tapahtuvaa matkailua varten.