Saaristo Open 2020

Saaristo Open on harvoja vuoden 2020 festareita, jotka Suomessa pystytään järjestämään. Tuo tietysti varmasti lisää monen mielenkiintoa kyseistä tapahtumaa kohtaan, ja tällä sivulla onkin hieman perustietoa Saaristo Open -festareista, liittyen esimerkiksi esiintyjiin ja majoituksiin.

Koska ja missä Saaristo Open 2020 järjestetään?

Saaristo Openin tapahtumapaikkana on tänäkin vuonna Kaarinan Hovirinnan Ranta. Kaarina on Turun naapurikaupunki, jossa asuu noin 34 000 asukasta. Tapahtuma-aika Saaristo Openilla on vuonna 2020 27.8.–29.8, eli torstai–lauantai.

Keitä esiintyjiä vuoden 2020 Saaristo Openissa on?

Tämän tekstin kirjoitushetken tiedon mukaan Saaristo Openissa esiintyy torstaina 27.8. Apulanta, Lauri Tähkä, Mikael Gabriel, Gasellit ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Perjantaina 28.8. vuorossa ovat puolestaan Elastinen, Ellinoora, Suvi Teräsniska, Vesala, Irina ja Reino Nordin. Ja lauantaina 29.8. esiintymässä pitäisi olla Kaija Koo, Popeda, Pyhimys, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Neljä Ruusua, Klamydia sekä vielä Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello. Muutokset ovat tietysti mahdollisia.

Minkä hintaisia liput vuoden 2020 Saaristo Openiin ovat?

Tätä kirjoittaessa yhden päivän liput näyttävät maksavan alkaen 63 euroa, kahden päivän liput alkaen 99 euroa ja kolmen päivän liput alkaen 129 euroa.

Saaristo Open 2020 ja majoitus

Saaristo Open -festareilla ei näytä olevan erillistä majoitusaluetta. Ja Kaarinankin majoitustarjonta on melko rajattua, sillä Kaarinasta esimerkiksi näyttää löytyvän vain yksi hotelli (sinäänsä ihan kivalta vaikuttava Hotelli Kivitasku). Koska Kaarina kuitenkin siis on erittäin lähellä Turkua, niin on luultavasti monella tapaa fiksu vaihtoehto se, jos Saaristo Openia varten majoittuu Turussa. Turussa luonnollisesti on erittäin kattavasti sekä laadukasta että melko edullista majoitustarjontaa.

Etsi majoituksia

Jos yllä ei näy hakulomaketta, niin on syynä todennäköisesti AdBlocker-ohjelma.