Satasen vippi – Pikavippi 100 jopa lähes heti tilille, 2023

Satanen on varsin tyypillinen koko pikavipille. Noin on vaikka sellaista pikavippiä tarjoavien lainapalveluiden määrä onkin vähentynyt varsin paljon ja voi jatkossa vähentyä vielä lisää. Tällä sivulla on listattuna paikkoja, jotka voivat olla hyviä valintoja satasen lainaa varten. Lisäksi on kolme eräänlaista varavaihtoehtoa.

Bank Norwegian luottokortti

Pikavipin haluamisessa on nykyään selkeä haaste. Se on se, että pikavipistä voi olla jopa todella vaikea saada myönteinen lainapäätös. Noin on vaikka ei edes hakisi erityisen isoa pikavippiä. Ja ainakin mikäli itsestä tuntuu ettei saa esimerkiksi 100e pikavippiä, niin voi olla hyvä idea vähintäänkin harkita Bank Norwegianin luottokorttia.

Mikäli täyttää vähintään minimivaatimukset, eli esimerkiksi 23 vuoden alaikärajan, niin on Bank Norwegianin luottokortista käsittääkseni ihan hyvät mahdollisuudet saada myönteinen luottopäätös. Bank Norwegianin luottokorttia käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa. Hae nyt Bank Norwegianin luottokorttia.

Vippi-palvelu

Jos haluaa satasen vipin, niin voi varsin luonnollinen paikka olla melkoisen legendaarinen Vippi-lainapalvelu. Kyseisessä palvelussa juurikin satasen pitäisi tätä päivittäessäni olla pienin mahdollinen lainasumma. Vippi-palvelu on kokemusteni perusteella esimerkiksi nopea ja helppokäyttöinen lainapaikka. Kyseisen palvelun lainahakemusta uusille asiakkaille on ilmeisesti pidennetty jonkin verran, mutta ei sen täyttämisen edellekään pitäisi viedä valtavasti aikaa ja lainapäätös pitäisi olla saatavilla ilman esimerkiksi mitään liitteitä. Hae nyt lainaa Vippi-palvelulta.

iRaha

iRaha voi kokemusteni perusteella olla erityisen nopea paikka saada lainapäätös vipistä. Lisäksi rahat voi saada parhaimmillaan nopeasti tilille. Nuo molemmat ovat varmaan ainakin useimpien mielestä kivoja juttuja. Vähemmän kiva juttu on sitten se, että jos lainan haluaa jopa heti tilille, niin pitää siitä maksaa lisämaksu. iRahan 100e vipin lähtökohtainen laina-aika on varsin lyhyt. Tuo auttaa tietysti pitämään korot euroissa laskettuna hillittyinä, mutta tarkoittaa sitä, että tämä paikka ei sovi pitkäaikaisen lainan tarpeeseen. Hae nyt lainaa iRahalta.

iRaha on saman firman lainapalvelu kuin esimerkiksi Minunraha, jos iRaha ei jostain syystä innosta paikkana, mutta sen taustafirma on ok, niin voi Minunraha olla ihan hyvä valinta.

Ferratum

Vippi-palvelussa lainamuotona on joustoluotto, jolta pitäisi onnistua 100e lainan nostamisen. Myös Ferratum tarjoaa joustoluottoa, jonka pitäisi mahdollistaa tuon kokoisen lainan ottamisen. Ferratumilla on mielestäni useampia vahvuuksia ja se voikin siis olla esimerkiksi 100 euron lainaa varten sopiva lainapaikka. Ferratumilta otettu satasen vippi pitäisi pystyä maksamaan erissä takaisin, ei tosin luultavasti ainakaan valtavan monessa. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ferratumista on lisätietoa esimerkiksi tämän sivuston sivulla Ferratum pikavippi.

SweepBank luottokortti

SweepBank on osa samaa firmaa kuin Ferratum. Ferratumista poiketen, tämän lainapalvelun tuote on kuitenkin luottokortti. Siltä pitäisi onnistua esimerkiksi 100 euron käyttämisen. SweepBankin kortin etuna voi olla esimerkiksi se, että sitä ostoksiin käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa. Hae nyt SweepBankin luottokorttia.

SweepBankin luottokorista on lisätietoa esimerkiksi tämän sivuston sivulla SweepBank luottokortti.

Lainaston luottokortti

Lainasto tarjosi aiemmin oikein perinteistä pikavippiä. Ilmeisesti he ovat kuitenkin todenneet, että nykyisten korkorajoitusten aikana sellaisen tarjoaminen ei ole heille hyvää bisnestä. Ehkä tuosta syystä Lainasto tarjoaakin nykyään luottokorttia. Mikäli Lainaston luottokortin saa niin pitäisi siltä olla helppo käyttää esimerkiksi juurikin 100 euroa. SweepBankista poiketen, Lainastolta ei voi saada käytetylle luotolle korotonta maksuaikaa. Hae nyt Lainaston luottokorttia.

SweepBankin ja Lainaston luottokortit ovat niin sanottuja virtuaalisia luottokortteja. Käytännössä siis luottokortteja, joita voi käyttää matkapuhelimella.

Satasen pikavipin voi saada tilille jopa käytännössä heti, jos:

  • Saa lainapäätöksen lainasta sellaiseen aikaan, johon lainafirmat saavat siirtää lainan hakijan tilille. Lähtökohtaisesti sitä on rajoitettu, mihin aikaan lainapalvelut saavat siirtää lainan hakijan pankkitilille. Poikkeus tuohon voivat kuitenkin olla nostot jo aiemmin avatulta joustoluottotililtä, siinä tapauksessa lainaa voi mahdollisesti saada 24/7. Lainafirma on kuitenkin saattanut itse päättää, ettei se edes luottotililtä tehtävän noston tapauksessa siirrä lainaa 24 tuntia vuorokaudessa.
  • Lainafirma voi siirtää lainaa heti siihen pankkiin, johon sitä haluat.

Vippi 100 – esimerkki kustannuksista

Mikäli ottaisi iRahalta100 vipin, niin olisi tavallisella maksuajalla ja lainan käsittelemisen nopeudella maksettava 100 euron lainasumman päälle kiinteä kulu sekä varsinainen korko, joiden myötä 100 euron lainasummasta pitäisi maksaa takaisin yhteensä 106,67€. Mikäli kuitenkin ottaa lainalleen lisäpalvelun, jonka avulla voi saada satasen vipin mahdollisesti jopa ainakin käytännössä heti pankkitilille, niin tulee tuon mainitun hinnan päälle lisäksi 11,90 euron maksettava summa. Eli tuon myötä 100 vipistä pitäisi maksaa yhteensä takaisin 118,57€. Kaikki lainapalvelut voivat muuttaa hinnoitteluaan. Nämä hintatiedot olivat saatavilla, kun päivitin tätä sivua.