Saunallinen hotellihuone, Turku – näistä hotelleista pitäisi löytyä

Turun hotellitarjonta on varsin laadukasta ja kattavaa. Saunallisia hotellihuoneita sieltä ei kuitenkaan vaikuta löytyvän kovinkaan paljon. Tällä sivulla listatuista hotelleista semmoinen tai semmoisia pitäisi kuitenkin löytyä. Kannattaa kuitenkin suhtautua tämän sivun tietoihin viitteellisenä eikä lupauksena siitä, että haluttu huone on saatavilla tai välttämättä edes olemassa siinä vaiheessa, kun oma varaus tulee ajankohtaiseksi. Tarvittaessa kannattaa siis varmistaa saunatilanne ennen huonevarauksen tekemistä. 

Turun Seurahuone – laatuvalinta

Turun Seurahuone on erittäin hyvältä vaikuttava hotelli ja lisäksi yksi varmimmista paikoista löytää Turusta saunallinen hotellihuone. Tässä hotellissa on nimittäin ainakin tätä kirjoittaessa Solo Supreme Sauna -nimisiä kivalta vaikuttavia huoneita, joissa siis luonnollisesti pitäisi olla sauna. 

Scandic Julia – saunallisia huoneita löytyy

Ihan hyviä arvosteluita saaneesta Scandic Juliasta pitäisi myöskin löytyä saunallisia huoneita. Noin ainakin hotellin verkkosivuston perusteella. Sivustolla nimittäin kerrotaan saunan löytyvän Superior Plus -huoneista. On hyvä huomata, että tässä hotellissa on myös Superior ja Superior Family -huoneita, ja niissä saunaa ei pitäisi olla.

Scandic Atirum – myös täällä pitäisi olla saunallisia huoneita

Mikäli Scandic Atriumista haluaa saunallisen huoneen, niin varatessa kannattaa olla tarkkaavainen. Täältäkin nimittäin löytyy peräti kolme eri huoneluokkaa, joiden nimi tai nimen osa on ”Superior”. Noista sauna pitäisi olla ainoastaan Superior Plus -huoneissa.

Scandic Atriumin nettisivustolla on ainakin tätä kirjoittaessa noiden Superior Plus -huoneiden tietojen yhteydessä kuva saunasta. Kyseisessä kuvassa oleva sauna näyttää kuitenkin niin massiiviselta, että tulee väkisin mieleen, että voisiko se olla esimerkiksi kuva hotellin eikä yksittäisen huoneen saunasta.

Radisson Blu Marina Palace – sviitissä pitäisi olla sauna

Radisson Blu Marina Palace on varsin hyviä asiakasarvioita saanut ****-hotelli. Hotellin verkkosivuston perusteella täältä pitäisi löytyä sauna Executive Suite -huoneesta. On kuitenkin hyvä huomata, että se, miten saunasta kerrotaan huoneen tietojen yhteydessä, jättää pienen riskin sille, ettei käytettävissä oleva sauna sijaitse itse sviitissä.

Tiedot saunoista perustuvat sivun kirjoittamisen aikaisiin tietoihin. Hotellit voivat muuttaa esimerkiksi huoneitansa.