Savonlinnan Oopperajuhlat 2021

Päivitys: vuodelle 2021 suunnitellut oopperaesitykset on päätetty siirtää vuodelle eteenpäin. Konsertteja ja laulukilpailu on kuitenkin tarkoitus järjestää 2021.

Savonlinnan Oopperajuhlat on (nimensä mukaisesti) Savonlinnassa järjestettävä tapahtuma, jonka keskiössä ovat oopperaesitykset. Savonlinnan Oopperajuhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1912, eli ikää tällä hienolla tapahtumalla on jo yli 100 vuotta.

Vuonna 2021 Savonlinnan Oopperajuhlat alkavat lauantaina 3.7. ja viimeinen esitys on lauantaina 31.7. Tuolla välillä on oopperaesitys lähes joka päivä. Tuttuun tapaan Oopperajuhlien ohjelma pullistelee mielenkiintoista nähtävää, ja näistä yhtenä esimerkkinä voi mainita Sevillan Parturin, jossa on mukana esimerkiksi huippusuosittu Waltteri Torikka.  Itse oopperaesitysten lisäksi Oopperajuhlilla nähdään vuonna 2021 myös esimerkiksi Karita Mattilan gaalakonsertti.

Oopperajuhlien päätapahtumapaikkana on Olavinlinna. Olavinlinna on 1400-luvulla valmistunut linna, jonne on modernina aikana luotu upeat puitteet oopperasta nauttimiselle.

Majoitukset – Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinna ei ole valtavan suuri paikkakunta eikä myöskään Suomen suosituin turistikohde. Nuo asiat valitettavasti näkyvät jossakin määrin siinä, minkä verran esimerkiksi hotelleja Savonlinnasta löytyy. Savonlinnassa sijaitsee kuitenkin muutama hotelli, joista matkailijat ovat tykänneet varsin paljon.

View this post on Instagram

A post shared by Hotelli Hospitz (@hotellihospitz) on

Hotelli Hospitz on kauniin kodikas hotelli ja lisäksi se sijaitsee erittäin lähellä Olavinlinnaa. Hotelli Hospitz voi siis olla oiva valinta Oopperajuhlille suuntaaville.

View this post on Instagram

A post shared by Original SokosHotel Seurahuone (@seurahuonesavonlinna) on

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna on sekin hotelli, josta asiakkaat ovat tykänneet kovasti. Aivan erityisesti asiakkaat vaikuttavat tykänneet Savonlinnan Sokos Hotel Seurahuoneen asiakaspalvelusta ja näköaloista. Etsi nyt huoneiden hintoja Ebookersilta.

Sokos Hotel Seurahuoneen pienenä miinuksena voi Oopperajuhlilla käyvän näkökulmasta olla se, että täältä on reittihaun perusteella Olavinlinnaan hieman pidempi matka kuin Hotelli Hospitzista. Googlen reittiopas kertoi kävelyn täältä Olavinlinnaan kestävän 13 minuuttia, kun taas Hotelli Hospitzista kävelymatka olisi saman lähteen mukaan 5 minuuttia.

Noiden kahden ylempänä mainitun hotellin lisäksi savonlinnalaisista hotelleista melko hyviä arvosteluita ovat saaneet myös esimerkiksi Spahotel Casino ja Hotelli Pietari Kylliäinen.

Etsi nyt majoitus Savonlinnasta:


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn