Savonlinnan Oopperajuhlat 2019

Savonlinnan Oopperajuhlat on (nimensä mukaisesti) Savonlinnassa järjestettävä tapahtuma, jonka keskiössä ovat oopperaesitykset. Savonlinnan Oopperajuhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1912, eli ikää tällä hienolla tapahtumalla on jo yli 100 vuotta.

Vuonna 2019 Savonlinnan Oopperajuhlat alkavat 4.7. ja viimeinen esitys on 3.8. Tuolla välillä on oopperaesitys lähes joka päivä. Vuonna 2019 Oopperajuhlien osana on myös esimerkiksi konsertti, jossa esiintyy metallimusiikkia esittäviä bändejä.

Oopperajuhlien päätapahtumapaikkana on Olavinlinna. Olavinlinna on 1400-luvulla valmistunut linna, jonne on modernina aikana luotu upeat puitteet oopperasta nauttimiselle.

Majoitukset – Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinna ei ole valtavan suuri paikkakunta eikä myöskään Suomen suosituin turistikohde. Nuo asiat valitettavasti näkyvät jossakin määrin siinä, minkä verran esimerkiksi hotelleja Savonlinnasta löytyy. Savonlinnassa sijaitsee kuitenkin muutama hotelli, joista matkailijat ovat tykänneet varsin paljon.

Hotelli Hospitz on kauniin kodikas hotelli ja lisäksi se sijaitsee erittäin lähellä Olavinlinnaa. Hotelli Hospitz voi siis olla oiva valinta Oopperajuhlille suuntaaville.

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna on sekin hotelli, josta asiakkaat ovat tykänneet kovasti. Tämän paikan pienenä miinuksena voi Oopperajuhlilla käyvän näkökulmasta olla se, että täältä on reittihaun perusteella Olavinlinnaan hieman pidempi matka kuin Hotelli Hospitzista. Googlen reittiopas kertoi kävelyn täältä Olavinlinnaan kestävän 13 minuuttia, kun taas Hotelli Hospitzista kävelymatka olisi saman lähteen mukaan 5 minuuttia.

Noiden kahden ylempänä mainitun hotellin lisäksi savonlinnalaisista hotelleista melko hyviä arvosteluita ovat saaneet myös esimerkiksi Spahotel Casino ja Hotelli Pietari Kylliäinen.

Etsi nyt majoitus Savonlinnasta:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn