Savonlinnan Oopperajuhlat 2020

Ymmärrettävien syitten takia Savonlinnan Oopperajuhlia ei järjestetä kesällä 2020. Alla oleva teksti päivitetään jossain vaiheessa vastaamaan vuoden 2021 tilannetta.

Savonlinnan Oopperajuhlat on (nimensä mukaisesti) Savonlinnassa järjestettävä tapahtuma, jonka keskiössä ovat oopperaesitykset. Savonlinnan Oopperajuhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1912, eli ikää tällä hienolla tapahtumalla on jo yli 100 vuotta.

Vuonna 2020 Savonlinnan Oopperajuhlat alkavat perjantaina 3.7. ja viimeinen esitys on lauantaina 1.8. Tuolla välillä on oopperaesitys lähes joka päivä. Tuttuun tapaan Oopperajuhlien ohjelma pullistelee mielenkiintoista nähtävää, ja näistä yhtenä esimerkkinä voi mainita Sevillan Parturin, jossa on mukana esimerkiksi huippusuosittu Waltteri Torikka.  Itse oopperaesitysten lisäksi Oopperajuhlilla nähdään vuonna 2020 myös esimerkiksi Karita Mattilan gaalakonsertti.

Oopperajuhlien päätapahtumapaikkana on Olavinlinna. Olavinlinna on 1400-luvulla valmistunut linna, jonne on modernina aikana luotu upeat puitteet oopperasta nauttimiselle.

Majoitukset – Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinna ei ole valtavan suuri paikkakunta eikä myöskään Suomen suosituin turistikohde. Nuo asiat valitettavasti näkyvät jossakin määrin siinä, minkä verran esimerkiksi hotelleja Savonlinnasta löytyy. Savonlinnassa sijaitsee kuitenkin muutama hotelli, joista matkailijat ovat tykänneet varsin paljon.

Hotelli Hospitz on kauniin kodikas hotelli ja lisäksi se sijaitsee erittäin lähellä Olavinlinnaa. Hotelli Hospitz voi siis olla oiva valinta Oopperajuhlille suuntaaville.

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna on sekin hotelli, josta asiakkaat ovat tykänneet kovasti. Aivan erityisesti asiakkaat vaikuttavat tykänneet Savonlinnan Sokos Hotel Seurahuoneen asiakaspalvelusta ja näköaloista. Etsi nyt huoneiden hintoja Ebookersilta.

Sokos Hotel Seurahuoneen pienenä miinuksena voi Oopperajuhlilla käyvän näkökulmasta olla se, että täältä on reittihaun perusteella Olavinlinnaan hieman pidempi matka kuin Hotelli Hospitzista. Googlen reittiopas kertoi kävelyn täältä Olavinlinnaan kestävän 13 minuuttia, kun taas Hotelli Hospitzista kävelymatka olisi saman lähteen mukaan 5 minuuttia.

Noiden kahden ylempänä mainitun hotellin lisäksi savonlinnalaisista hotelleista melko hyviä arvosteluita ovat saaneet myös esimerkiksi Spahotel Casino ja Hotelli Pietari Kylliäinen.

Etsi nyt majoitus Savonlinnasta:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn