Seinäjoen Vauhtiajot 2021

Seinäjoen Vauhtiajot on Seinäjoen keskustassa järjestettävät festarit, joiden keskiössä ovat autot ja musiikki. Tosin vuonna 2020 painotus oli rajoituksista johtuen erityisesti musiikissa. Tältä sivulta löytyy hieman perustietoa Vauhtiajoja varten, liittyen esimerkiksi majoituksiin, esiintyjiin ja lippujen hintoihin.

Missä ja koska Vauhtiajot 2021 järjestetään?

Vuoden 2021 Vauhtiajot on tarkoitus järjestää 15.–18.7. Vuonna 2020 Vauhtiajojen tapahtumapaikkana oli Lakeudenpuisto, joka siis sijaitsee Seinäjoella. Tätä tekstiä päivittäessä ei vielä näyttänyt olevan julkista tietoa siitä, onko Lakeudenpuisto myös vuoden 2021 tapahtuman tapahtumapaikka.

Keitä esiintyjiä vuoden 2021 Seinäjoen Vauhtiajoilla on?

Vuoden 2021 esiintyjiä ei vielä tätä kirjoittaessa ole julkaistu. Alla on tietoa vuoden 2020 esiintyjistä, heistä voi ehkä saada idean siitä, minkälaisia esiintyjiä voisi olla 2021.

Kirjoitushetken tiedon mukaan torstaina 6.8. Vauhtiajoilla esiintyvät Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lauri Tähkä sekä Maija Vilkkumaa. Perjantaina 7.8. esiintymässä ovat puolestaan Elastinen, Klamydia, Teflon Brothers, Neljä Ruusua ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani. Ja lauantaina 8.8. esiintymässä pitäisi olla Ellinoora, Happoradio, Vesala, Popeda, Suurlähettiläät ja Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello.

Mistä majoitus 2021 Vauhtiajoja varten?

Seinäjoen Vauhtiajoilla ei vaikuta olevan erillistä majoitusaluetta, mutta koska Vauhtiajot kuitenkin siis järjestetään Seinäjoen keskutassa, niin voi niitä varten hyvin majoittua siellä tai lähellä sitä sijaitsevassa hotellissa. Noin erityisesti ainakin näin vuonna 2020, kun Seinäjoen keskustan hotelleissa näyttää olevan tilaa festareiden ajalle.

Seinäjoen keskustan hotelleista erityisen hyväksi on arvioitu Original Sokos Hotel Vaakuna. Se on modernilta ja laadukkaalta vaikuttava ****-hotelli. Tätä kirjoittaessa sinne voi saada festareiden ajaksi majoituksen noin hintaan 370€, eli varsinaisesti halpa se ei siis ole. Toisaalta Vaakuna vaikuttaa sijaitsevan erittäin lähellä festarialuetta, mikä tietysti voi olla suuri plussa. Varaa huone Vaakunasta (Ebookers).

Mikäli haluaa Vauhtiajoja varten halvemman majoituksen, niin kannattaa harkita ainakin Hotelli Sorsanpesää sekä Scandic Seinäjokea. Molemmille noista on paikasta riippuen merkattu virallisia tähtiä ***–**** ja asiakkaiden toimesta ne on arvioitu suunnilleen yhtä hyviksi. Hotelli Sorsanpesä on vähän halvempi kuin Scandic, sillä sieltä voi löytää huoneen kolmeksi yöksi jopa alle 200 euron hintaan. Toisaalta on hyvä huomata, että reittihaun mukaan Sorsanpesästä on Lakeudenpuistoon 3,6 kilometriä, kun taas Scandic Seinäjoesta on saman lähteen mukaan matkaa 400 metriä. Varaa nyt huone Sorsanpesästä tai tarkista Scandic Seinäjoen hinnat. (Ebookers).

Etsi lisää majoituksia Vauhtiajoja varten

Tällä hakuvimpaimella voi etsiä majoituksia Seinäjoelta ja lähialueilta. Se ei toimi, jos mahdollinen mainostenesto-ohjelma on päällä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn