Storytel ilmainen kokeilu 30 päivää, entä esim. 45 tai 60 päivää?

Storytel on Suomessa toimiva palvelu, joka esimerkiksi mahdollistaa äänikirjojen kuuntelemisen. Se ei kuitenkaan ole ainoa palvelu äänikirjoja varten Suomen markkinoilla. Ehkä tuosta syystä Storytel tarjoaa ilmaisia kokeiluja, joilla se yrittää saada uusia asiakkaita. Tällä sivulla on tietoa esimerkiksi Storytellin ilmaisista kokeiluista tämän sivun kirjoittamiseen aikaan.

30 päivää ilmaiseksi

Ainakin tätä sivua kirjoittaessani Storytel tarjoaa erikoistarjouksena uusille asiakkaille 30 päivää ilmaiseksi. Mikäli sinulla ei ole vielä Storytel-tiliä, niin sinun pitäisi päästä ottamaan hyöty tästä tarjouksesta esimerkiksi menemällä tästä Storytellille.

7 päivän ilmainen testi

Tätä sivua kirjoittaessa Storytel tarjoaa tavallisena tarjouksena 7 päivää ilmaista kokeiluaikaa uusille asiakkaille. Sinun pitäisi siis kuitenkin voida saada helposti myös tuota pidempi ilmainen kokeilujakso, jos olet uusi asiakas. Avaa nyt Storytel-tili.

14 päivää ilmaista kokeiluaikaa?

Storytel on ilmeisesti joskus tarjonnut myös 14 päivän ilmaista kokeilujaksoa. Tuota ei kuitenkaan näyttäisi olevan ainakaan nyt tämän sivun kirjoittamiseen aikaan tarjolla.

45 päivää ilmaiseksi?

Koska Storytelliltä pitäisi tosiaan olla mahdollista saada 30 päivää ilmaiseksi, niin saattaa ainakin joitakin mietityttää, että voisiko ilmaista aikaa olla mahdollista saada myös esimerkiksi 45 päivää. Yritinkin selvittää, olisiko tuollainen 45 päivän kokeilu mahdollinen, enkä löytänyt yhtään sitä mahdollistavaa Storytel-tarjousta.

60 päivää ilmaista kokeiluaikaa?

Myös mahdollisuus peräti 60 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon saattaa kiinnostaa ainakin joitakin. Tämän kohdalla vaikuttaisi kuitenkin olevan sama tilanne kuin mahdollisen 45 päivän ilmaisen kokeilun suhteen: sellaista ei ainakaan tämän sivun kirjoittamisen aikaan vaikuttaisi ainakaan Suomessa olevan tarjolla. Voit halutessasi mennä esimerkiksi tästä Storytel-palveluun 30 päivän ilmaista kokeilua varten.

Ilmainen kuukausi?

Joissakin kuukausissa on 30 päivää. Eli noiden kuukausien kohdalla Storytellin ilmaisen 30 päivän kokeilun voi ajatella olevan myös ilmainen kuukausi. Storytel ei kuitenkaan tietääkseni tarjoa sellaista ilmaistarjousta, joka olisi aina tietty kuukausi. Tuo voi ainakin se huomioiden olla kivaa, että yhdessä kuukaudessa on alle 30 päivää.

3kk?

3 kuukautta on mielestäni jo niin tolkuttoman pitkä aika ilmaiselle kokeilulle, että en pidä yllättävänä, että en löytänyt edes vanhentunutta Storytel 3kk ilmaiseksi -tarjousta. Avaa nyt Stroytel-tili.

Aikarajoitus

Vaikka Storytellin ilmaisten kokeilujen suhteen puhutaan ilmeisesti ainakin yleensä ilmaisista päivistä, niin ovat kokeilut tietääkseni vähintäänkin usein myös tuntirajoitettuja. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että vaikkapa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana voi kuunnella enintään 100 tuntia äänikirjoja. Onneksi äänikirjat vaikuttaisivat kuitenkin ainakin hyvin usein olevan kestoltaan jopa selkeästi alle vaikkapa juuri tuon 100 tunnin aikarajan, eli Storytellin ilmaisen kokeilujakson pitäisi ainakin yleensä mahdollistaa vähintään parin äänikirjan ilmaiseksi kuuntelemisen. Aloita Storytel-kokeilu.

Mahdollisesti hyvä huomata

Jotta Storytellin ilmaisen kokeilun voi aloittaa, niin pitää antaa maksutiedot. Mikäli oman Storytel-tilauksen peruuttaa ilmaisen kokeilujakson aikana, niin loppuu mahdollisuus äänikirjojen kuuntelemiseen sen myötä.

Storytel kampanjakoodi?

Kun menee avaamaan tilin Storytel-palveluun, niin saattaa huomata, että silloin voisi myös lisätä kampanjakoodin. Tällä sivulla mainittu 30 päivän ilmainen kokeilu on kuitenkin tarjolla ihan ilman mitään kampanjakoodia, enkä ylipäätänsä edes löytänyt yhtään Storytel kampanjakoodia. Avaa nyt Storytel-tili.

Mikä on hyvä vaihtoehto Storytellille, jos haluaa yli 30 päivän kokeilun?

Ainakin BookBeat vaikuttaisi olevan tuohon jopa erittäin hyvä valinta. He ovat nimittäin vaikuttaneet tarjoavan yli 30 päivän ilmaiskokeilua oikeastaan jatkuvasti viime aikoina ennen kuin päivitän tätä sivua. Avaa BookBeat-tili.