Storytel tarjoukset ja hinnat – Tarjous vanhoille asiakkaille?

Päivitys 25.9.2023: Vähän aikaa tarjolla erikoistarjouksena Storytellillä 2 kuukautta hintaan 2€. Mielestäni tämä on oikein hyvä tarjous. Tarjouksen pitäisi olla tarjolla 1.10.2023 asti. Avaa nyt Storytel-tili.

Storytel-palvelussa on neljä eri tilaustasoa, yhteen niistä voi lisätä useampia käyttäjiä. Storytellin tilaustasot ovat ainakin jonkin verran eri hintaisia. Tällä sivulla on esimerkiksi tietoa Storytel-tilausten hinnoista sekä Storytel-tarjouksista.

Storytel hinnat

  • Basic: 9,99€/kuukausi. Käyttöaikaa enintään 20 tuntia kuukaudessa.
  • Premium: 14.99€/kuukausi. Käyttöaikaa korkeintaan 100 tuntia kuukaudessa.
  • Unlimited: 22.99€/kuukausi. Käyttöaikaa rajattomasti joka kuukausi. Tällä ja kahdella ylempänä mainitulla tilaustasolla saa kullakin olla vain yksi käyttäjä tilausta kohden.
  • Family: Halvimmillaan 20.98€/kuukausi, tuo hinta mahdollistaa kaksi käyttäjää. Jokainen uusi käyttäjä kahden jälkeen lisää hintaa 5.99€/kuukausi. Yhteensä tilillä voi olla käyttäjiä 6 kappaletta. Korkein Storytel-tilauksen hinta tätä kirjoittaessani on siis hieman alle 45 euroa kuukaudessa. Family-maksutasolla jokainen käyttäjä saa käyttöaikaa 100 kuukaudessa.

Minkä tahansa Storytel-tilauksen mahdollisesti lopulta valitsetkin, niin pitäisi Storytelliä olla mahdollista kokeilla ensin ilmaiseksi. Ilmainen kokeilu on tosin ainakin 30 päivän ilmaisen kokeilun tapauksessa ilmeisesti käytännössä Premium-tilauksen kokeilu. Kokeile Storytelliä ilmaiseksi.

Storytel tarjous, alennus noin 50%

Uudet Storytel-käyttäjät voivat ainakin tätä kirjoittaessani saada noin 50% alennuksen Basic-tason tilauksesta ensimmäiseksi kahdeksi kuukaudeksi. Alennuksen myötä hinta on 4.99€/kuukausi. Tämä tarjous pitäisi olla saatavilla ihan vaan menemällä suoraan Storytellin-sivustolle ja ilman mitään koodia. Mikäli et löydät tätä tarjousta muuten, niin voi olla hyvä idea kokeilla esimerkiksi mennä tästä Storytellille ja sitten mennä palvelun etusivulle ja yrittää etsiä sieltä tieto tarjouksesta.

Storytel tarjous, alennus opiskelijoille

Korkeakouluopiskelijat voivat saada Storytellin Unlimited-tilauksen hintaan 8.49€/kuukausi. Normaalihinta tuolla tilauksella on siis 22.99€/kuukausi. Tuo myötä opiskelijat voivat käyttää Storytelliä yli 63% alennuksella. Tätäkään tarjousta varten ei pitäisi tarvita mitään koodia.

Storytel tarjous vanhoille asiakkaille

Storytellin opiskelija-alennus näyttäisi olevan tarjolla myös niille korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat jo aiemmin rekisteröityneet Storytellin asiakkaiksi ja jopa tehneet tilauksen normaalilla hinnalla. Tämä tarjous on siis myös vanhoille Storytel asiakkaille, kunhan he siis ovat korkeakouluopiskelijoita. Tämän tarjouksen lisäksi en tiedä toista tarjousta Storytellin vanhoille asiakkaille.

Mikäli olet Storytellin vanha asiakas etkä ole valmis käyttämään Storytelliä sen normaaleilla hinnoilla etkä ole vielä kokeillut kaikkia muita äänikirjapalveluita, niin voi olla hyvä idea hyödyntää niiden tarjoukset uusille asiakkaille. Esimerkiksi BookBeat ja Nextory tarjoavat ilmaista käyttöaikaa uusille asiakkaille. Halutessasi voit mennä vaikkapa tästä BookBeatille tai esimerkiksi tästä Nextorylle.

Storytel tarjous, ilmaiset 30 päivää

Storytel tarjoaa ainakin tätä kirjoittaessani normaalisti 7 päivää ilmaista kokeiluaikaa. Voit kuitenkin saada helposti ilmaista kokeiluaikaa 30 päivää. Sen pitäisi onnistua esimerkiksi ihan vaan menemällä tästä Storytellille. Tämäkään tarjous ei vaadi mitään koodia. Tällä 30 päivän ilmaistarjouksella pitäisi saada kuunteluaikaa enintään 100 tuntia.

Tällä sivulla mainitut hinnat ja tarjoukset olivat tarjolla sivun kirjoittamiseen aikaan. Storytel voi muuttaa sekä hintoja että tarjouksia.

Suositellut vaihtoehdot Storytellille

Mikäli jostain syystä toteat, että Storytel ei tässä vaiheessa ole itselle paras äänikirjapalvelu tai haluat kokeilla toistakin äänikirjapalvelua, niin voivat ainakin seuraavat äänikirjapalvelut olla mielestäni hyviä vaihtoehtoja sille.

Voit halutessasi kokeilla useampaa äänikirjapalvelua.