Suomalainen laina – Hyviä paikkoja kotimaista lainaa varten

Jotkut lainaa haluavat suomalaiset saattavat haluta juurikin esimerkiksi virolaista tai norjalaista lainaa. Toisilla taas voi olla täysin toisenlainen toive: suomalainen laina. Vaikka Suomen lainamarkkinat ovatkin kansainvälistyneet varsin paljon, niin on netissä edelleen hyviä suomalaisia lainapalveluita. Tällä sivulla lyhyesti esiteltynä sellaisia.

Suomalaista lainaa jopa 30 000 euroa

Alisa Pankki tunnettiin aiemmin Fellow Pankkina, mutta ehkä juuri kyseisen pankin suomalaisuuden korostamiseksi nimeksi muutettiin Alisa Pankki. Tämä voi olla varsin hyvä lainapalvelu kotimaista lainaa haluaville. Tuo on esimerkiksi varsin kattavien laina-aikojen ja lainasummien ansiota. Laina-aikaa voi valita kahdesta vuodesta alkaen ja jopa 10 vuotta ja lainasummaksi puolestaan voi haluta vähintään 1 000 euroa ja jopa 30 000 euroa.

Alisa Pankilta otetun lainan koron pitäisi ainakin parhaimmillaan voida olla vakuudettomaksi nettilainaksi vähintäänkin melko matala. Alisa Pankki on listattuna pörssissä, jossa sen markkina-arvo on ainakin tätä kirjoittaessani yli 30 miljoonaa euroa. Kyseessä ei siis ole mikään ihan pieni pulju ja Alisa Pankin luotettavuudenkin pitäisi siis olla hyvällä tasolla. Hae nyt lainaa Alisa Pankilta.

Alkaen 100 euron suomalainen pikavippi

Tämä kotimainen lainapaikka on erikoistunut lainoihin joita voi pitää pikavippeinä. Sellaista Vippi-lainapalvelulta voi hakea 100 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroa. Kokemusteni perusteella Vippi-palvelu voi ainakin parhaimmillaan olla varsin helppokäyttöinen ja nopea lainapaikka. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Kotimaista lainahakemuksen kilpailutusta

Palvelut, jotka voivat niin sanotusti kilpailuttaa lainahakemuksen ovat yleistyneet varsin paljon viime vuosina. Tuollaiset palvelut voivat olla erityisen käteviä esimerkiksi silloin, jos haluaa löytää mukavan edullisen lainan netin avulla. Yksi mielestäni erityisen hyvä kotimainen kilpailuttaja on Sortter. Sitä voi kokeilla ilmaiseksi eikä lainaa ole pakko ottaa vastaan vaikka sitä tarjottaisiin. Sortterin avulla voi kilpailuttaa lainaa alkaen 1 000 euron summasta ja jopa 60 000 euroon asti. Kokeile nyt Sortteria.