Hotellihuone saunalla & sviitit Helsinki, suositukset 2024

Helsingin hotellitarjonta on Suomen laadukkainta ja laajinta, joten ei ole yllättävää, että Helsingistä löytyy saunallisia hotellihuoneita ja sviittejä, joita voi suositella. Joidenkin hotellien tapauksessa saunominen ja sviitti yhdistyvät miellyttävä tavalla: Helsingissä on myös saunallisia sviittejä. Tällä sivulla on suosituksia nuo asiat huomioiden.

🚀 = käytössä näkyvyysbuusti.

Lapland Hotels Bulevardi – saunomisen ystäville 🚀

Lapland Hotels Bulevardin monista huoneista löytyy oma sauna. Halvimmillaan hotellihuone saunalla voi tästä hotellista olla mahdollista saada alle 300€/yö-hintaan. Sviittien ja saunomisen ystäville ilmeinen valinta on Lapland Penthouse Suite. Tämä hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, Bulevardilla. Lapland Hotels Bulevardi on kiinnostava yhdistelmä luksusta ja Lappia. Varaa nyt majoitus (BookingCom) tai varaa majoitus (HotelsCom).

Hotel Katajanokka – juniorisviitti saunalla

Hotelli Katajanokan asiakkaat ovat vaikuttaneet olevan keskimäärin tyytyväisi hotelliin. Kun tuohon yhdistetään se, että tästä hotellista löytyy saunallinen juniorsviitti, niin voi tämä hotelli olla hyvä valinta heille, jotka haluavat saunoa hotellihuoneessa. Sauna vaikuttaisi tosin olevan melko pieni, joten mitään valtavia saunabileitä siellä tuskin pystyy pitämään. Varaa nyt huone (BookingCom).

Kämp – tarjolla Mannerheim-sviitti

Jos pitäisi sanoa, mikä on Suomen legendaarisen ja parhaiten tunnettu sviitti/hotellihuone, niin olisi ainakin oma valintani hotelli Kämpin Mannerheim-sviitti. Tämä sviitti on isoimmillaan tarjolla yli 250 neliön kokoisena. Sanna Marin sai paljon huomiota, kun hän vietti Suomen itsenäisyyspäivää Mannerheim-sviitissä. Varaa nyt majoitus (Strawberry). Strawberry on Kämpin omistavan yrityksen nimi ja kyseessä on heidän oma varauspalvelunsa.

Radisson Blu Royal – tarjolla 180 neliön presidenttisviitti

Mediatietojen perusteella Joe Biden yöpyi Suomen vierailuillaan Kampin Radisson Blu Royal hotellissa. Kyseisestä hotellista löytyy 180 neliön presidenttisviitti. Vaikuttaisi loogiselta, että Biden olisi yöpynyt juuri tuossa majoituksessa. Kyseinen sviitti saattaa maksaa yli 2 500€/yö. Kamppi on Helsingin keskustassa.  Varaa majoitus (Radissonin oma sivusto) tai varaa nyt majoitus (HotelsCom)

Scandic Grand Marina – verrattain edullinen presidenttisviitti saunalla

Jos olet joskus miettinyt, että olisi kiva yöpyä presidenttisviitissä, mutta miettinyt, että sellaisen hinta on aivan liian kova, niin saattaa Scandic Grand Marina olla sinulle kiinnostava vaihtoehto. Tästä hotellista löytyy saunallinen presidenttisviitti, jonka voi saada halvimmillaan yöksi alle 310€/yö-hintaan. Kyseessä on 85-90 neliön sviitti, josta löytyy sauna. Rehellisyyden nimissä on ehkä hyvä todeta se, että tämän hotellin presidenttisviitti ei taida näyttävyydeltään olla ihan sitä samaa tasoa kuin tyypilliset presidenttisviitit.

The Hotel Maria – tarjolla Helsingin kallein sviitti

Jos haluaa käyttää oikein kunnolla rahaa majoitukseen, niin voi hyvä valinta olla Maria Imperial sviitti, joka sijaitsee uudessa The Hotel Maria -hotellissa. Tämä sviitti saattaa maksaa yli 5 000€/yö, joka tekee siitä käsittääkseni Helsingin kalleimman sviitin – jopa kalliimman kuin Kämpin Mannerheim-sviitti on tyypillisesti. Maria Imperial sviitin lisäksi The Hotel Mariassa on myös muita sviittejä. Varaa nyt huone (BookingCom).

Tärkeää huomioitavaa saunallisen hotellihuoneen haluaville

Ehkä johtuen siitä, miten paljon Helsinkiin tulee matkailijoita Suomen ulkopuolelta, niin vaikuttaisivat jotkin Helsingin hotellit kutsuvan saunaksi myös sellaista tilaa, joka ei todennäköisesti vastaa ainakaan monen suomalaisen mielikuvaa saunasta. Eli voi esimerkiksi olla, että ei ole puulauteita ja kiuasta, mille heittää vettä.