Tammisaari: majoitus & hotellit

Etelä-Suomen rannikolla sijaitseva Tammisaari eli Ekenäs voi olla hyvä kohde esimerkiksi kesäreissulle. Mukavaa kyllä, Tammisaaresta myös löytyy ihan kivalta vaikuttavia majoituksia. Tällä sivulla onkin lyhyessä esittelyssä Tammisaaresta suositeltavia majoituksia sekä hakulomake, jolla voi kätevästi etsiä hyviä hotellitarjouksia Tammisaaren matkaa varten.

Tutki Tammisaaren majoitustarjontaa

Tämä yhteistyökumppanimme hakulomake on osoittautunut erityisen hyväksi tavaksi löytää hyviä hotellitarjouksia – myös Tammisaarta varten. Mikäli et näe hakulomaketta, niin johtuu se todennäköisesti mainostenesto-ohjelmasta.

Edullinen ja hyvä majoitus Tammisaaressa - Hotel Sea Front

Kivalla paikalla melko lähellä Tammisaaren keskustaa sijaitseva Hotel Sea Front vaikuttaa olevan hyvää vastinetta rahoille. Mukavan sijainnin lisäksi tämän hotellin etuja ovat esimerkiksi huoneiden melko edullinen hinta, hiljattain tehdyt uudistukset ja ilmeisen hyvä henkilökunta (kehut henkilökuntaa kohden tuntuvat olevan yleisiä asiakasarvosteluissa). 

Erityistä huomioitavaa Hotel Sea Frontin suhteen on se, että osassa sen huoneista on parveke, josta on näkymä merenlahdelle. Tuo voi tietysti innostaa erityisesti meren ystäviä. Tähdissä mitaten Hotel Sea Front on ***-hotelli. Varaa nyt huone Sea Frontista (BookingCom).

Hyvä tietää: Sea Frontin sijanti on siis kiva, mutta jos haluaa oman majoituksen sijaitsevan mahdollisimman keskeisellä paikalla, niin ovat seuraavina tällä sivulla mainitut majoituspaikat tuosta näkökulmasta parempia vaihtoehtoja.

Erilainen majoituselämys Tammisaaressa - Slottsbädden

Keskeisellä paikalla sijaitseva Slottsbädden voi olla hyvä valinta erityisesti niille matkailijoille, jotka etsivät hieman erilaista kokemusta. Tätä majoituspaikkaa voi ehkä kuvailla sanalla “rustiikkinen” – Slottsbäddenissä näkyy mennyt aika, mutta tavalla, josta monet matkailijat ovat tykänneet. Sijainnin lisäksi Slottsbäddenissä majoittuneet ovat tykänneet erityisesti sen henkilökunnasta. Varaa huone Slotsbäddenistä (BookingCom).

Halpa majoitus Tammisaaressa - Motel Marine

Motel Marinen erityinen vahvuus on sen hinta – sieltä voi hyvinkin löytää huoneen yöksi alle 65 euron hintaan. Toisena Motel Marinen vahvuutena voi pitää sen varsin kivaa ja keskeistä sijaintia. Lisäksi Motel Marinen pihapiiri vaikuttaa mukavan vehreältä. Asiakasarvosteluissa myös tämän majoituspaikan kohdalla korostuu tyytyväisyys henkilökuntaan. Varaa nyt huone Motel Marinesta (BookingCom).

Muita harkitsemisen arvoisia majoituksia Tammisaaressa

Edellä suositeltujen majoitusten lisäksi Tammisaaresta majoitusta etsiessä kannattaa mahdollisesti harkita myös ainakin Tammisaaren kaupunginhotellia sekä Tammisaaren kesähotellia. Noista ensin mainitun suhteen on tosin hyvä huomata se, että sen verkkosivuston mukaan hotellin sauna oli ainakin syksyllä 2020 poissa käytöstä (saunasta on maininta ainakin joillakin varaussivustoilla) ja toisen suhteen se, että se palvelee – nimensä mukaisesti – vain kesällä. Lisäksi jälkimmäisen majoituspaikan suhteen on ilmeisesti ollut ongelmia sen kanssa, että ainakin yhdellä varaussivustolla on näkynyt hieman väärä sijainti sille.

Tammisaari ja mökit

Tammisaaresta löytyy varsin kivalta vaikuttavia vuokramökkejä. Niitä voi etsiä esimerkiksi Lomarenkaan kautta. Mikäli Tammisaaresta ei löydy vapaata mökkiä juuri sille ajalle, kun sitä tarvitsisi, niin kannattaa mahdollisesti harkita jotakin lähialuetta – myös monilla niistä on varsin houkuttelevia mökkejä.

Muutamia faktoja Tammisaaresta

  • Vaikka Tammisaaresta puhutaan monesti ikään kuin se olisi itsenäinen kaupunki, niin on se nykyään osa Raaseporin kaupunkia.
  • Tammisaaressa on juna-asema. Helsingin rautatieasemalta Tammisaareen voi junalla matkustaa vähän reilussa tunnissa.
  • Tammisaaresta löytyy melko pieneksi paikaksi varsin hyvin ravintoloita.
  • Tammisaaren luontokeskus on valitettavasti suljettu.
  • Tammisaaren lisäksi myös Fiskars on osa Raaseporia, ja sekin voikin olla kiva kohde pienelle reissulle. Ja mikäli Fiskarsissa yöpyminen kiinnostaa, niin on kiva tietää, että myös sieltä löytyy majoituksia.

Kysymyksiä ja vastauksia Tammisaaresta

Esimerkiksi Hankoon verrattuna Tammisaaren majoitustarjonta on suhteessa paljon laajempaa. Tuon ansiosta Tammisaaresta on kesälläkin monesti helppo löytää hotellihuone tai muu majoitus.

Noin 15 kilometrin päässä Tammisaaresta sijaitsee Raaseporin linna. Tai ehkä oikeammin Raaseporin linnanrauniot. Ainakin niillä käymistä kannattaa harkita osaksi Tammisaaren reissua. Tammisaaressa itsessään puolestaan sijaitsee esimerkiksi melko kiinnostava EKTA Museo (Tammisaaren museokeskus) sekä Ramsholmenin puistometsä.

Tammisaaren ja Hangon välimatka on vain noin 35 kilometriä, näin ollen halutessaan niissä molemmissa voi hyvin käydä samalla reissulla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn