Matkatarjoukset – Katso poimitut tarjoukset ja löydä halvat matkat

Varsin monenlaisia hintoja hehkutetaan matkatarjouksina. Olen pyrkinyt tällä sivulle poimittaviin matkatarjouksiin ottamaan hieman erilaisen näkökulman: listaan tarjouksia ainoastaan, jos ne vaikuttavat antavan jopa erittäin hyvän alennuksen. Eli vaikkapa, jos tietty meno-paluu maksaisi normaalisti 150€ ja se olisi nyt saatavilla hintaan 135€, niin en luultavasti listaisi sitä, mutta jos se olisi saatavilla hintaan 75€, niin voisin listata sen. Toki se, mikä on hyvä matkatarjous riippuu aina tulkitsijasta.

Myös se toki riippuu henkilöstä, että minkä matkojen voi sanoa kuuluvan kategoriaan halvat matkat, tarkoitus on kuitenkin esitellä sellaisia tarjouksia, joista ainakin jotkut saattaisivat ajatella, että ne mahdollistavat halvan matkan. Toivottavasti löydät itseä miellyttävän matkatarjouksen. Ilmoitetut hinnat on poimittu sivun kirjoittamisen/päivittämisen aikoihin. Varsinkin lentoihin sovelletaan tyypillisesti jopa erittäin dynaamista hinnoittelua, jonka johdosta hinnat voivat vaihdella paljon.

Lisätty 13.9.2023

Ryanairin meno-paluita Helsinki-Vantaalta Belgiaan alkaen 43€ Momondon kautta. Kohdekentän nimi Belgiassa on Bryssel Charleroi, mutta sen kanssa on vähän sama juttu kuin Helsinki-Vantaan kanssa, eli se ei sijaitse Brysselissä.

Jos haluat löytää myös sopivan majoituksen, niin suosittelen kokeilemaan HotelsCombinedia.

Sivu, jolle voi tulla käyttöä matkatarjouksia selatessa

  • Ryanair käsimatkatavarat – Ryanair on aika tiukka siinä, millaisen matkatavaran saa ottaa mukaan ilman lisämaksua. Sivulla on lisätietoa siitä ja esimerkiksi suositeltu verkkokauppa heille, joilla ei ole käsimatkatavaraa, jonka saisi ottaa lisämaksutta mukaan.